-
Vůbec mě fascinuje, jak všichni vědí, že za všechno může 2K, které když koupilo celé studio, mysleli si, že už je Mafia 2 skoro hotová a že to jenom zabalí a pošlou do krámu. Bohužel přišli k naprosto nehotovému produktu. Nejsem zaměstnanec 2K, ale ty z toho vynechte, věřím, že oni sami by hrozně chtěli to co měl nalajnovaný Dan Vávra, bohužel zorganizovat tak velký tým, najít do takového velkého týmu schopné lidi, to není pranic jednoduché.
-
Oprava,napsal jsem Bohemia Interactive ale myslel jsem Illusion Softworks..
-
Nadávek hodně, ale neřekl bych že se to tam nehodí :D Navíc jsem někde četl, že hra má rekord v nejvyšším počtu použitých sprostých slov ve videohře *1*
-
*1* I tak se to da rict, a taky moc fandim moderu *1* a sem i zvedavy na mafia2 multiplayer
-
Tak tak,každopádně tvůrce z 2k Czech netřeba omlouvat,za onen stav Mafie2 si mohli oni sami a nikdo jiný,hodně tomu pomohlo i to že o hře neustále básnili jak bude dokonalá,prostě hráči díky jejich velkohubým prohlášením čekali něco jiného..A je to jen chyba 2k Czech že to nakonec dopadlo tak jak dopadlo a Take 2 v onom problému figurují jen okrajově jako ti co tvůrce zachránili před jistou ostudou (a podle vyjádření šéfa 2k czech i krachem protože bez odkoupení firmy by celá Bohemia Interactive zkrachovala prtože vývoj enignu a samotné hry stál mnoho peněz a firma již neměla kde brát)¨
Každopádně každá věc má své klady a zápory a přes všechny zápory M2ky mají tvůrci pořád vcelku dobrý engine který lze použit na další tituly a tvůrci to mohou díky Take 2 (která je vlastně zachránila před krachem) zkusit znovu.. -
To není pravda, udělali to pro prachy a nechali se zaprodat. Hra by vyšla tak jako tak. A to že studio něco nezvládalo je totální blbost. Vždyť spousta věcí následně vyšla v DLC a další věci jako volná jízda a ruční zbraně jsou ve hře normálně zabudované, jen jsou vyplé. Snad se moderům podaří to zprovoznit pořádně :)
-
...a este som zabudol, hlavne nech vyrazia toho idiota Denbyho Gracea z 2K...toto ze bol producent?....sak ten kar nevedel ani misiu dokoncit ked mali live stream z 2K *7*
-
Scenar psal Dan Vavra, jenze pochybuju ze v takovem stavu jak hra vysla! Bych rek ze ve hre je z neho tak tretina *11*
-
Zajímalo by mě kdo psal ty texty v M2ce..Jako pravda,příběh byl v celku dobrý ale všudy přítomné nadávky (téměř v každé větě a mnohdy se nesmyslně opakujcí) se tam prostě nehodily..To ale nejspíše psal taky Dan Vávra když psal příběh tak počítám že psal i dialogy,nebo ne?
-
Pravda, bez Take2 by Mafia 2 nevysla nikdy *12* a abych pravdu rek, tak by me to asi ted ani nevadilo, kdys vidim v jakem je stavu *1*
-
Vydavatel jim to nařídil protože tvůrci si s Mafii2 nevěděli rady,už tak jim to trvalo dlouho..Takže vydavatel za to nemohl ten jim jen řekl ať to raději vydají takto než aby ten vývoj trval kdoví kolik dalších let...
-
Jo souhlas,chtělo by to vše co slibovali že bude v Mafii 2..:) No a já osobně bych bral trochu větší volnost v herním světě,neříkám že to hned musí být jako GTA ale nějaké možnosti se vyblbnout a odreagovat by tam být měly,možná možnost zakoupit nemovitosti a z toho brát prachy,třeba na výpalném či podobně..
Pravda též by mohli ukázat zda se z toho Joe dostal a nebo ho přímo dát tak že by se za něj hrálo..:)
Opravdu by to ale chtělo větší volnost,možná větší mapu a hlavně aby celá hra byla konečně dodělaná a ne jako M2 kdy vám třeba Bruski neustále říká že pro vás zrovna žádnou misi nemá a že máte přijít později..A hlavně,a to je důležité,aby o hře zas neříkali jak bude dokonalá protože to se stalo u M2ky a jak to dopadlo?Nesplnila očekávání...
Osobně myslím že by bylo lepší se pustit na HaD3 u které by nevadilo že tam nebude Dan Vávra.. -
Selhali predevsim kvuli vydavateli ktery jim naridil co vse maji vynechat, proc asi odesel Dan Vavra? Jediny spravny chlap. Vydavatel je stejny takze M3 bude hnuj at to udeja treba rockstar
-
Mafia II je pro me zklamanim roku, takze nejaka trojka me nechava naprosto chladnym.
-
Dan Vavra na Mafii2 pracoval, jenze odesel z neznamich duvodu! Ted uz asi vsichni vime proc!!
-
preco DAna Vavru ?? sak on pracoval aj na M2 a jak to dopadlo ....??? na M3 sa vobec netesim a asi ju ani nekupim *8*
-
pokud to nebou dělat 2K Czech, kteří u dvojky naprosto selhali, tak by se trojka mohla i povést
-
Ze by mohli vzit Dana Vavru zpet i s Petrem Vochozkou nechat jim volne ruce aby to za neco stalo ??? Ale na druhou stranu kdyby nechali mesto ze 2ky, ty same modely postav, aut atd. tak by mohli za 5-6 let vydat konecne hru do ktere by pridali zbrane na blizko, nadzemku, metro atd a mohli by ukazat jak to s Joem dopadne . . .
-
Já bych si přál do Mafie 3 Dana Vávru bez 2K
-
Preju si vsechno co naslibovali ze bude v Mafii II...