Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • čest,podle mne by se mafia 3 mela odehravat v 80.letech.podle mne to taky bude protože to 2k czech oznámilo na jedné konferenci.má to své pro a proti.např už to nebude mít ten retro náboj pokud víte co myslím ale zase jsem pro aby tam byly např auta s 80.let a rock an roll,zase to bude jiné a myslim ze by se to mohlo libyt;) ale chran 2k bůh jestli m3 bude krátká jako m2 *16* *16* *16* *10* *16* *10* *10* *16* libi se mi nazor od torok makto 25,taky bych to tak viděl ale takhle to melo byt v m2,m3 už bych se m2 nezabyval i přesto že desítky tisíc idiotů nepochopilo konec m2 *4* sry pokud sem se nekoho dotknul *9* ale je to tak.taky bych byl pro aby tam zůstaly sbírky wanted plakatu a playboe.človek si nekdy musi odpočnout *1*a pořádně si ho vyh... *1* ani multiplayer nebo dlc bych u m3 uvítal *3* snad hra bude dobrá.jsem moc moc zvědav *4*
  • čágo lidi.já si myslím že by mafia 3 měla navazovat na m2,volné pokračování.Např.Leo Galante převezme rodinu Vinci poté co dostane frank vinci ionfarkt a eddie převezme zbytek rodiny falcone a vito zachrání joea nebo ho vinciho lidé nezabijou jenom mu zakazou pobyt ve meste kvůli dealovanim drog s vitem.vito prežije jen proto že se s leem zná.Moje verze;).Ale m2 mně sere.podle mého by měla vypadat takto:co se týče misí tak bych tam udělal základní příběhovou linií(kapitola 1,2,3,4,5,6 atd.)poté bych tam smyslel aspon 30 misí jako je v dlc.jd nebo jv jz(jimmyho zrada atd.)poté bych vylepšil svobodu ve městě např.ježdění taxíkem nebo metrem do různých čtvrtí,dále bych tam umístil větší počet zbeaní a taky zbraně na blízko atd.také více aut a třeba i to co bylo v původní hře jako např.reputace,zabitím civilisty se vám sníží a když dáte dolar bezdakovy tak se vám zvýší.Dale bych tam vylepšil město,např.více obchodů a taky by se mi líbilo že bych mohl nakupovat nemovitosti např jako v gta 5 online.Takhle by podle mně měla m2 vypadat ale čas se nedá vrátit ale kdyby tak vypadala m3(podobně;))byl bych rád.
  • Ahoj lidi myslim ze by se dej nemnel odehravat v 80.letech 20. Století ale že by to mělo být volné pokračování m2 a taky vetsi svoboda např.ojizdeni štětek,zmena vzheludu či ježdění vlakem do lost heaven atd. Proste svoboda hrani jako např.v GTA.tam je to fajn.muzete jezdit taxikem atd.diky za názor na můj komentář:)
  • Zdravím, myslím že nejlepší věc, jakou by mohli vývojáři udělat, je zasadit alespoŇ malou část příběhu do už mnohem lépe zpracovaného a detailnějšího Lost Heavenu. Představte si tu nostalgii *14* Salieriho bar, Bertoneho autoservis a tak dále, samozřejmě jelikož by to bylo o několik desítek let po událostech v jedničce, tak by zde byli úplně jiní lidé. No a po pár misích v tomto městě by se hlavní hrdina sbalil a odletěl ze starého známého letiště Lost Heaven, kde jste sestřelili Morella někam do jiného města. A zde by začínal respektive pokračoval příběh. Myslím, že tento prvek by měl tak obrovský úspěch mezi fanoušky a hráči, že by si to kupovali i jen kvůli návratu do milovaného Lost Heaven *4*
  • Ja jsem mafii 2 hral uplne na max a nerikam ze mafia 2 nebyla hrozna v grafice.. jenom rikam kdyz se vidala mafia 2 tak se graficky dala srovnavat s jinyma hrama.. gta 4 byla s optimalizaci neuspesna az do te doby nez vydali opravy patche ktery hru o neco lepe optimalizovali navic gta 4 me jela na max az na dohlednost tu sem mel na 70 procent..
    a ktomu ze tady pises ze srovnavam mafii 2 s gta 4.. reknu ti to takhle. v gta 4 byli rozsahle moznosti od jinych gta samozrejme a kdyz sem hral mafii 2 tak sem tam potkaval skoro to same takze.. navic v gta 4 si mohl delat prece jenom vic veci nez mafii.. psal sem to v tom clanku.. ale jak rikam mafie 2 neni spatnou hrou jenom sem vic..
  • Jack1947
    Vzhledem k tomu ze uz uplynuly od clanku 4 roky (!!) tak se tu jen muze placat a placat. Placat se bude, pac tu nic jineho nebude. Mafia3 bude leda tak za par let a jestli ji zkazi tak jako predtim, dekuji nechci.
  • jj twl to věčný jezdění mně sere taky a kdyš třeba v M 1 řídils a te druhej mněl střílet z vokýnka tak to stejnak jenom kurvyl že např: myse smetánka jsem autem 10 km "" od Morela tak ti ****** střílej ale jsem od něj skoro 2m a oni ani nevystřelej atd
    *3* pardón za pravopis *14* *3* *1*
  • Jack1947
    Dejme tomu, jenze ta hra byla nedodelana uz sama o sobe. Konec byl takovy pomyslni hrebicek do rakve ... ktery jen zamrzel.
