Přejít na výpis diskuzí
Mafia III odhalila své krásy v prvním traileru ze hry
5.8.2015 | Adam Homola
223 příspěvků
-
Hold časy keď hry predstavovali pre hráča výzvu, dokázali zaujať príbehom a ktoré zanechali v hráčovi silné emócie na ktoré s nostalgiou spomínajú do dnes sú preč. Máme tu dobu plnú akčných, stupídnych a primitívnych sračiek, ktoré nevyžadujú od hráča aby čo len na chvíľu pri hre využil svoj mozog a kde stačí strieľať, trieskať či vyhadzovať do vzduchu všetko čo sa pohne a samozrejme pri týchto aktivitách nesmú platiť pozemské zákony fyziky, veď uznajte sami, to by už nebola taká sranda že áno.
Nechcem hodnotiť hru na základe traileru a gameplayu z alfa verzie ale mám silný vnútorný pocit že tento diel Mafie sa na mojom PC neobjaví a ani toho nebudem ľutovať.
Škoda že dnešná doba vývoja hier je tak trochu naopak. Hry s potenciálom krachnú na nedostatku finančných prostriedkov zatiaľ čo bezduché AAA tituly namiesto toho aby napchali miliardy do vývoja minú 99% rozpočtu na megalomanské promo a vôbec ich netrápi že hrá nemá hlavu ani pätu a v podstate po prejdení nenechá v hráči žiadne emócie okrem sklamania z minutých peňazí.
No čo je najhoršie a čo ma najviac zaráža a trápi že väčšina hráčov to takto chce a takto sa im to páči a dotujú týchto nenažraných vývojarov, ktorí v honbe za ziskom neraz sprznia meno zvučnej hernej série a bez štipky hanby sa na konci roka vychvaľujú aký to skvost stvorili že im priniesol takéto obrovské tržby. Opäť raz som si tu vylial svoje ubolené a žiaľom zlomené herné srdiečko.
UPOZORNENIE: Táto esej len vyjadruje autorove vnútorné pocity a dojmy a nemusí korešpondovať s názormi širokej verejnosti. Akákoľvek konštruktívna kritika je vítaná. -
Čekal sem Mafii II s novější grafikou. Jenomže ten gameplay, co byl uvolněn, vypadá strašně a podobá se nejvíce mixu Just Case se Saints Row . Atmosféra je fuč a co se týče hratelnosti to vypadá ještě hůře.
U gameplayů a trailerů z Mafie II sem skákal radostí, u GTA V taky, i u toho propadáku jménem Watch Dogs sem se mohl uslintat nad tím gameplayem z E3 (asi jako většina lidí)... Gameplay na Mafii III mi dokonale tu hru znechutil, nic od ní nečekám. Ale aspoň je to výhoda, nebudu klamán o tom, jak je ta hra úžasná a skvělá a nepřijdu zbytečně o peníze :) -
-
ono jestli to nebude možná tím že si vystřízlivěl a konečně dostal rozum :) než že by by byla mafie 3 otolik horší
-
-
Jako je pěkný že tam bude i Vito, ale Michael Bay to režírovat nemusel
-
Je to presne takovy jak sem cekal, psal sem to tady uz pri oznameni ze to bude mit spolecny s Mafii jen nazev. Proste to delaji lidi ktery premysli uplne jinak a taky to podle toho vypada, hlavni postava cernoch co se potyka s rasismes, proc asi.
Ale lidi proc se rozcilovat vyjde tolik lepsich a zajimavejsich her ze neni duvod tuhle hru hejtovat ( zamerne nepisu Mafii, protoze to zadna Mafie neni) hru nechte tem co se libi a bezte hrat co bavi vas :-)
Jinak rady bych si taky jednou zahral za heterosexualniho belocha co se potyka z rasismem, cili to co se dej dneska zcela bezne, a zname to vsichni na vlastni kuzi. -
Já nevěděl že vychází další Saint's Row.
-
Tomu, komu se ještě nějak líbil trailer se dopuručuju podívat na tohle video od 4.minuty a zjistíte, jaká to je vskutku sr*čka *3*
https://youtu.be/n6enkC6lF0E?t=4m
Se slzou v oku vzpomínam jak jsem v Mafii 1 nemohl vyjet kopec díky reálnýmu jízdnímu modelu aut z 30. let *13* -
-
*15*
Ještě má tu drzost kecat o tom, že měl rád ovládání auta v předešlých Mafia hrách...
-
-
Tak to na mě působí ještě hůř než jsem čekal.. já to věděl.
-
Koukám, že na začátku traileru máme ještě upozornění PEGI 18 s krásným podtitulkem "dočasné"
Já jsem si říkal, že k dokonalosti tomu chybí už jen PEGI 12 nebo T, konečně by jsme dostali genderově a etnicky vyážený příběh o nadlávdně a nadutosti bílého muže a jako třešničku na dortu bych přidal trochu patriotizmu a hrůzy jako PTSD, které si tito rekové přivážejí domů...
Jo tohle by bylo nadmíru originální *1* *1* *1*
EDIT: Ještě by mohli tady na Games vytvořit nějakou známku morální nezávadnosti, jako že by na konci recenze bylo "razítko" Grygar approves! *1* -
Raději bych návrat do časů Caponeho, Torria, Hoffy nebo třeba Bugsyho, filmového kmotra atd.
-
Trailer je dobre udelanej, ma to atmosferu a hlavne dobrej vyber hudby. Zato gameplay zabery vypadaji naprosto tragicky, na prvni pohled strasna arkada, kde budete kosit nepratele po desitkach. Nemluve o plovoucich autech, ten jizdni model vypada priserne. Na druhou stranu, zasazeni do New Orleans na prelom 60. a 70. let je docela neokoukany, takze hul nad tim nelapu. Kazdopadne gameplay zabery okamzite zchladily nadseni vyvolany tim CGI trailerem.