Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že by konečně vydali druhou polovinu Mafie II?! *1*
  • dám přednost GTA děkuji *12*
  • to se mýlýte... dvojku mam s jednickou origo. dlc nechci - je to jen nastavena kaše.. a trojku? diky ale ne! bez vavry - i kdyz ho moc nemusim - to bude jen tuctovka.
  • když to nebude samej zbytečně předraženej DLC a bude to jeden přípěh tak to bude OK ale to co předvedli s mf2 hrůůůza milosti
  • Po tom "uspechu" ktery M2 mela by to meli zvazit.Pokud by M3 vypadala stejne jako M2 ( obsah , moznosti ) tak si nemyslim ze by to byl prodejni trhak.
  • Já jsem si Mafii II koupil v předobjednávce. Přesto po tom zklamání jsem DLC nekoupil a z Mafie III mám docela obavy.
  • přál bych si aby aspoň Mafii 3 dodělali do takové podoby jaká měla být Mafia 2... jen se obávám o příběh a vsadim svoje ponožky, že ve trojce bude bohužel MP. jenže já to stejně nekoupim, protože mě hodně moc naštvali s dvojkou - pro mě to bylo zklamání roku. alespoň ušetřim na něco jinýho. *11*
  • Teď tu říkáte, jak vás hra nezajímá a jevám u prdele. Ale hlavně, že až se objeví na warezu, tak budete mezi prvnímá, co jí stáhnout. *12*
  • už se tak netěším *9*
  • Mafie II byla super alespoň pro mě . Začínáte jako nula a néé super zabiják ve stylu Jamese Bonda :D jenom bych chtěl střelbu z auta alespoň z jednoručních zbraní :)
  • Já bych si do Mafie 3 přál, aby nebyla jako Mafie 2 . Nejlíp kdyby to už nedělali Take 2.
  • normalny "neosekany" pribeh, ktory by mal aj mensie dobrovolne misie a rôzne moznosti ako kupa aut, domov, zbrane na blizko a moznost svojim rozhodnutim ovplivnit pribeh...presne to co malo byt v pôvodnej mafii 2
  • po vydani Mafii II a dlc hnusu nemam zajem dekuji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit