Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavní, že se ti doplní fame po super driftingu, to jsem měl u mafie vždycky rád
  • Dobrá,podle traileru nemůžu hodnotit hru ... ale je příšernej . A proč to píšu ? No podívejte se na Trailery Mafia a Mafia II tam už jen ztoho prvního momentu jde vycítit že ta hra bude mít něco do sebe .
    Trailer má být o představení hry . Prostředí atd... Ale tady si jen nějakej ''cápek'' jede v autě
    a vyprávý co je to rodina atd.... Je sice hezké že toho zajatého , co byl v autě předhodil aligátorům ale myslím si že to nikoho nezajímá . To co bych mohl brát za kladné bylo že ukázali, ty tři postavy v pozadí.
    Nechci teď na někoho narážet ale hodně lidí píše , ''Je tam Vito,to je skvělé'' (a vtom smyslu).
    To že tam je Vito je sice dobré ale pokud ta hra bude nějaká , jako ten trailer tak nepomůže nic , ani český dabing,který není jistý.

Tohle je jen můj názor *4* tak si to neberte někteří za zlé . Vývojáři si stím dali,práci a já jejich tvorbu nechci nějak ''poškodit'' . Nikdy bych toto nedokázal ... JÁ NE ALE DAN jo a ještě lepší . Škoda že na tom nemá podíl *7* . Mafia III může jen překvapit .
    • MAfia 2 trailer mel minutu po osmi letech vyvoje a byl jen ze hry. Dle myho trochu pokrocili.
      • Pokročili ? No možná vtom že byl delší . Mohli tam dát nějaký záběr ze života města . To si myslím že by mělo být v této hře , kde je volný svět .
  • Vegen
    Ta drsně stojící trojice v pozadí je jako pěst na oko :D Na promo fotku super, ale do traileru prosím ne :D
  • GTA pět a půl v roce 2016 paráda :-D
  • Memento
    "Mafie" III odhalila své "krásy" v prvním traileru ze hry.

Už chybí jen Season pass a bonusy k předobjednávce.
  • https://www.youtube.com/watch?v=n6enkC6lF0E tak fakt je to Vito ten šedivý chlapík na pravo, dalo sa to poznať aj podľa tej jazvy na brade.
    Mimochodom v tom videu sú aj kratučké zábery priamo z hry a vyzerá to bohovsky, čo ma irituje viacej, sú tie miestami až extrémisticky politicky korektné rečí, ktoré títo dvaja medzi sebou vedú....je mi z toho na grcanie.
    • ty zabery ze hry balancuji nekde mezi zhovadilosti a stupiditou ... strasne
      • Mne sa to lúbi, vyzerá to, že aj Hangar13 používajú vylepšený illusion engine, ktorý mala dvojka a mne osobne sa tie ukážky páčili, to automatické zameriavanie na pneumatiky aút, to mi pripadá ako zhovadilosť, ale som si istý, že je to hlavne kvôli konzoliam, celkovo to vyzerá už teraz viac než slušne, len nech z toho nespravia otvorený svet alá AC alebo Far cry...ja chcem pekne lineárnu mafiánsku hru tak ako predošlé diely.
        • vždyť jsi slovák
        • tak to budes nejspis zklamany .. zatim jedina pozitivni vec, kterou jsem schopny najit je zasazeni do zajimaveho prostredi
          • a dobra hudba v traileru abych byl ferovej :)
  • kkING
    pred trailerem jsem byl celkem skeptickej, protoze povalecna doba mi k mafii moc nesedela. ted tu mame pekne video a nejspis hlavni postavu se sopustou kecu o rodine, ktera mi nejvic pripomela trevora z gta5 nekdy "za mlada" nez se mu stala ta spousta spatnych veci *1* a pokud nas autori nebudou nutit hrat za radoby hodneho gangstera ala tommy angelo ( u ktereho to sedelo ), ale spis za nejakeho polo psychouse, tak by to mohl byt zajimavej zazitek
  • Rovnaky sountrack ako v traileru a aj priamo hre wolfenstein new order...originalne
    • Specialne, kvuli tomuhle prispevku jsem si nasel soundtrack k New Order....kde tam je hendrix a House of Rising sun? nebo Rolling Stones?...
      • Sorry, scratch that :D moje prevelika chyba...myslels radiove stanice.takze oficialni omluva :D :D
        • I kdyz v nemcine a v podani dechovky, to snad ani tak nejde brat :D :D
          • Sr_Lobo
            Ta dechovka je tam prave naprosto genialni!B-B
  • Tomas65SVK
    Ten hlavny (hrdina) ak sa nanho dokladnejsie pozriete sa napadne podoba na Joeyho.Mozno to je Joeyho ulet z nejakov cernoskov este predtym ako ho "teda asi" dali zabit.....Ak tam dali Vita mozno sa s pribehom pohrali aj timto smerom.....
    • ZvacA
      To není špatná myšlenka. Něco na tom bude, že ta celá revanš-záležitost může být ze strany hlavní postavy klidně i víc osobní. On by ten monolog o té "famílii" dostal taky trochu jiný rozměr.
      • Ano ano, bylo by to nepochybně skvělé! Ovšem, vzpomenu li si na zdejší článek s rozhovorem šéfa týmu, co Mafču 3 vyvíjí, údajně chtějí jít "vlastním směrem". Takže raději nebudu v podobné příběhové pletky doufat, abych byl zklamaný pokud možno co nejméně.
  • Keyz
    Nelze než souhlasit s příspěvkem od "anon" na poslední stránce.

Toho přesunu se obávám nejvíce. Aby z toho nebylo další GTA / sains row styl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší