-
Chudaci psi :-D
-
Co si měl z češtiny??? :-D Kramatika :-D
-
Mohe slova :-)
-
Přesně, jak muzeš hodnotit hru, která ještě nevyšla.
-
Blbče ,mafie 3 jeste neni. Tak jak to muže byt pičovina
-
Jak můžeš Mafii porovnávat s FIFOU? ty seš dobrej ocas... :D
-
Tak v tom mas naprostou pravdu to je to sami jako když můj děda řekne že za komoušu nikdy nekrad a přitom mel všechno za darmo a lidi kteří tuto hru hodnotí jako vymyšlenou fantazii tak at si radši přečtou historii jeden z mnoha příkladu je Don Calo
-
myslim ze to letos nebude
-
blbost - 2K má pro mafii mnohem lepší systém, než starý ilusion ... můžeme být jen rádi, že si to převzala 2K, a že plánuje udělat z mafie stejný kult jako z GTA - navíc GTA není žádná sračková hra, ale to byste musel hrát GTA 5 - absolutně nejlepší hra, co kdy vyšla ... ovšem vysvětlovat slepému, jak vypadá svět kolem něj, když ho nikdy neviděl, je ve většíně případů o ničem ...
-
za socialusmu nebyla zločinnost a mafie - je vidět že komunistická propaganda tu vládně i dnes ...
-
Njn, ale stejně je Mafia nej hra ale FIFA taky není špatná. *5*
-
No. Máš pravdu, že FIFA15 je dobrá hra, ale nemůžeš hodnotit hru, která ještě nevyšla :-). Ale obě mafie jsou dobré. To se musí uznat :-).
-
kdy víjde MAFIA 3 a bude v tom hrát vito a joe
-
přesně tak
-
Jestli nic nebude? Možná se nedočkáš MAFIE 3, ale dočkáš se toho, ty mamrde jeden pojeblikovaný, že za tebou naklusám ty čůráku, a vlastnoručně ti vyrvu všechny vlasy, smíchám je s tvoji krví, uvařim to, a pak to hodim psům.
-
Njn, ale to si rovnou můžeš koupit GTA a nevyrábět kvůli tomuto Mafii 3 ;-).
-
Já bych v Mafii 3 pokračoval v ději Mafie 2. Chci vědět, co se stalo s Joem :-D.
-
Jasně ty "fotbalisto"!! *10*
-
Já si myslím, že to bude navazovat na příběh jako mafie I na mafii II, a že zabijeme Joa nebo Vita a nebo budeme hrát za Joa z mafie II a pokusíme se utéct.
-
tak ty si vadnej..... to nikoho nebavi naka fifa