Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lol, trochu lacinost
  • No, nechám se překvapit. Zatím to na mně působí jako, jsem americkej Rambo, a postřílím vše, co se bude hýbat... Jsem nasr... štvanej a bez špetky respektu... já, já, já... pomsta, zaslepenost... a výsledek je znát už dopředu, stejně jako v amerických klasických akčních filmech. Jestli se jim do toho podaří vložit příběh s větší hloubkou, bude fajn - proto jsem taky původní díly Mafie hrál. Jinak to bude další střílečka, kterých je tu hrozně moc a název Mafia 3 zbude jen na okrasu a bude sloužit jen ke vzpomínce starších dílů. Trailer se mi líbil svým zpracováním, ale všichni tři vedlejší hrdinové z traileru mi přišli sympatičtější a hlavně ne tak nasr... štvaní a zaslepení. Takže otázka je, jestli se s Rambem z traileru bude dát mluvit. No, uvidíme.
    • Davide, ta sympatická "trojice" z traileru je starý Vito a Joey, všiml sis? :-)
      • Popravdě jsem zaregistroval taky jen Vita a z té čtyřky mě byl nejsympatičtější... :). Ale čert to vem. Snad se hra povede... Bylo by škoda zahodit značku a nahradit ji Rambem....
      • Je tam jen Vito .. Přečtěte si alespoň ty základní fakta co vypustili pane bože už .. zas nějaký debilní flame
  • toz tak sem koukl i na ten puvodni trailer k mafii 2 a teda zaujal me mnohem vic a byl sestrihan z game enginu. aspoň naplnoval to co si pod pojmem mafia predstavim. tady o tom ale nevim, co si mam myslet. no toz uvidime
  • MARTASLJ19
    Sklamanie na plnej čiare.
    • Krescz
      ses ty pro tve rodice
  • Inquisitor
    Hlavní hrdina mi nepřijde moc sympatickej, ale možná je to tak dobře :)
    • h0p3
      Přesně. Stejně na mě působil i Vito ve dvojce.
  • No to zas bude Amerika.Zlata to mafia 1.......
  • bude tam Ivan Trojan, tak pohoda
  • Vypadá jako Magic z Jagged Alliance.
    • http://i.ytimg.com/vi/USNmRFKF4lk/maxresdefault.jpg
  • GAMEPLAY !!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=_gG0dhynQkk
    • Tak podle gameplaye mi to dost připomíná dvojku. Myslím tím animace, postavy, střelba, výbuchy, jizdní model.
      Hlavní hrdina vypadá moc tvrďácky, zbytečně velkej hromotluk. Jinak graficky moc hezký, město má dobrej feeling....zatim pro mě dvojka v jiným kabátku, takže vlastně ok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit