Přejít na výpis diskuzí
Mafia III odhalila své krásy v prvním traileru ze hry
5.8.2015 | Adam Homola
223 příspěvků
-
Nevíte co melete, 2K řeklo, že se dozvíme jak to s Joem dopadlo -_-
-
Bez českého dabingu to bude jen další tuctovka. Jako čech k takové hře nemám žádný vztah. Ti amíci opravdu dokážou zprznit úplně všechno *6*
-
-
Se nauc anglicky.
-
Můžu tě ujistit, že tvůrcům je českej trh, kterej se na prodejích bude podílet pramalou mírou, úplně ukradenej, a tudíž nemají jedinej důvod, proč investovat do těžko profitabilního dabingu.
Bylo by to fajn, ano, ale je potřeba se na to koukat reálně.
-
-
Trochu cítím Tarantina… třeba se jim to povede a bude to stylová jízda. :)
-
2Pardon
Tak to je snad jasný. Jinak trailer hodne brutální, snad by tam mélo být i varování aby na to nekliknul nějaký mladistvý nebo dítě -
Jak to tady pročítám, tak mě zaujala jedna věc. Vážně jsem jedinej, komu byl už Vito neskutečně nesympatickej ?
Vždycky jsem ho měl za línýho spratka, pro kterýho bylo zabíjení apod. líp placený než poctivá práce.
A tenhle pán na mě působí dost podobným dojmem což neříkám, že je špatná věc. Protože třeba si konečně lidi uvědomí, že né všichni to byli starší strejdové v oblecích, kteří to dělali jen z rebelie vůči "nespravedlivému" systému. -
-
Ty si to špatně pochopil. Chce se mi z tebe zvracet. A co Tommy? Ten ti jistě nevadí, přitom sám se přiznal v příběhu, jakmile viděl kvádra mafiánů, už mu stříkala radost, a chtěl se k nim přidat.
-
-
To jo, ale Tommy se živil jako taxikář a práce se neštítil jako Vito. A co si budeme namlouvat, jednička je hodně romantická v tomhle ohledu. U dvojky mi přišlo, že se tohohle romantickýho pohledu na věc chtějí zbavit a ukázat co za hajzli to ve skutečnosti je. Což skončilo tak na půli cesty, jak je vidět.
-
-
Vito mi byl take tezce nesymapatickej. Tento mi je nesympatickej jen vzhledove (hlavne ty rty)
-
Mě teda nevadil a ať byl jakej chce, tak furt lepší než vyžraná rambo gorila na kterou se nedá skoro dívat..
-
-
Pravda, ale já bych neřekl že mi vadil. Jen si myslím, že lidi si ho moc idealizují.
-
-
No povahově svatej určitě nebyl, stejně jako Tommy z jedničky. Ale prostě i když byl hajzl, tak mi byl nějak sympatickej. To je spíš daný vzhledem, tady toho "borce" jsem viděl minutu a nesympatičnost z něj jen sálala + naky klišé kecy o rodině k tomu už nikoho fakt nedojmou. Vůbec mě neláká za někoho takovýho hrát, natož "soucitit" s nim.
-
-
To je přesně ono. Když hrát za hajzla, tak ať už i tak vypadá. Na nějaký soucítění s těmahle lidma nejsem zvědavej. Jedinej s kým jsem v téhle sérii kdy sympatizoval byl Frank v jedničce.
A je fakt, že ty kecy o rodině byly hodně over the top.
-
-
-
-
-
Tak jako vždy mě mafie nadchne hlavně soundtrackem...jako by přesně věděli, jaká hudba se mi líbí. Nejdřív swing a jazz, pak blues a rocknroll a nakonec Hendrix, prostě super...ale je jasný, že to budu muset brát jako hru, která nemá se sérií Mafie nic společného. Nejsem si jistý a za opravu budu rád, ale moc takto stylizovaných her není. Je sice spousta her z války ve vietnamu, ale nevybavuje se mi moc sandboxových akčních her zasazených do 70. let. v Americe a už vůbec ne hry zasazené do New Orleans (nebo podobného prostředí). Třeba tam budem moct zažít i woodstock :D
-
-
Spousta her z veitnamu???povidej rad si zahraju neco noveho
-
-
Pfft, co ja vim :D ja to nehraju :D googli a bude ti doprano :D ale to je jedno i kdyby z vietnamu byl fakt jenom ceskej vietkong, tak je to o jednu hru vic, nez tech, jako bude tahle :D
-
-
oprava - ten blues bude spíš teď v 70. letech :D a v New Orleans se odehrávala jedna mise v Hitmanovi (nevim kterej díl) :D
-
-
Perfektní trailer. Gameplay vypadá taky dobře.
Dobře vybraná doba, dobře vybraný místo. Laťka očekávání je hodně vysoko. -
Oblicej hrdiny mi trochu pripomina Joa ze dvojky...tak nejaky potomek? Nebo se mi to zda?
Jinak na me to zase tak hrozny neprislo...ale asi je to tim, ze zatimco na dvojku jsem cekal jako na spaseni...tak po ni na tohle nahlizim jako na "muze jen prekvapit titul"...tak uvidime -
-
mne taky pripomina Joa, ma takovou stejnou papulku.
-
-
Bože, co je to za Chicharita *7* *7*
-
Ten chlápek úplně napravo vypadá jako Vito, podívejte na 3:13, to je docela jeho výstižný výraz. Z traileru nejsem zklamán. Jen je takový... no... oznamující.
U M3 mě jen trošku děsí psychika mladíka sedícího v autě. Rodina je základ státu, něco takového by tam mohl říkat, ne to co tam s horkou hlavou říká, nesedí mi to.
To mi zní nepříjemně, hlavní hrdinové v předchozích dílech byli vždy takoví sympaťáci a nikdy snad ne lidé s vážně horkou hlavou.
Doba se mi líbí. Rok 1968, kdy noha nestoupla ještě na Měsíc a na světě se našla novela M*A*S*H atd... Je to zajímavý rok a je téměř nemožné udělat hru v té době bez atmosféry. Jen tohle není zrovna trailer, který by atmosférou vyzařoval, i když soundtrack bude, hádám, povedený. -
-
Je to Vito. Na gamespotu to potvrdilo.
https://www.youtube.com/watch?v=n6enkC6lF0E
-