Přejít na výpis diskuzí
Mafia III odhalila své krásy v prvním traileru ze hry
5.8.2015 | Adam Homola
223 příspěvků
-
Ty vybuchující auta vypadaly už opravdu komicky. Trochu ubrat s tou arkádou.
Jinak to že se hraje za mulata (černocha) je prima, nechápu proč by to mělo někomu vadit, konečně změna. -
-
Me je putna ze se hraje za mulata, me stve ze je mi (alespon dle traileru) tezce nesympatickej a chova se jak nejakej rodinnej psychonaut, coz mi k Mafii sedne asi jako veprovy kotley ke krupicovy kasi.
-
Spíš tragikomicky *15* Ze série která si zakládala na uvěřitelnosti udělat 100% arkádu ala Saints Row je určitě krok "správným" směrem..
-
Mně nevadí hrát za Černocha, Japonce atd., jenomže "hrdina" z Mafie III vypadá velice nesympaticky, podobně jako Connor z Assassin's Creed 3...
-
-
Dneska je černočerný den pro Česko, sparta s plzní dostanou takhle za vyučenou a amíci takhle krásně zku*ví českou klasiku... mafia *13*
-
Jelikož nežiju v minulosti a navíc nepovažuju první Mafii za nejbožejší hru, co kdy byla a bude udělána (to spíš dvojka se k tomu blíží víc), mě jak traler, tak i následný kousek gameplaye velmi zaujal, takže rozhodně těším a nemyslím si, že by vývojáři něco totálně mohli zvrtat. Hratelnostně se to bude blížit určitě ke dvojce, což taky je velké plus.
-
dalsi mestska akce jakych jsou miliony dneska, opravdu nevim s čím chteji prijít když se chcou na tomhle trhu prosadit.
-
Ja nejak nechapu, co vas rozciluje. Vypada to stejne jako Mafia 2. Takze technicky moc hezky, ale jinak naprosto priseny. A co jste jako cekali?
-
Hmm tak je jasno, za černocha hrát nebudu. Tohle má s klasickou gangsterkou společnýho si tolik, co já s electronem.
-
-
Přesně tak a místní rádoby anti rasisti si pořád hrají na světové zachránce míru. Všichni co se na hlavní postavu těšite, povinně do záchytných lágrů pro migranty, mají nedostatek personálu a multikulturně se dostatečně obohatíte.
-
-
-
Čekal jsem v traileru nějaký gameplay bohužel nic.Nejsem si uplně jistej ale myslím že toho týpka co předhodil toho chlapa krokodýlovi namluvil ten samý herec co namluvil postavu Cole Traina v Gears Of War 1-3.Jinak jako Lukyz jsem taky skeptickej uvidí se až bude nějaký pořádný gameplay.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=_gG0dhynQkk
-
-
vypadá to zajímavě, jen kdyby to dělali češi...no snad tam bude i cz dabing
-
-
to teda určitě nebude, to se vůbec finančně nevyplatí dělat
-
-
A co když hlavní postava není ten míšenec? Může to být záporák a hlavního hrdinu nám třeba ještě neukázali?!
-
-
vzhledem k gameplay zaberum je to ten misenec
-
je to on, velký bojovník proti rasismu jde do bitvy proti staré bílé italské mafii
https://www.youtube.com/watch?v=_gG0dhynQkk
Vito mu dělá podržtašku -
-
Neb se dozvíme, jak se Vito nas*al na své staré italské kumpány (kvůli Joeovi) a pomáhá je novýmu rádoby hrdinovi likvidovat...
Tohle určitě bude dobra a propracovaná střelnice (to ovládání na gamepadu je prostě šíleně debilní, pořád nechápu, jak krabičkáři můžou efektivně mířit a plynule střílet...), možná i se silným příběhem, ale stará vynikající Mafia to prostě být ani nemůže. Připomíná mi to Flashpoint: Dragon Rising / Red River. Značku už defacto vlastní někdo jiný a na tu "pravou" Mafii (pod jiným názvem) si asi ještě počkáme *4* -
-
protože ti krabičkářští noobové mají asistující auto-aim *6*
btw vcelku souhlasím, ale já si od té hry nic nesliboval od té doby, co na tom nedělá 2K Games Czech
-
-
Škoda, moc velký sympaťák to není. Ale grafika ze hry pěkná. Díky za odkaz.
-
-