  • Prosím vás, vy všetci, ktorí tu píšete, že si želáte aby 3 nadväzovala na 2 a aby Vito zachránil Joea, spamätajte sa! Koľko máte rokov? Veď si uvedomte, že scenár k Mafii nie je scenár k Troškovej rozprávke. 2 skončila tak, ako mala a myslím, že každý pochopil čo sa stalo s Joeom. Ak bude 3, rozhodne by mala byť v novom meste, s novými postavami a s novým príbehom. Samozrejme okrajovo by mohlo byť spomenuté niečo súvisiace s postavami z 2, resp. 1. Treba to nechať na autorov, nech to spravia tak, aby sme si to mohli skvele vychutnať ako 1 a 2 a zároveň, aby mala hŕstka mudrlantov čo kritizovať a na čo nadávať.
  • Jack1947
    Hw taky alespon v desti to stalo za kulove, (bez fyziky). Takze zas tak vedle uplne nejni.
  • Jenom bych chtel dodat NEMŮŽEŠ JEN TAK VZÍ A KURwA SROVNÁVAT MAFII 2 S GTA IV GTA IV BYLO NEJHORŠÍ GTA CO KDY ZROBILI ne v grafice ale v optimalizaci s pc a ostatnima věcma a navíc kdybys aspon hrál mafii 2 s grafikou na pv vsecko na max tak bys viděl jak ma fajnu grafiku a rozhodně lepši než gta 4 :-D
  • Já bych celkově uvítal u mafie III Modernejší dobu jako například metro nebo tak něco
    Další bych chtěl aby navazovala jenom malinkona Mafii II
    A aby byl větší volnost:) *4*
  • Jack1947
    No, koupil ne stahnul koupil a pak stahnul asi ne *3* .
  • oni tak stojí o to aby sis to stáhnul :-D
  • Jack1947
    Mafii bych pochopil (10x) , jenze 2jku 5x kdyz byla na jedno zahrani se vsim vsudy az az... 3jka jestli bude stejna tak nato uz muzem rovnou zapomenout, podrazaci.
  • Co se týče mafii 1 tak byla luxusní , hrál jsem jí asi 20x a pořád jsem se ji nenabažil, mafii 2 jsem projel sice jenom 5x , ale v dnešní době nabídka her je obrovská tehdy mafie neměla konkurenci, ale kdyby měla vyjít nová mafie , mělo by být zmíněno co se stalo po skončení hry ve 2, a navíc bych i přivítal kdyby do hry zavedli aby se člověk mohl rozhodovat v příběhu co chce udělat jak chce pokračovat atd.. například jako bylo v Star Wars:knights of the old republic 1,2.. příběhu by to neuškodilo , a navíc stejně jsme každý díl projeli několikrát tak si ho projet v každé verzi a hlavně podle sebe vždy a mít vve hře nějaké překvapení a přemýšlení a hlavně svobodné rozhodování *4* , jak už bylo zmíněno nějaká veřejná doprava by být měla, nadzemka, taxík , tramvaje , a monost cestovat i třeba na vzdálené mise a urychlit dopravu , a sice takový malý detail ale například v gothfather(kmotr), když byly nějaké Děvk* tak se snima dalo nějak "rozptýlit" a v mafii 2 se snima nedalo ani bavit což mi prříjde škoda *1* , ale samozřejmě jako věrný fanoušek této serie se těším jestli vyjde vůbec 3 díl *4*
  • Jack1947
    Mas snad nejakej zdroj ? *7* Tomu nverim to nak smrdi tou zkazenou kasi. *3*
  • Trojka se opravdu připravuje. Dokonce by prý mohla vyjít v druhém pololetí příštího roku. Otázka je, jestli to tak opravdu bude. Vydání dvojky taky hodně odkládali.
  • Jack1947
    Tak ta "natahovana kase" to myslim ze nehrozi maximalne ze by se tak povazovalo po nekolika letech vydavani. Jinak asi jo, no mel bych ovsem celkem predstavu jak by to mohlo pokracovat
    coz asi nebude no. Nehlede nato ze uz tenhle clanek vysel nejakej patek tak jestli vubec nekdy nejake pokracovani vubec bude ze.
  • Blbost. Trojka nebude pokračovat v příběhu z dvojky a ani by to nebylo ono. Asi tam bude pár odkazů na předchozí dva díly (a možná se dozvíme, jak to bylo s Joem), ale to je všechno. Podle toho, co jsem slyšel, děj by se měl odehrávat v současnosti nebo v blízké minulosti (80. - 90. léta) a mělo by to být něco na způsob filmu Mafiáni (1990) s Robertem DeNirem. Ale samozřejmě nevím, jestli je to pravda.

Osobně si ale myslím, že to téma "mafie" už bylo vyčerpáno a doufám, že trojkou to nějak důstojně skončí. Mám strach, aby se z toho pak nestala další nastavovaná kaše typu Call of Duty, kdy to bude mít ještě dalších 20 pokračování, a všechno to bude na jedno brdo.

Dvojka mě trochu zklamala. Ani náhodou jsem sice nečekal, že by se mohla vyrovnat prvnímu dílu, ale i tak jsem od toho čekal mnohem víc. Mrzí mě ten krátký a nedodělaný příběh. Taky jsem čekal, že ve městě bude funkční doprava, kdy se budeme moci svést nějakou nadzemkou, taxíkem nebo aspoň autobusem. Dál mi tam strašně chyběl venkov, který byl v jedničce tak skvěle udělaný. Policie v Empire Bay nebyla tak přísná jako v Lost Heaven, což je taky škoda. Doufám, že trojka bude v tomhle lepší, ale nevím nevím. Dost o tom pochybuju. Upřímně mám z té trojky docela strach a doufám, že už to nebudou dál natahovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší