Přejít na výpis diskuzí
Mafia III odhalila své krásy v prvním traileru ze hry
5.8.2015 | Adam Homola
223 příspěvků
-
Vyber hudby znamenity. Uz len, aby sa nenechali zlakat tym, ze z toho urobia GTA klon. Vyber doby je podla mna super. Ocakavam paradnu ganagsterku nieco na sposob scareface reznuty pulp fiction. Skoda, ze nebude aj cesky dabing.
-
Vybuchujici auta OMFG, to je neco co v zivote nepochopim, tedy chapu to takhle, i mne bavi obcas blbnout v GTAcku nebo tak, ale u Mafie? Tady bych spis cekal realisticky gameplay, mne prisli uz i auta v prvni mafii az moc explozivni a to vybuchovali jen kdy hrac opravdu chtel, tohle je hnuj.
Zatim snad vsechno, co rekli mne moc nenadchlo, zasazeni zni dobre, ale moc toho neukazali, tak se bojim i u toho. A co se tyce grafiky tak u "next-genu" sem cekal vic, i kdyz na grafiku ja osobne kaslu. -
GTA V : 60s DLC
-
Moc nechápu ty negativní ohlasy, když vůbec nevíme, jaká ta hra bude, jaký bude mít příběh.
-
Not bad, Joe *1* Líbilo, za mě perfektní atmosféra, hudba je vynikající a ježto se mi vždycky hrozně líbila atmosféra bondovky Live and Let Die (to je ta s voodoo, krokodýlí farmou, pohřbem v New Orleans, úžasným černým taxíkářem a doktorkou Quinniovou), tak se docela těším :) Fyziognomie hlavního hrdiny asi dává tušit, že to bude především až příliš akční řežba, ale co už...
-
Jestli tam bude první mise zas vzpomínka na válku, tak si tu první misi zahraju, jinak adios, gangsterky mě nebaví.
-
Asi je tu hodne mladych lidi, protoze kdo ma tuhle gangsterskou kulturu ameriky rad, vi, ze se vzdy tocila kolem italu, kubancu a kolumbijcu, mexicanu, samostatnou kapitolou byli vzdy cernosi, rusove a vychodni slovani vseobecne...ale klasickych americanu - belochu se to temer nedotykalo. Duvody rozebirat nebudu, kdo se orientuje, tak vi. Mne na Mafii 3 vadi ze zasady 2k studio. Bude to jendalsi Bollywood jak z indickyho akcnaku. To GTA V se svou nadsazkou me bavil (vyborne mise spis, nez pribeh). Skoda, ze je tam tolik zjednodusene strileni, coz uz je i v Mafii 2. Proc tu akcni cast nepojmou jako v prnich Splinter Cellech, kde z toho mel clovek uveritelny pocit.
-
-
A Italové nejsou běloši? A kdo je jako klasickej echt američan, když celý USA jsou potomci přistěhovalců různejch národností z Evropy + africkejch otroků a bůví čeho ještě? Možná tak indiáni *15*
Všichni to jsou klasický amíci, jen původ mají různej.. Ta země na tomhle prostě vznikla, není to jako tady v Evropě.
Jinak se zbytkem souhlasim *3* -
Takže poučení je takový, že Mafia 3 boří kriminální principy a z poločernocha, který by měl být samostatnou kapitolou černochů dělá klasického bílého američana, kterého se tahle věc téměř nedotýká? Ovšem...
-
-
Co to meles za nesmysly? Cetli jste vubec nekdo Kmotra? Co filmy jako americky gangsrer, Donnie Brusco, scarface... a vy tam chcete belocha... Do konceptu prvni mafie Tommy jeste zapadl. Ale jinak by me fakt zajimalo, o co vam jde?
-
-
Počkej. A co my? My jsme běloši?
