Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja mam jedno male naprosto nerealne prani, aby vydali kompletni hru. A ne jako vpripade dvojky vyskrtat dve tretiny pribehu, misi a vseho mozneho aby nakonec vzniknul nesourody paskvil, ktery byl alespon z casti nasledne doplnen nesmyslnymi placenymi DLC baliky...
  • Aby, byla větší destrukce prostředí, a reálnější poškození aut. A aby se halvní děj odehrával v 2x větším městě než je ve 2. dílu, a 3x větším venkově než je v1. dílu. aby tam byla také ruská čtvrť (Ruská mafia) a protože jsme češi, tak i Česká čtvrť s Pražským hradem. Přidal bych tam zase Joea (pokavať ho nezabili) a Vita, ale jako vedlejší postavy, které by se postupem času do příběhu dodali. Jinak bych udělal 3 kluky, co už jako teenageři dělali nějaký výtržnosti. A HLAVNĚ bych tam přital ty vedlejší mise, co byli slibovány v 2. dílu mafie!!! a hrací dobu alespoň 25h. (s vedlejšími misemi 37h.)
  • Hele ohánět se tu řečmi typu zkuste si vyrobit hru a pak tu něco kritizujte je dost mimo. My jsme spotřebitelé pro nás jsou hry vyráběny a my je můžeme hodnotit tak jak uznáme za vhodné. Když se někomu ta hra nelíbí má na to právo a může jí za to kritizovat.
  • no mali by ste si skusit vy vyrobit taku hru, to neni ziadna sranda... myslim si, ze Mafia 2 aj napriek tomu, ze to je okresane a vyvoj bol casovo na konci dost tlaceny je to paradne dielo!!
  • Přesně tak ,100% souhals !
  • podle mě by možná nebylo na škodu, když už by byla trojka, vyplnit příběh událostmi, z doby, kdy byl u moci Don Pepone, o kterem byla několikrát zmínka v prvním díle, abychom viděli vzestup Salieriho, a naverbování členů do jeho rodiny, mohlo by to být docela zajímavý :)
  • Mafia 3? Si to strčte do prdele ... dvojka nehoráznej propadák. Grafika, hratelnost super ..ale příběh stál za nic..většinou jsem se u misí nudil. Jednička dokázala vtáhnout do děje a dvojka to neumožnila a ještě byl otevřenej konec.
  • Styl je ve dvoje stejnej jako v jedničce. Jezdíš pořád dokola po městě, kde se nedá nic dělat. *12*
  • Jozef123
    Minimálne 30 misií.....
  • Sžití s postavou bez dabingu je celkem těžký. Zvlášť pro ty kdo neumí anglicky bez dabingu by to byla jen další tuctová hra.
  • Co bych si v tom pral? Asi vic hry a mene vyvojarskeho ega. :)
  • Přál bych si návrat ke stylu Mafie 1!!! Dvojka mě velmi zklamala.
  • hznk89
    To je zase pravda...
  • ne dabing ani bejt nemusí...jde o sžití se s postavou to v M2 cybělo a chybějící prvky ovládání.To bych rád do M3 vrátil.JInak by to chtělo něco nové ,než dojeď někam 3x vystřel a dojeď zpátky.
  • Jestli bude vývoj 3. dílu stejný, jako u dvojky, tak si to zahrajeme tak za 5-7 let *1*
  • "Ale teď vážně: co byste si do Mafie III přáli vy?" Lepší dabing, který nebude prolezlý trapnými nadávkami, ale bude kvalitní jako v 1. díle...
  • To nemyslia vážne
    "téhle parádní gangsterské akce"
    Prosim? Este nebola vydaná hra ktora by tak premrhala svoj potenciál ako Mafia 2, zase ale jednotka... hmm.. to klobuk dole.
    A že Take 2 nechce vydať hru behom roka no to je pekné, Mafia 2 trvala viac(viac) než rok a vyšla ztoho pekne pocukrovaná kulisa mesta s gangstrami v hlavnych ulohach s priamočiarym dejom a žiadnymi bočnými ponukami okrem spomínanej dejovej línie.
    Ale v poriadku chlapci, skúsime to znova, možno sa to III podarí.
  • Asi sem divnej ale chybel mi tam hlas Vašuta prostě !!!!
  • Jj 2k potencial nezabijej a uz vubec nedojej DLCeckama jako jiny firmy....
  • Důležitou roli hrají postavy, u kterých ve dvojce nebyla moc velká historie, když si vzpomenu na koktavýho Ralpha který mi po každý řikal jinou stranu drátku tak se směji dál.... Dabing a příběh bych zlepšil a v případě příběhu hlavně o dost protáhl a vypracoval k záživnějšímu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit