-
robiť nepovinné repetitívne nudácke misie aby sa človek pohol v príbehu bol mor i v Just Cause 2...Avalanche robí krásne open world na vyblbnutie, ale po pár hodinách sú neskutočné nudné. Nevedia to skrátka skĺbiť a vybalancovať ako Ubisoft, kde je single skvelý a open world ako nepovinný doplnok. Plus vychytali zrovna čas kedy vyšiel masterpiece Phantom Pain.
za mňa 5/10 -
-
ten Ubisoft jsi zmínil jen pro trolení že ano.. dávat zrovna je za příklad, no nevim, moc šťastné to rozhodně není *7*
-
Just Cause 2 je "tak nudny", ze uz v nem mam nahrano bezmala 300 hodin ... ;-)
-
"vybalancovať ako Ubisoft, kde je single skvelý " tak to je vtiip dne... :D
-
-
FC 1 a 2 a 3, AC 2, IV, Unity, Watch Dog všetko vynikajúce príbehy, ktoré sa dajú užiť priamočiaro v single bez balastu naokolo.
-
-
Ano a volny obsah spociva v
- dobijani pevnosti (Assassins creed, Far Cry 3 a 4) alebo sidiel mafianov (Watchdogs)
- odkryvani sveta lozenim na nepristupne miesta (veze vo Far Cry a Assassins creed a vysielace vo Watchdogs)
- este mozes, teda vlastne musis lovit zver (Assassins creed a Far Cry), inak nemas ziadne vybavenie
Ano, Ubisoft naozaj vie robit tie open world hry -
Watch Dogs má vynikající příběh? Unity? Proboha.....Ještě si klikej na svoje sra*ky...FC 3 tam je nějaký příběh? *7*
-
-
každý máme svuj názor na UBI..
-
-
pššš tady je klub zakomplexovaných anti-ubisofťáků
-
-
a pritom Ubi robí lepšie a krajšie hry ako CDProjekt *15* *15*
-
-
Nepřeháněj to zase.
-
-
-
-
-
Což je úplně jiná hra a tak to má jen minimální vliv na prodej :D. Kdo chce, tak si Maxe koupí i tak. Já jsem například počkal s MGS, který si koupím později.
-
-
Presne ako ja, momentalne mam viac chut na blaznenie s autami v pusti ako na stealth. MGS nikam neujde.
-
-
to mi bolo jasné, že každý PC troll zo sectoru bude ignorovať masterpiece, ktorý bol od počiatkov hlavne Playstation doménou, aké priehľadné a ignorantské. Jasný dôkaz prečo nemôže brať človek vážne názory hráčov obmedzených jednou platformou a zášťou voči konzolám *15* *15*
-
-
Neschopnost citat s porozumenim je u teba standart, MGS pocka znamena, ze si ho kupim neskor a nie, ze ho budem ignorovat. Ale tak cakat od najtrapnejsieho trolla ceskoslovenskej hernej sceny cosi ako logiku, je prilis prehnane ocakavanie ;-)
-
Na začátku nebyl playstation ale MSX2 (Microsoft). Mimochodem sám jsem PCčkář a MG je jedna z mých oblíbených sérií, jediný díl, který nejde hrát na PC je čtyrka.
-
-
No jo, máš recht, on ho začal vyvíjet na MSX, ale vyšel až na MSX2. Mhm.
-
No, i ten první byl na MSX2, ale co, je to jen detail.
-
Na MSX2 vyšel až Metal Gear 2: Solid Snake, první Metal Gear vyšel dokonce na standart MSX jedna =). Ale máš pravdu, na Playstationu to nezačalo =).
-
-
Souhlasim s tim že phantom pain je masterpiece, ale ta tvoje demence furt urážet PC je vážně tragická *1*
Btw. vlastnil jsem všechny ps konzole až na ps4, ale na tu taky jednou přijde čas -
-
Ještě dodám, že pp hraju na PC, ale klidně bych to hrál na PS3, protože mě narozdíl od tebe nezajímá na čem hraju, ale co hraju
-
-
Neignoruji, jen si ho zahraji později, ta hra nikam neuteče :).
