-
No jasně, scénář udělá celou hru sám a tým se také řídí sám. Kvalitní scénář ti dnes napíše kde kdo, ale dát dohromady kvalitní tým a všechno poladit tak, aby vývoj šel bez problémů, je těžké. 2K Czech se to klidně může povést.
-
JJ stydim se a du si sednout do kouta na hrasek :-) Proste sem v te tobe na to nemel dostatecne PC, tak sem se do toho aninepoustel..
-
Ten člověk sice neni žádný bůh ale je to člověk který má obrovskou zásluhu na vytvoření Mafia 1 která byla na svou dobu špičková a podle mého názoru neni dosud překonaná. Že se to u druhého dílu nepovedlo na tom možná nějakou zásluhu má ale to nic nemění na tom co má za sebou. Vzhledem k tomu v jaké fázi vývoje hry odešel tak se toho hodně změnilo a z jeho nápadů tam toho moc nezůstalo. Pokud vim tak většina týmu také odešla a to lecos vypovídá o tom co se u nich asi dělo při odkupu.
-
Nic ve zlym. Ale Vavra neni zase takovej buh. Vzdyt ten clovek je profesne vystavenej, kterej neumi nic jineho, nez nadavat. Na M2 samozrejme delal. Z casti je to take jeho zasluha, ze IS dosli penize. Distancovat od vyvoje se umi kazdy...
A delat M3 je blbost. 2kczech na to dle meho nema zkusenosti ani lidi, aby udrzeli krok s dobou. Staci vedet, jak to u nich chodi... -
Nic ve zlym. Ale Vavra je prave jeden zlidi, diky kterym to dopadlo jak dopadlo...
-
mna napadla este jedna vec nemyslite ze ak mafia 3 bude vychadzat tak o par rokov neskor nebudu v "mode" DLC ale nieco ine a priklonia sa k tomu ? V dobe kevysla jedntka tak neboli rozsirenia az tak caste ako teraz.... mafia 2 vysla len v nespravnej dobe podla mna a teda dufam ze obdobie kedy vyde mafia tri tak nebude ovplivnena podobnymi modnymi vystrelkami ako dlc alebo este horsie ze si budeme platit za kazdu kapitolu osobitne :D
-
3. Díl bude stejně ale bez scénáře Dana Vávry, takže 100% odpad ... *10*
-
no opravdu si myslíš, že jsme se učili v 80 letech 20 stoleti ve škole angličtinu??? To se ještě všude učila ruština. Zatímco my, co jsme dříve narozený např. 70 léta, jsme měli POVINNĚ ruštinu, tak ty jsi byl ještě " NA HOUBÁCH ", chtělo by to trochu přemýšlet než vypustíš s úst nějaký ten totálně-magorní nesmysl.
-
Souhlas mít za sebou 20 let hraní být dokonce čech a nehrát Mafii to by mělo být trestné.
-
hraješ 20 let a nehráls Mafii ?? styď se ! :D
-
myslíš že dlc dodělaly hru tak jako měla vyjít ? *8*
dlc sice odemkli to co mělo být puvodně ve hře ale ani jediné dlc nestojí za nic
chcete doboru mafii ? vraťte vávru zničte 2k , a samozřejmě to chce nějaký peněžní přijem -
Já si koupil originálku Mafie II a teď toho lituju. Je to obyčejnej ojeb. Je to jako byste si koupili a zaplatili šáteček s marmeládou, ale po prvním kousnutí zjistili, že marmeládu si musíte dokoupit zvlášť (ty zasraný DLC), ačkoli jste zaplatili plnou cenu? Kde to jsme? Tohle by mělo bejt trestný! Proč před prodejem neupozornili na to, že časem vyjdou placený DLC, který z toho hru, jakou jsem očekával, a jaká by za plnou cenu měla být, teprve udělají? Protože by si to nikdo nekoupil!!!!!!!!!
-
Ja byt tebou, tak moc nedavam na odiv, ze neumis Mafii hrat na konzoli :) Me se naopak hrala znacne dobre.
-
Myslím, že odvolávať sa tu na českú povahu a sypať si popol na hlavu je hlúposť. Ten popol
by si mal sypať na hlavu ten ktorý dovolil aby mu poctivé knedlo- vepřo zmršil americký hamburger. Kúpil som si mafiu 2 a kúpil som si aj vydanie DLC pre ňu na DVD, ale v ústach
som mal trpkú príchuť. Iste niekto môže povedať, že som kupovať nemusel, ale v konečnom
dôsledku, ak niekto chce moje peniaze mal by hrať poctivo. Pokiaľ nebude nejaká norma
na ochranu spotrebiteľa(čo je bohužiaľ fikcia) ktorá striktne určí, čo má plná hra obsahovať,
budem mať stále pocit, že pod značku DLC je možné schovať čokoľvek, čo mala pôvodne
obsahovať plná hra. -
Tim chces rict, ze hram nerozumim? Mno nevim jak si na to prisel. Je fakt, ze jednicku sem nehral, tak netrpim porovnavacim syndromem, ale ze sem se u toho bavil je snad v poradku ne? Od toho hry sou. Je fakt, ze me v posledni dobe hry uz tak neberou, ale hraju uz cca 20 let, takze o nich neco malo z hracskeho hlediska vim..
-
Už nyní se těším na Mafii 3, sice to bude trvat cca dalších 8 let ale to se nedá nic dělat, jenom čekat. Co se týče DLC do mafie 2, tak už mám dohraný Joeova dobrodružství, Jimmyho zradu,( nyní hraji JIMMYHO POMSTA ), asi jsem jediný který řekne či napíše, že je to super, sice není to nějaké extra střílení jako v hlavní hře ale já jsem spokojen na 100% *5* *5* *5* . Jenom malá výtka - problém bude asi jenom u mne, při misi ( JIMMYHO ZRADA )v pivovaru ( jak jste likvidovali to tlusté prase ) se mi to nesnesitelně sekalo, jenom cesta dolů ze zhora mi trvala cca 5 min po likvidaci všech nepřátel, ještě se mi sekalo v jedné misi v Čínské restauraci ale už nepatrně. Jinak jak základní hra MAFIA 2 tak i JOEOVA dobrodružství se mi vůbec nesekala, vše šlo bez sebemenších problémů. Kdyby byla volná jízda + vstup do nadzemky, tak by to bylo super. Mafii 1 jsem hrál cca 20x , Mafii 2 ( hlavní děj ) 5x, tak podle mne je MAFIA 2 s DLC lepší než MAFIA 1
-
Městská akce je pro mě to co se odehrává v otevřeném světě a to je jak GTA tak i Mafia.
-
Pokud nejsi velkej pařan, tak to nemáš s čím porovnat. Právě tomu nadává hlavně ten, co tomu rozumí a ještě například hrál jedničku. Je dobrý, že ses u toho bavil, ale to je tak všechno.
-
No to buď rád, že jsi jedničku nehrál. To bys pak možná na dvojku nadával taky *1* Spousta výtek je oprávněnejch, jenom jsem nechtěl, aby Mafii někdo přirovnával k GTA, který se sice taky odehrává v otevřeným městě, ale jde si svou cestou.
-
To vis, v dnesni dobe je proste moderni nadavat na Mafii II a kdo nenadava, ten tomu nerozumi. Ja nehral Mafii I, ale dvojku sem si koupil a proste me bavila. S tim DLC me to nepotesilo, tak sem si je proste nekoupil. Nejsem zadnej velkej paran, takze i delka zakladni hry mi vyhovovala (nehraju 5 hodin denne).