Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VaZqeZ_EU
    Kdyby byl Dan v hrobě, určitě by se otáčel. Aneb, jak se dá sprasit "český" klenot...
    Avada Kedavra na ně *16*
    • Ale Dan v hrobě není a nevadí mu to ;)
  • to bude skutecna vyzva, hrat hru, kde hlavni hrdina je nejnesympatictejsi postava ve hre...
  • Mart9
    Z prvního traileru na Mafii 2 jsem byl hrozně nadšený, ale tohle se mnou nic neudělalo.
    Hlavní hrdina je na mě moc velkej rambo.
  • A máme to, multikulturní akční arkádový stupidní barevný bakšiš se vším všudy. Tak to dopadne, když prodáte svá autorská práva američanům. Danovi Várovi se musí v ruce kudla protáčet. S původním hrou pojí toto pokračování jen pár převzatých jmen. Tohle už není herní business, ale jen obyčejný business. Málokdo z mladších generací to pochopí.
    • Souhlasím. Hlavní hrdina Mafie nikdy nebyl takovejhle nesympatickej mulatskej vrahoun, ale sympatický týpek, který se ke zločinů dostal jako slepej k houslím.
      • Myslíš toho vyčůranýho taxikáře, co zabíjel, aby se měl dobře? Nebo toho válečnýho hrdinu, co se na falešný papíry ulil a vydal se "jak slepej k houslím" k prvnímu nelegální robotě, co mu vynesla víc než makačka v přístavu a taky zabíjel aby se měl dobře on i jeho rodina? Jak se od nich liší jeden tmavší, co taky prošel válkou a zabíjí, aby se měl dobře?
        • Liší se od nich tak, že dělá brutální prvotní dojem - už v traileru, bez vysvětlení kuchne týpka a hodí ho aligátorovi, s tím se hráč přece nespojí ne? Tommy začal jako všichni, v práci, se kterou se jakž takž dá smířit - stejně jako 99% pracující populace. To je trefa do černýho. Vito sice zabíjel už od začátku, ale jako voják v druhý světový. To se počítá jako hrdinství, protože náckové jsou ti nejlepší na odstřel. Co udělal ten týpek na zadním sedadle? Asi něco udělal, ale tvůrci v traileru věnovali čas spíš tupý akci, než příběhu.
        • a sakra, niekto argumentami úplne odpálil druhého diskutéra :D
        • Je černý odpověděl sis sám *1*
    • Nechceš tu hru rovnou zrecenzovat? Jeden trailer, rok před vydáním, ti přece úplně stačí.
      • Tyhle komentáře se pořád opakuji, už mě unavují. Ano, z jediného traileru a gameplaye víme v tomto případě téměř vše. Nemám slov, Mafia III je naprostá degenerace žánru i člověka, dokonce je až příliš opovážlivě považovat tuto hru za pokračovatele žánru.
        • Ještě poprosím o číselný ohodnocení, ať to máš komplet. *1*
          • Na games.tiscali.cz 8/10
        • Hele a jsou na to tabulky?
  • prosím raději udělejte Hidden and Dangerous 3
    • Jste padli na hlavu, vsichni. Neni Illusion softworks, nebude uz zadny H&D3 ... a jestli nekdo koupi licenci, bude to jen jmeno. Proberte se.

Je to jako s autama. Kazdej je tu hotovej z Pktavky, ale podvozek a motor to ma z Golfa. Radeji koukejte na nove znacky a prestante predobjednavat jak na hlavu padli.
  • Z tech hernich zaberu to spis vypada jako genderove a rasove vyvazena Kobra 11 *15*
    • Mám naprosto stejný dojem, hlavně jak se na konci tak krásně sejdou... To už vážně přehání.
  • Tak jsem se nasr*l...

Trochu mě zklamala hratelnost z těchto záběrů: https://www.youtube.com/watch?v=n6enkC6lF0E

Tady bohužel vidím, jak hra kombinuje snad úplně všechno dohromady. Rychlé vypadávání z auta za jízdy z Just Cause, míření na pneumatiky ze sortu craziestovosti Saints Row a jízdní model je jak z Flatout 3.

Vlastně jsem si sérii Flatout vybavil hned, co M3 oznámili. Flatout 3 nebylo o nic lepší než předchozí díly, když se hra dostala do ruky úplně jiných lidí.

