Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mafie ? ....C'est la vie
  • Taketo hry robia mnohočlenne timy programatorov, jedni robia to-druhy zase ine a je velmi smutne ako jedni podrbali robotu tym druhym.
    Ja som sa v EMPIRE BAY velmi dobre citil -krasne vymodelovane mesto so všetkym čo k nemu patri+atmosfera 50tich rokov- a preto som hral aj všetky DLC, ale že by boli kvalitne to teda NIE !
    Kludne by mohol niekto ešte neake pribehove DLC spraviť, to mesto ma velky potencial-ale rozhodne niekto uplne iny.
    • Naprosto souhlasím, základní hra mi přišla skvělá a dohrál jsem ji za dva dny. DLC jsem vydržel hrát půl hodiny a potom jsem si říkal, co se mi to vývojáři snaží nacpat. *9*
  • Skvely clanek, jak take jinak kdyz je od Lukase *4* Ale lepsi je na Mafii 2 co nejrychleji zapomenout a uz ji moc nepripominat...
    • Taky bych radši zapomenul na ty prachy co jsem za ní vyhodil
  • skvelo zhrnute. nesuhlasim akurat s tym ze by bol Joe nesympaticka postava. Je pravda ze s nepodarenym ceskym Homerovym dabingom ho nenavidim ale v originaly znie a skvelo a posobi to prirodzene
    • ja nevim, ale na zlutasky se divam pomlau 12let a znam je nad nazpamet, ale za celou dobu co sem MAfii hral jsem si snad ani jednou nevzpomel na Homera. U me to bylo spis naopak, že když sem se na ně dival tak sem si obcas vzpomel na Joa *1*
      • Joha
        Ja som v Joeovi dokonca ani Homera nespoznal :D... už ani neviem kde som čítal, kto ho dabuje ;D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit