Přejít na výpis diskuzí
Mafia III odhalila své krásy v prvním traileru ze hry
5.8.2015 | Adam Homola
223 příspěvků
-
Kdo chce chytit atmosféru, našel jsem teď na internetu nějaké fotky.
http://mafia2.scorpions.cz/galerie/mafia-3-screenshots -
Gampely 6 min je venku
-
-
píše se to gempaly
-
-
vypadá to fakt tragicky a to nemluvim pouze o grafice.. přehnaně akční hratelnoust, žádná atmosféra a grafika stojí taky za prd.
-
-
*EDIT* Nic, už jsem si všiml gameplay videa.
-
-
Nahodou se tesim. Predchozi dily mi moc nesmakovali. Vetsina pribeho co Vavra vybrakoval bylo z filmu odehravajicich se v sedmdesatkach a osmdesatkach. Prostredi podobne z True Detective, alias 70 leta New Orleans - snad se tam objevi nekdo jako Carlos Marcello nebo Jack Ruby. Ted uz by mohli jen spravit ten vyhoupanej magnetickej divnej jizdni model z predchozich dilu.
-
-
ok. Kmotr byl po valce. Uznavam chybu :P
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=Lxrw8xziSkQ
Tady je čerstvý gameplay. -
mafia 3 mě sklamala že nikdo nezjistí co se stalo z joem a že vito je starej mafia 3 je jedna z nejhorších vidaní mafie *16*
-
Sorry, dal jsem jiný odkaz, tohle je malý sestřih, však si to dohledejte :p
-
Celkom sa tesim, ani Mafia 2 nebola uplne marna. Nebola ako Mafia 1 ale stale bola dost odlisna od vecsiny vtedajsej produkcie. Ale prave pri pozerani gamplayu Mafie 3 (pozriet po nete) tak nejak sa mi straca vynimocnost a atmosfera mafie. Zacina to vyzerat ako hocijaka open world akcna hra. Nehovoriac ze koniec 60tych rokov a New Orelans mi moc s mafiou nejde. Skor s organizovanym zlocinom, nez s klasickou talianskou mafiu. Lenze podobnych hier tu je docela dost, uz len to najcastejsie spominane GTA.
-
Podle mne je to fantasticke. Takhle to vypada, kdyz se produkce chopi nekdo kto tomu rozumi. pribeh vypada skvele, realizace (gameplay) taky tak ted uz jenom cekat na vydani!
-
Zajímalo by mě jestli Joe v mafiaII na konci zemřel nebo ho nechali žít.
-
-
Pokud přežil, tak je to trapné. Jediné co trochu vylepšovalo dojem z příběhu Mafie 2 byl ten pravý mafiánský konec. Nevím proč od toho někdo chce mafiánský looney tunes a může doufat že Joe přežil.
-