-
-
Přesně tak. Proč máme dávat ke dvěma litrům za hru, když za ani ne půl roku bude za polovic? Oni konzolisti jsou prostě jen nevrlí, ptže si koupí pár her a jako by si pořídili další konzoli *5*
-
-
Heh, já třeba PS nemám, ale nad MG jsem vždycky slintal.. za port na PC bych Kojimovi nejradši zulíbal ruce =).
-
-
-
-
-
Naprosto souhlasim s autorem. Díky za čtivou recenzi *3*
Pokud jsem nepřehlédl, tak jen dodám, že kromě sniperky (připevněné na kárce) je jedinou střelnou zbraní brokovnice, do které je věčně nedostatek nábojů, což je dobře. Dále by se hodilo zmínit např. princip opravy auta (společník), doplňování zdraví (jídlo, voda) apod.
Jedná se zkrátka o poctivý port pro PC. Perfektně optimalizováno. Vše běží na full se stabilním frameratem. Jediné, co my PC hráči opravdu nepotřebujeme, je autorem zmíněné vedení za ručičku po celou hru, co kdy zmáčknout apod. Ale to bychom už asi chtěli moc *5* -
Zdar a sílu.
Tak 30 hodin a dokončené všechny mise.
Konec, no nebudu Vás okrádat.
Pro mne je Mad Max super hra a ještě se na ní určitě mrknu.
Jinak hru jsem kupoval za 600 na Key4you a v pohodě. -
A mame tu dalsi prizdisracskou recenzi stylu lezem do prtele mainstreamu. "Ona me ta hra vlastne bavila, ale všichni rikaj, ze je repetitivni a davaj sedm, dame ji taky." Stejne jako majstrstyk Dragon Age: Inquisition: "Vlastne se tu všechno opakuje neustale opakuje dokola a ani technicka stranka není nic moc, ale svet rve jak je to super, dame taky devět."
Mrknu sem párkrát do roka, ale co recka, to perla. Goodbye games and thanks for all the fish! -
-
radši majnstrým, než wanna be HC kktek
-
Tak Dragon Age celá série je co do obsahu a děje x-krát provařená polívka toho samého, co už tady stokrát bylo. Doporučuju jít zpět do devadesátých let a hned je vidět, co zkopírovali z čeho. Bohužel, kopie vytvořená z kopie nikdy nemá hratelnost, děj a atmosféru skutečných RPG originálů.
-
-
Dopadlo to tak ako som si myslel, batmanovsky subojovy system a vela opakujucich sa vedlajsich uloh ako to dnes je celkom trendom(najma v hrách od ubisoftu) trosku ma to mrzi lebo posledny max ma chytil a svet vyzera super ale takto si dam radsej mordor, ktory som stale nehral, mozno ak nebudem velmi mat co hrat,co asi nehrozi, ale fajn ze licencovana hra dopadla aspon takto.
-
Po 37 hodinách tomu dávám za mě 9. Chápu ale že to není asi hra pro každého. Já se bavím dobře :)
-
-
5 dní po vydání mít odehráno 37 hodin? Máš vůbec život chlapče?
-
-
Tak to vypadá, že letošní září zase začínáme takovým pěkným černým koněm. Loňský Shadow of Mordor mě velmi překvapil a tohle vypadá taky dobře.
Co se týče opakujícího se obsahu, tak pro mě je důležitější hratelnost. Ve zmiňovaném SoM mě třeba samotné souboje bavily natolik, že jsem se s nima bavil prvních 25h a nedělal téměř nic jiného. Proto mi hra vydržela na cca 50h, ikdyž vedlejšího obsahu tam tolik nebylo a také se víceméně opakoval.
Zde máme osvědčený soubojový systém, velký svět a řežbu v autech. Jestli je tento základ dobrý, tak s hodnocením bych souhlasil, nehledě na to, jak rozmanitý je vedlejší obsah.
