Přejít na výpis diskuzí
Mafia III odhalila své krásy v prvním traileru ze hry
5.8.2015 | Adam Homola
223 příspěvků
-
Ten zúfalo negativistický až priam agresívny postoj ku hre od prítomných prispievateľov, ktorí dokážu už len na základe kratučkej pred-renderovanej ukážky spolu so b-roll ukážkami zo samotného hrania odhadnúť kam hra smeruje a o čom v skutočnosti bude.. Spamätajte sa, chováte sa ako rozmaznaní sopliaci, ktorí bezpredmetne kritizujú hru len preto, že to nerobí namiesto američana nejaký čech.
Hra podľa mňa vyzerá celkom dobre až na zopár vecí, na ktorých ale môžu do vydania ešte popracovať, patria medzi ne najmä tie vybuchujúce autá alá Michal Zátoka a to automatické zameriavanie na kolesá áut, ktoré keď prestrelíš tak sa prekotia na kapotu ako keby ste im pod kolesá hodili betonový stĺp. -
-
Jak muže hra ve který se objeví 4 blesky nad postavama "chyť mě" vypadat dobře? :D Ten gameplay je strašnej... tohle neni mafia jak všichni znaj ale sra*ka.
-
-
Som si takmer istý, že to sa bude dať vypnúť v nastaveniach, že to je len pre casual konzolistov aby vedeli kde majú mieriť.
Celkovo to na mňa pôsobí veľmi zaujímavo, najmä to zasadenie do fiktívneho mesta inšpirovaného new orleans. -
Asi jako Farcry 3 nebo Farcry 4.... *3* kdo hrál pochopí.
-
-
Uplně jiná hra...
-
-
-
Ten hejt je pochopitelný. Fanatičnost českých uživatelů je vypěstovaná Vávrem, JD (nyní Eurogamer) a Kolářem (taky Eurogamer a také vývojář Mafie). Nic proti nim osobně, ale je pochopitelný, když tu média pěstují herní nacionalismus ve prospěch českých her, že to ti lidi poplivou, i když na tom ti češi přece jen dělají (stačí jen hledat drobky). Pokud jsem pochopil, makaj na tom lidé ze Star Wars, Bioshocku a původní Mafie (viz linked in).
Vybuchující auta dle mého doladí a chlapík na prezentaci má možná zaplé cheaty, jinak by sám vybouch, nebo by to bylo špatně doladěný. Kola jsou příliš lehký, ale to se dle mýho bude dát vypnout a trefit kolo za jízdy s gamepadem by bylo myslím frustrující. -
-
Som si takmer istý, že to vyladia alebo bude sa to dať vypnúť a že to je len kvôli konzolistom. Hra podľa mňa vyzerá k svetu a ak príbeh bude aspoň rovnako dobrý ako pri predošlých hrách, spolu so spracovaním mesta a podareného jazdného modelu, tak ani minútu nebudem váhať nad kúpou.
-
-
Prosím, zopakuj ještě párkrát, že je to kvůli casual konzolistům. Je to tak sexy. Úplně cítím, jak ti raší strniště na tváři. *14*
-
-
Veď by som sám sebe klamal, keby som povedal, že to tak nie je. Sám musíš uznať, že mám pravdu.
-
-
-
-
-
trochu domnenek: typek ktereho popravili byl nejspiš italsky mafian, ten samej co podpalil ten kram, asi kvuli vypalnemu (stejny boty). no a pritom zabil kamoše z vojny našho hrdiny. Takže asi nebudeme hrát za mafii ale spíš budeme proti ní.
otazka je jakou šancu na uspech by takovy odboj proti mafii ve skutečnosti tehdy mel -
Jestl ise mylim tak me opravte ale není nahodou uplnej nesmysl že by clenem mafie která byla prevazne bud italska nebo americka a kde italove proste do rodiny bral jen italy se najednou obevilla naka afro americanka s obrim afrem ? Co ja vim tak je to totalni nesmysl ale totalní tu by do mafie nikdo nevzal jen amximalne do naky cernosky a to by byl spis gang.
Btw už vidim jak se ta cernoska nekde ukryva aby ji nikdo nevidel a bude tam cumet to obri afro :DD pro me je to fakt k smichu a už ted mám o hre dost spatný mínení o gameplayi ani nemluve. Tam maj snad i granatomet jako važne ? vsichni tam jezdej v tech kabriech naprosto stejnejch jen s jinou barvou oproti tomu je Mafie 1 s autama neco uplne ale uplne jinyho. -
-
nehul to uz. *3*
-
-
Trailer úžasný, hlavní hrdina mi přijde také skvělý, Vito potěšil, řeči o rodině se mi také líbily.
Gameplay šílený, pohyb postav hrozný, řízení aut je podle toho, co jsem viděl, také hrozné. Grafika v noci skvělá, ve dne o hodně horší, snad to ještě doladí.
O srážkách s auty vůbec nemluvím (radši).
Soundtrack se mi velice líbí, nevím proč, ale připomíná mi to True Detective. Prostředí také skvělé. Přestřelky vypadají jako ve druhém díle, takže s tím problém nemám. Řešení tachometru se mi také líbí, i když je to drobnost.
Celkově nevím, ale připadá mi to jako Just Cause, Mafia mi vždycky přišla taková vážnější, realističtější. Toto mi přijde příliš akční, uvidíme. -
-
Jen pis. Sice s tebou nesouhlasim, ale nenech se otravovat ;) Cim vic nazoru, tim lepe - to plati asi na kazdym webu.
-
http://www.imgup.cz/image/P7B
-
-
Aha tak tomuhle teda rika ten socialni zivot soucanosti *15*
-
-
Uz jsi to stejný napsal na Hrej.cz, tak už zbývá jen eurogamer, doupe a zing.
-
-
Děkuji za reakci. Nicméně, nechápu, proč by to mělo vadit? Více lidí, více názorů. Nebo je snad novinka o Mafii 3 jen na jednom webu? Že bychom jí na ostatních herních webech zakázaly, ať není novinka všude.
-
-
Rozešli to všude, celej internet ať je toho plnej :)
-
-
-
-
jako ja jsem čekal že bude nejake pokračování co se stalo s joem ale koukam ze asi ne ale štve me ze bude vito uz starej :/ *16*
-
-
Očekávám dvouhodinové DLC - Mafia III: Joe's Destiny. Bude se jednat o prequel za 24.99E (sarkasmus).
-