-
ty jako is ze by to bylo celkem dobry ? *3*
-
Já jsem pro trošku jiné změny...nejradši bych tam dal více příběhů-> více částí hry,
mně osobně se líbila 30. léta nejvíc, takže bych nejdřív udělal pokračování Vitova a Joeova příběhu, pak něco ve 30. letech a ještě by nebyla na škodu léta sedmdesátá -
Zdar já bych to chtěl takhle.Hra se bude odehrávat v roce 2005 Vito a Joe oba v lochu protože podezírají je policajti a fbi že zabili henryho toho informátora.No bylo by to tam hrozný protože by zmlátili joea a vita.Ale jednoho dne by byli poldové nadrogovaný a všechny vězně pustili.A to by byla příležitost jak utéct z města.Vito s joeiem by Las Vegas a tam by šli do kasína a tam by potkaly Ryana scaletu.To byl vita otec.Říkalo se že umřel měl i pohřeb nebyla to pravda.Nechtěl se totiž vracet domů protože měl dluhy tak proto se schovával v Las Vegas.Hra by skončila tím že zabijou joea při přestřelce. TAK ČUS BAMBUS
-
já bych chtěl aby mafie 3 navazovala na mafii2 *14*
-
Podle mě bude Mafia 3 v roce 2012/13 a možná zabijou Joa možná si to bude myslet jenom Vito.Takže léta 1951-1965! *1* *1* *1* *5* VITO SCALETTA JOE BARBARO
-
JÁ BYCH TO CHTĚL DO 60 A 70 LET :-D *3*
-
prosím ať to má příbjech a obrovské město starší doba pomsta za joa nastavení počasí spřístupnění všech budov víc aut jak osobních tak i nákladních hlavně se prosím zaměřte na vánoce by bylo město vyzdobený a aby se s toho jou dostal děkuju *3* *4* *14* *14* *14* *14*
-
Mafia 3 - Úvodní vyprávění, co bylo před a co všechno se pohnojilo. Následující ukázka, kde Vito besku rychle vytáhne bouchačku a namíří ji na Lea. Se snahou zachování "přátelství" ho nechá žít, ale uprchne zachránit Joea. To znamená, že po nich půjde celé město a nepřežijí už ani den.
Proto oba dva unikají do města Lost Heaven, kde se snaží začít znovu a čistě. Něco se nepovede. Město už dávno ovládají jiné rodiny, kterým se Vito a Joe připletou do cesty a náš další příběh se může rozjet....
Může to znít šíleně, ale tohle bych si od Mafie 3 přál já. Návrat ke kořenům, nostalgické vzpomínky na jednotku v úplně nově vymodelovaném Lost Heaven po X letech :)
Myslím, že pokud by to nepokazili něčím, tak je jasný to kandidát na hru roku. -
Ahojte 2kczech už pracuji na pokráčování mafia , a podle mně ta mafia 3 bude se odehrávát v budoucnosti tak já si myslím datum výdání mafia 3- vánoce 2014
-
AHOJ TE MAFIA 3 BY SE MNĚLA OBJEVÍT NĚKDY KOLEM PŘELOMU LET 2014/2015 NEBO JĚŠTĚ NĚKDY KOLEM ROKU 2017-2018 A TRVAT DO BUDE PODLE MNĚ HODNĚ DLOUHO
23.9.2012 -
JA SI MYSLÍM ŽE MAFIA 3 VÝJDE AŽ ZA TAKOVÝCH 15- 20 LET A CO SE DÁ DĚLAT NA VÝVOJ MAFIA 2 JSME SI MUSELI POČKAT 7 LET TAK NA TROJKU 7-9 LET TEDY V ROCE 2019 NEBO 2020 TO UŽ BUDE MAFIA 3 NEXT GEN PRO NOVÉ NEXT GEN KONZOLE
31.12.2011 -
a bude 100 procentě ta mafia 3
-
Ahoj,Ja by sem chcel jednu vec v Mafii 3 zmenit .
A to také že aby to bolo pokračovanie Mafii 2 .
Začátek by bol vlastne ako sa rozdvoja tie auta .
Ale Joa ani Vita nezabiji.Proste Nech Hento Druhé Auto nech jede do Bordelu a Vito s Leom nech jedu nevím kam .A potom by sa objavilo za Pól roka pozdeji :-)A potom aby si zalozili svoju Vlastnú rodinu aby tam bol Vito ,Joe cápové ten rodiny .Tá rodina by sa volala scaletta .Nebo tak nák .
Musí žit Vito A Joe Bezních to neni Mafia :-)Je snima sranda proste nech to navazuje .Podla mna by to bolo dobŕe .Keby to bolo taktok .Aby si si mohol kupovat domy atd.Nové Villy,Ktoré by sa dali kupovat :-) -
tak ,začnu takhle do Mafie3 bych chtěl dát : sadu nových zbraní,nové auta,nové hrdiny,nové města,nové státy :)(nemusí se to odehrávat jen v AMERICE) možná i modernější Století :) a taky bych chtěl vidět jak zabily Joea
-
Je fakt ze vitto je dobry hrdina ,ale vemte si že Mafia 1 koncila v Mafii2 (Mise jak ste zabili tommyho Angella [byvala hlavni postava])Myslim že by sme mohli jenom zjistit co se stalo s vittem ale pridáním noveho hrdiny by to neuškodilo *3*
-
Bylo by to zajímavé ale podle všeho joe je mrtev ale kdoví co nás bude čekat va dalším dílu :)
-
Nikdo nevi jestli Joe zemrel a vita urcite nezabil byl to jeho kamarád ale co se stalo s jouem je ve hvězdách *5*
-
Ja vim že vito zemrel a joe taky zemrel.Takze bude novy hrdnina v Mafii 3
-
ja bych rozhodně takovej pribeh jak rikas nechela . hrani za vita jsem si oblibila kdyby zmenili hlavniho hrdinu bylo by to blbý...Mafia II me bavi kvuli dobremu vyberu postav,a rozhodne bych to nezmenila. Ano delší příběh by rozhodně být mohl ale Vito a Joe jsou nejlepší dvojika :).
-
Do mafie3 byc chtěl více misí trochu jiýný příběh ale určitě aby zustali vito joe atd.
1. mise co třeba záchrana joa *3*