-
-
Jsi Slovan noumo. Slovanska mafie (spise z vychodoslovanskych jedincu) uz svou kulturu kolem sebe ma. Postavit hru na motivy filmu Vychodni prisliby by bylo super. Ale co se tu dohadovat (nechci to slovo pouzit, lec se sem trefne hodi) s nejakym kosmopolitnim multikulti hipseterem
-
-
Jsi evidentně velmi uvědomělý člověk, který ví, o čem mluví, to jo. Přesto je problémem této hry černoch, běloch nebo černý nebo bílý Neslovan?
-
-
-
-
-
-
Pro mě osobně palec nahoru moc se těším. Spousta lidí si tu stěžuje, že je to až moc o rodině, ale nebyla náhodou jednička i dvojka taky o rodině? Celkově mafie kladli vždy důraz na rodinu takže bych to vůbec neřešil. Období i místo zasazení jsou neokoukané a málo známé, což je pro mě opět plus. Co se týče gameplay záběrů, je mi jasné, že se nejedná o finální verzi takže arkádovost vozidel bych vůbec neřešil, spíš mi udělala radost i ukázku soubojů zblízka atd. Ty mají opravdu grády. Rozhodně bych ale hru nehodnotil dokud si ji sám nevyzkouším ;) btw pro ty co si stěžují na vysoce pravděpodobně chybějící dabing - nebrečte hrajete spoustu her i bez titulků a na hratelnosti jim to neubírá ;)
-
Vidím to na suprovou atmosféru světa spolu s otřesným jízdním modelem, nesympatickými postavami a nic moc gameplayem. Takové připodobnění k Assassin's Creed. Takže jsem skeptický a hra mě může časem jenom příjemně překvapit.
-
Jak tak ctu tak se dnesnum hracum fakt nikdo nezavdeci. Jen par gameplay zaberu a kazdej to musi hned hanit.. Samozrejme ze jednička byla klasa ale to chcete aby se porad opakovalo to co uz kazdej milionkrat hral?
-
-
Co ja vidim, tak se jen donekonecna opakuji hloupe arkadove hry(ve kterych zabijite nepritele jak na bezicim pasu) s prisernym pribehem, prisernym dabingem(v tomto pripade mluvi hrdina tak hluboce jako by mel doktorat z filozofie a narovinu, kdyby na me takovymto tonem nekdo promluvil na ulici tak asi vybuchnu smichy) , prisernymi postavami(wtf zadna sikmooka postava ? RACIST !), prisernou AI(vrchol nekdy pred 10 lety, od te doby pozvolny pad) a tak bych mohl pokracovat. Bohuzel malokdo v dnesni dobe chce nebo dokaze udelat neco vic. Lidi uz si navykli na prumernou kvalitu "AAA" titulu.
-
Stačilo by, aby to byla opět realistická hra....To je celé.
Jak Vávra popisoval fyziku vozidel ve FC k Mafii 1...To bylo něco. Zde to na tom videu vypadalo jako Saints row anebo watch dogs...Trapné.
Navíc arkád je více a tedy kdyby opět to jádro bylo realistické, tak to nebude něco co každý viděl po 150. -
Tak třeba to bude dobrá hra, ale kdybych představoval novou hru, snažil bych se, aby zaujala. Jedna možnost je, že jsou prostě trailer a prezentace špatné a také tu máme problém s tím, na koho jsou ukázky směřované. V Americe pravděpodobně zaujme něco jiného než tady, kde "ctíme" památku původní Mafie a čekáme spíše komornější/romantickou atmosféru. V Americe také nikoho nebude zajímat, kdo je Vávra, co si myslí a jestli ho štve, co se se značkou stalo.
Prozatimní prezentace je zkrátka zklamání z pohledu jakési tradice a nevidím důvod, proč by se lidé nemohli vyjádřit v negativním smyslu. Třeba se pleteme a svižnější tempo bude hře slušet (a opravdu bych si to přál), ale momentálně si myslím, že Mafia III by měla být spíš prvním dílem nové značky.
-