Nevím, jestli to bude dobrá hra. Možná je to dobrá hra a bude. Každopádně já jsem nechtěl nic jiného než jízdní model z Mafie 2 a mít možnost hrát za nějakého sympaťáka a ne za psychopata, co se svou stříkačkou, co může s prominutím rozstřílet 3 auta do samotného výbuchu na jednu kulku. Tady vidíte samotnou mentalitu Američanů. Honem roztavit nějakou hrou svůj Xbox a užít si auto, co dělají vrm, vrm, vrm, vrm, z 0 na 100 za 3 sekundy, bez ohledu na to, jestli je to rodinný vůz, elektrické vozítko, nebo snad nákupní košík. Pak jednou kulkou zabít všechno živé a ať je v tom hodně výbuchů. Mafia 1 byla úplný opak, když se nad tím zamyslíte. Jeli jste si 60 km/h a ani o 1 víc, jelikož vás měřili policajti a jeli jste si vesele ve svém dreamy Chinatown, snažili jste se si auto nezničit a užívali jste si atmosféru a tohle samosebou v Americe neslavilo úspěch. Polák, Rus, Němec... všichni mají rádi Mafii a Američan? Ten neviděl hru ani z vlaku. Mafia 2 byla vyvážená a taková zředěná, což mi vyhovovalo nejvíc. Fyzika byla furt super, snad nejlepší vůbec v historii všech otevřených her, Mafia 2 měla nejlepší jízdní model, ale i bylo tam i trochu blbnutí, co byste v Mafii 1 nezažili a to bylo ještě dobrý, ale teď už to bude jen blbnutí s otevřenou hubou, slintající na košili. Já jsem nikdy moc Vávru nepovažoval za hrdinu českého herního průmyslu, co vytvořil celou Mafii sám, jak si tu někteří myslí, každopádně s tímhle s ním opravdu souhlasím. https://youtu.be/5fB9hFVGC_A?t=35m24s
    Každopádně uvidíme.
    • Keyz
      Jako již ten rozdíl....

V jízdě když jsem naštval ty mafiány kteří byli v autě (bylo jich tam tuším 4 a měli samopal a pistole), tak to bylo něco. Prostě měli přesilu a také to podle toho vypadalo. Radost jsem měl když jsem utekl, anebo je nějak zabil.

Nemusel jsem je sundat jako nic a za 5 minut sundat rovnou 8 mafiánu abych měl pocit zábavy. To byla zcela jiná zábava.

Jo, a k tomu Mafia speciálu, by někdo měl udělat anglické titulky.
    • Keyz
      Bohuže...Vypadá prostě jak se někteří obávali. Hru již přesunuli a je to zcela jiná hra. Americká hra ve špatném slova smyslu. Prostě, jak jsi to popsal. Ta nutnost mít ihned zábavu a ihned vše, ihned se něco musí dít, musí něco bouchat, musí tam být černoch co má drsné kecy atd.... Bohužel se asi podíval na to co letí a to podle toho, to dělají.

Prostě jako když se točí průměrný AAA mega film. Mrkne se co letí a podle toho se to nějak dělá.
      Mafia 1. Borci měli nápad a ten udělali. Věci zjišťovali za pochodu. To je rozdíl. Cíl byl hra podle jejich vize.
      A další památné hry. Měli to stejně. Nehleděli tolik na co by tam podle průzkumů měli být aby to potěšilo všechny.

Namísto toho, udělali to co chtěli dobře a prostě uvěřitelně.. Nelze se zavděčit každému a roubovat to tam na tvrdo je špatný. Jako ty špatné restaurace kde mají od všeho něco a dohromady hnus.

Tohle vidím i u Witcher 3, ale tam chytře dali věci tak, že to není nutné dělat a jsou to drobnosti. Karty. Karty dnes letí a tak tam máš karty i když by tam být neměly. Tuna "?" po mapě kde máš nějaké poklady. Nemusíš to dělat a většinou to je na prd. Když to tam již dali, tak zde to nevadí. Ale případ FC, watch dogs, kde musíš odemykat nějaké věže atd... to musíš a je to nelogické.
      Jestli to bude i zde, tak to bude tedy paráda...
  • Video z gameplay. To je prebarevna, nerealna hruza...
  • Nebýt titulek Mafia 3 tak to ani nepoznám. Spíš mi to příjde jako "rodinné" drama...
  • maros.goc
    A ja som si naivne myslel, že Vita v čo do nesympatickosti už nič neprekoná a hľa, v tretej Mafii je hlavnou postavou The Thing z Fantastickej 4ky :D
    • PreidaQ
      To mě spíš ihned připomněl hrubej ošklivej ksicht Ala Caponeho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit