Přejít na výpis diskuzí
Mafia III odhalila své krásy v prvním traileru ze hry
5.8.2015 | Adam Homola
223 příspěvků
-
Za mě zklamání. Citím v tom ten nechutný amerikánismus..přesně to, proti čemu jde vlastně Vávra.
Nacpeme tam černocha, aby nebyl problém. Nacpeme tam míšence, aby nebyl problém. Zatočíme to kolem rodiny a vlastenectví a bůh ví jakých sraček, které tu má každý u pr*ele.
Z traileru jde cítit úplně jiná mentalita lidí/vývojářů v USA a u nás..prostě je to naprd. Nemá to duši, nápad. Je to GTA v kabátu Mafie.
Rozrážení aut za jízdy jako nějakým bagrem? WTF!
Okamžité výbuchy? WTF!
Střelba zbraní do motoru = exploze auta? WTF! -
-
no jo no, holt nedělají to čecháčci, tak tam nebude vepřo, knedlo, zelo, nasávání v hospodě a brblání nad mizernou existencí
-
-
Tim pádem nějakej slušnej Čech taky nemůže mít kreativního ducha aby udělal něco lepšího, než co USA chrlí pásově jedno za druhým viď? Takový totiž nejsou, všichni jsou břídilové. Jestli je tu někdo větší Čech tak leda ty.
-
Boha jeho, takže halušky už tým dupľom nie...takže ostáva len hnusný Big Mac.
-
-
big mac si dám rád kdykoliv, lepší než český blafy
-
-
jen se pas, vepříku
-
-
-
-
GTA+Max payne - Mafia1+2= Mafia 3
-
-
Tolik keců o rodině jsem neslyšel od posledního Fast&Furious. *7*
-
Proboha tohle je co ? Nějaký psychicky narušený jedinec s fixací na rodinu se vrací z války ? Ten hlavní "hrdina" je nesympatický až to bolí, už jenom kvůli tomu bych to hrát nemohla... Jsem myslela, že mafie je něco jako Broadwalk Empire a ne tohle. *8* *13*
-
-
Lepšie by som to snáď ani nepovedal :)
-
Tohle je přesně věc kterou by si měli lidi uvědomit. Že lidi v tomhle světě většinou nejsou kluci z plakátů, kteří se v něm ocitli omylem. Ale lemplové pro který je poctivá práce moc namáhavá a špatně placená.
Což vám už mohl dokázat Vito ve dvojce, pro kterýho bylo pár minut "smrtelnýho nebezpečí", finančně zajímavější než 8-12 hodin denně v práci.
Na jednu stranu díky tomu pro mě Mafie (herní) ztratila kouzlo. Na druhou jsem rád, že na tohle poukazují. -
První Mafia je něco jako Boardwalk Empire...
-
-
Jestli mi chce někdo říct, že TOHLE https://www.youtube.com/watch?v=KCxXOSZABLc jsou záběry ze hry rok před vydáním, budu nejspíš zvracet. Pro jednou pominu technickou stránku věci, která je překvapivě mizerná (mají dámy a pánové ve třináctém hangáru vůbec na zdi kalendář a zaznamenali, že píšeme rok 2015?) a zaměřím se pouze na "hratelnost".
Na úvod jednoduchá otázka: WTF?! Co to má být za mizernou arkádu? Copak se dnešní herní svět úplně zbláznil? Chápu nezbytné úlitby krabičkářům, kteří si svými páčkami chtějí také rozumně zakroutit, ale tohle je snad příliš. Červené blesky nad hlavami nepřátel - jsou snad hráči retardovaní, aby sami nepoznali, že postava, která po nich střílí, se s nimi nechce kamarádit a nehodlá je zvát na pivo?
Nikdy jsem neměl rád GTA, ale jeho páté pokračování jsem si zamiloval. Mafii jsem miloval i přes neslaný nemastný druhý díl, ale teď mám pocit, že je to vše najednou pryč. Do vydání sice zbývá rok a možná i něco více, za tak krátkou dobu se však obvykle změní jen velmi málo věcí. V tomto případě zřejmě bohužel.
Jo, to mám jako vážně hrát za černocha? Děkuji pěkně... -
-
Ovšem ty vybuchující auta sotva se převrátí to je taky liga.
-
Vetsina helpru se da v jinych hrach povypinat...
-
-
Doufejme, že to půjde i zde, nicméně ukazovat tyto berličky hned na samém začátku se mi zdá poněkud nešťastné. "Pepíčku, podívej, tohle je nepřítel. Zastřel ho."
-
-
Nic takoveho tam neukazuji. Se na to podivej pozorne znova...
-
-
-
-
Takže místo mafie hrajeme za emancipovaného míšence vraždícího mafiány.
No, kdo by to nečekal, když se produkce přesunula z Prahy do Commiefornie. -
Perfektní trailer do té doby, než ukázaly hlavního hrdinu a pak už to jen dorazili tím gendero-rasově rovnostním závěrem. Už tam chyběl jen čeln IS. *11*
-
-
V DLC pribude jeste lesbicka vietnamka, ktera zachranila hlavnimu hrdinovi zivot ve Vietnamu vcetne retrospektovnich misi.
-
-
Tak za mě zatím atmosféra 0% - z traileru mi to přijde jako GTA ze 70.let než Mafia.
Brzo vynášet soudy, ale tady si dovolím být dost skeptickej. -
-
mě momentálně názory lidí na tu Mafii příjdou stejné, jako na Assassin's creed III vůči AC II :D A kde že jsme to v té hře hráli a za koho? Náhoda, nemyslím si :D
btw je mi líto Čechů, co si od amíků slibovali hru s českou duší -
Tak v nejhorsim to jisti soundtrack aspon *15*
-
Já budu rád, když se z toho vyklube dobrá hra. Ale už na tom nedělají lidé z Illusion Softworks. Nebude to mít toho ducha, atmosféru prvních dvou dílů (ano, bavil jsem se skvěle i u dvojky). Jsem hodně skeptický. Filmy přeci také vybíráme podle režiséra a ne podle studia, které vlastní značku.
-
-
Tohle už má s Mafií společnej jenom název..
-
Starting Class:
Half-Orc
(+3 Family bonus, +2 Dagger, -5 Charisma) -
mě se to nelíbilo. hrdinové Mafie jsou čím dál stupidnější. Tommy byl daleko charakternější než Vito a tenhle novej je na první dojem prostě blb