Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja nevim ale takoveho pičusaka sem ješte nevidel
  • sakra viš že je težke udelat hru kde si už vyskušel vše viš jakou jim to dava praci sakra ten story muže trvat tyden to co se stalo joevi na konci kdo bude hlavni postava a hlavne musej udelat totalne nově mesto pokud lidi na ne budou tlačit tak ta hra bude vic ve vivoji va ješte ktomu na mafii potřebuji snad 2 studia musej se trochu pohnat grafika animace to všechnom muže trvat rok jak to bylo stim watch dogem řikali že vyde novy mešic a kecali a rači udelali assasin black flag a na watch dogs odložili na par dnu neni jasne jesli ta hra vubec vijde ale jen do nich tlačte hra bude delši neco pres 2-1 den a za 2015 jsou milinoaři *9*
  • promin že jsem taky Mafian ja sem nevěděl že se tak menuješ
  • Já už doufám že nebude je to dobra hra ale nic se nemá přehánět a Mafia II končila dramaticky tak at to tak zůstane *3*
  • Nic nebude zmrdi *14* *14* *14*
  • Ty si řádný dement, Mafie 2 vyšla kolem roku 2008, tj. 2015 datum vydání Mafie 3 plusmínus, tedy žádný 2020+. Osobně si myslím, že Mafie 3 bude svým způsobem katastrofa, ale i zajímavá hra zároveň. Každopádně, kdo si počká, ten se dočká. Ale hlavní příběh by měl být na jihu Ameriky a tři hlavní postavy. Nějací dva italové, a míšenec. Ještě přidat volné prostranství a možnost plavat ve vodě a byl by to styl GTA 5.
  • Pane bože Joea Trefí do hlavy a řekne :D Ten buzeran: mě trefil já ho zabiju :D Joe je nesmrtelný určitě je tam pozabíjí :D a nebo Vito vyskočí z auta a pozabíjí je :D
  • Děláš si srandu ?
    Mafia 2 je lepší a o dost ten příběh je výborný a pobavítě ta hra tak že je to neskutečné ! takže jako Mafia 1 vůbec ! Mafia 2 nejlepší ze všech zatím !
  • To už by pak nebyla mafie, ale GTA *10* *16*
  • Podla mna to bude takto :
    Mafia1 skoncila v roku 1938 zacala 1930 cize 8 rokov hrania
    Mafia 2 zacala v roku 1943 a skoncila v 1951 tiez 8 rokov
    Skok medzi mafiov 1 a mafiov 2 je
    5 rokov (1938 m1 1943 m2)
    Takze m2 skoncila 51 tak mafia 3 asi bude v 1956 (5 rokov skok)a koncit by mala v 1964 (8 rokov hrania)
    Co sa tíka pribehu podla mna su 4 moznosti: 1.mafia bude pokracovat pribehom dvojki alebo 2.sa vratime do lost heaven (cca 50 rokoch +-) nové rodiny zmienka po salierim a spol.3.vratime sa v case ked salieri a morelo pracoval pre peponeho.alebo taka menej pravdepodobna moznost ale sanca tam je 4. Pribeh bude zasadeni este ked bola vojna medzi vinčim a morettim.Alebo nove mesto novi ludia par spomienok na minule diely
  • Podle me tak Mafie 3 nebude navazovat na Mafii 2. bude to pry ze 70. let minuleho stoleti *9*
  • Suhlasim stebov uz to nevidrzim ani ja chcem opet zažit tú atmosferu
  • do prčic
    ja už chci mafii 3 *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* ja už to asi nevidržím *10* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16*
  • Jack1947
    http://games.tiscali.cz/tema/spekulace-mafia-iii-se-mozna-bude-odehravat-v-louisiane-65621

Nemohla asi nejspis... Bude to usekle nadobro. *7*
  • Počujte Mohla by byť Mafi 3 už urobená tak že ste v tom aute ( koniec Mafie 2 ) a zabijete Lea aj toho Pepeho vodiča sa otočite a pojdtete sledovať kam chceli zobrať Joea a keď ho budu chcieť zabiť tak ho Vito zachráni mohlo by to být velmi dobré
  • ty si určitě z budoucnosti dame mulayer ja už ju mam taky doma *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Mafie by měla pokračovat , to protože na konci měl umřít Joe a já chci vidět jesli zemře nebo ne , chci aby vyšla MAFIA III
    prosím *14*
  • ja nevim ale už mam mafi 3 doma
    *5*
  • mafia 2 je dobra, ale nevim co se stalo na konci s joem poradite mi ?? jestli ho zabili a pak bude mafia 3 a tam bude zit tak to je poradna plbost *13*
  • Kdy přibližně vyjde Mafia 3 ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší