Přejít na výpis diskuzí
Mafia III odhalila své krásy v prvním traileru ze hry
5.8.2015 | Adam Homola
223 příspěvků
-
Moc pěkný trailer - už se těším !...nechápu tady ty komentáře, co už hodnotí hru...
-
-
jop trailer ok, atmo to ma, hodne Becko ale na to jsme u her zvykly .. nejspis jsi ale nevidel gameplay .. preny opak toho traileru
-
-
dobre je ze vetsi blbost nez watch dogs to byt nemuže :D :D
-
Zklamalo mě, že hlavní postava nebude klasický mafián, ale člověk, který se mafii mstí, bývalý člen gangu a do toho navrátilec z války. Příběh vypadá na hrozné klišé. Neohromil mě ani gameplay. Vážně to na mě působí jako GTA zasazené do 60. let. Jestli si tuhle hru někdy koupím, tak jedině ve slevě.
-
-
Zprvu som si tiež myslel že to tak bude, ale mám takého tušáka, že ten hlavný protagonista bude členom nejakej mafie, keď nie od začiatku tak časom určite.
-
-
Hmm, All along the watchtower a House of the rising sun, takže jasné 60 a 70 roky. Trailer ma nijako nenadchol ale ani nesklamal, ale čo ma zaujalo je tá postava šedivého pána na pravo, podobá sa na Vita z dvojky, ale že by zošedivel tak rýchlo? Hmm....
Každopádne som viacej zvedavý na informácie o hre samotnej a hlavne na zábery z hrania a aké veľké mesto bude a teším sa najmä na vozový park a zbrane samozrejme :) -
Při oznámení Mafie III jsem se těšil. Po shlednutí gameplay videa mám trochu rozporuplné pocity. Nevypadá to špatně, atmosféra vypadá taky dobře, ale co mě děsí je jízdní model a arkádové automobilové honičky...vybuchování aut, jejich salta a přemety, ohromné skoky...je tohle ještě pořád Mafia?...snad to nakonec nebude tak špatný :-)
-
-
Predpokladam to prevracejici se auto bylo naskrptovany. Ale jizdni model byl pro mne prisernej uz ve dvojce. Navic se auto pri prevraceni otacelo naprosto nelogicky podle pivotu, ne stredu a kamera delala psi kusy.
-
-
Pivot nikdy na středu auta nebyl.
-
-
Neni duvod, proc by mel byt center of mass na podvozku (nebo dokonce pod)... Je to blby, nelogicky a neprirozeny...
-
-
Mne se jizdni model ve dvojce libil. Jak moc byl realistickej sice nevim ale fakt se mi libil.
-
-
Jj mam stejny problem. Jsem zvedavej jestli jizdni model bude alespon zabavnej...
-
-
Že je hrdina nesympatický hromotluk.. ok, takoví "mafiáni" jsou také. Hrát za Ramba je ale prostě divné. Trochu reality by hra pobrat mohla...
Autoři mají jedinečnou příležitost využít skvělou a moc zajímavou dobu. Kdo chce trochu nasát tehdejší atmosféru, doporučuji kouknout na seriál Aquarius s Davidem Duchovnym (první 2-3 díly jsou sice trochu zmatené, ale pak už je vše super). Seriál zachycuje přesně to, co bych od hry čekal a chtěl v ní najít - drogy, děvky, smažky, probouzení se společnosti do nových zvyků (větší začleňování černochů atd.).
Tady zatím prezentovali jen zběsilé bodání nožem do krku, přebíhání mezi překážkami s pistolí v neomylné ruce a přetažené "family forever", které mi na konci traileru bylo už opravdu protivné. -
No, řekněme standardní verbovací průpovídka. Nepromlouvá hráči do duše tolik, jako před pár lety úvaha o zabíjení zvířat, když je k tomu dobrý důvod. Nebylo to špatný, jen to holt nemělo takovej drajv a napětí, ale nakonec vždyť je to spíš teaser než trailer. Spekulovat o čemkoliv na základě teaseru nechci. Jen přání nám všem, ať je to zábavná hra.
-
Na IGN je gameplay:) http://www.ign.com/articles/2015/08/05/mafia-3-exposes-the-dirty-new-face-of-organized-crime?utm_source=IGN%20hub%20page&utm_medium=IGN%20(front%20page)&utm_content=1&utm_campaign=Coverstory&watch