Open world vytyčil ve svých hrách Ubisoft a ostatní lehce kopírujou. Já bych ale v takových hrách chtěl vidět více náhodného obsahu, do kterého se může hráč zapojit. Viz třeba Far Cry 3/4. Natvrdo daný obsah bude vždy repetitivní. -
-
černý kůň na nuda roku, souhlasím.
-
práve Shadow of Mordor je veľmi zlý príklad (pre Veska mám to dohraté dokonca, viď psn profil). Sľubnú príbehovú hru na konci úplne zabili repetitívne nefér dokolečka rovnaké súboje. Misie boli blokované, kým človek nedal dole XY warchiefov a úplne to skazilo zážitok. Spočiatku boli súboje úplne nefér, nehrateľné, takže sa človek musel nasilu naskillovať a vybiť warchiefov,, inak to bola nonstop smrť. Ku koncu zase len človek dobehol do orkskej osady, tam sa musel pozerať na 20 animácii všetkých možných warchiefov, rozsekal ich a v ďalšej osade zopakoval presne to isté...prípadne ich vylákal mimo osady, zožral bylinky a zase rozsekal...toto nonstop dokola 10 hodín minimálne nastavovanej nutnej kaši, bez ktorej by sa hra úplne zaobišla a bola by lepšia
-
-
To je prijemna zmena , ze hodnotis hru ktoru si hral, nie ako Maxa nizsie ;-)
-
-
hral som i maxa, ale je to strašná nuda, takže som skončil skôr ako u JC2, kde som to vzdal asi 2 misie dokonca. Nie som ako ty, čo hodnotil Demon Souls než ho dohral.... *3* *15*
-
-
Na PSN ho nemas takze tipujem , ze klames ako zvycajne. Samozrejme som nikdy nehodnotil Demon Souls kym som ho nedohral. Hodnotil som len to ako ma bavil a prestal. Ale u teba je klamstvo pracovna metoda, ze? ;-)
Btw. ani tej "zasadnej" hre MGS 5 si zatial vela nedal a uz ju hodnotis.
-
-
-
Tak tu se neshodnem, no. Mě právě ty souboje nadchly a doteď je to pro mě asi ten nejzábavnější a nejlépe zpracovaný melee systém za posledních několik let.
Tu obtížnost třeba doteď nechápu. Vypnul jsem si všechny pomocníčky a ukazatele a přesto hra byla jednoduchá už od začátku. Težší to začlo být někdy jen na druhé mapě.
Naopak bych tam vychválil obsah mapy, který nebyl přeikonkován jako ve hrách od Ubi. -
-
áno, ale zase to bolo napríklad oproti Unity strašne maličké....mapu si prebehol prakticky za minútku pešo celú. Súboje boli prakticky copy&paste z Batmana, ale hej boli spravené veľmi dobre a tiež ma spočiatku bavili, kým to nebolo nonstop to isté. Mno pokiaľ by si šiel len hlavné misie bez vedlajšieho killoviania warchiefov a expenia, tak by si sa dostal do bodu, kde sa stala hra nehrateľnou.
-
-
-
-
Bomba hra, neskutecna parba jako loni pri Shadow Mordor, za me 9/10
-
Jak moc ,je to podle toho nového filmu a jak moc je to podle celkového Mad MAx universa? Nechci hru co se přiživuje na novém filmu a jako, že to tak dle postav designu a barev atd vypadá.
-
-
hele me to bavi, podle filmu to neni vubec, spis je to jen zasazeny do univerza okolo noveho filmu(nejake frakce z filmu atp). Jinak pribeh je uplne jiny a s filmem nema nic spolecneho, co se mi ale libi je jak skvele vystihli svet mad maxe, je z toho citit benzin na sto honu, design aut je na jednicku, pohled na Gas Town kourici v dali je skvely! Atp....
Ta hra neni nic noveho a rozhodne nezvlada open world tak dobre jako treba GTA5, ale me ta hra bavi.
-
-
Mam 15 hodin a zatim 9/10. Ta hra me strasne bere :D