-
taky si to myslím ;-) Joa prostě někam uklidili prostě pokračování příště :-)
-
omg všichni z toho dělaj GTA *16* *10* *12* když Mafia 3 bude ve stylu GTA tak ta hra se stane hnusnou a v podstatě i nehratelnou ... já bych tam dal zbraně z mafie 2 a příběh by navazoval na Mafii 2 Mafia 2 se vydařila hodně dobře tak proč v tom nepokračovat :-) . P.S myslím si a doufám že Mafia 3 bude nejdřív tak v roce 2014 nebo koncem 2015 v srpnu :-) srpen jak je vidět má 2K Czech v lásce :-D
-
Zdravím ve spolek nadšence pro Mafii.
Nechť je vyjádřen můj osobní názor,mám přece svobodnou vůli ho vyjádřit,tak to také učíním.
Jelikož moji předci pochází ze Států zejména z klasického období tehdejších zlatých let jenž jsou typické tehdejším americkým Jazz stylem který rozezníval v mysli každého američana tu pravou "americkou idylku" protkanou chutí prohibice a dále pokračujíc přes 40's -(čtyřicátých až padesátých let) 50's tak mám uzký a velice osobní vzah k USA a myslím mezi lety 1930 - 1958,poněvadž v druhé polovině padesátých let už pomalu začíná upadat ta pravá americká idylka s příchutí gangstareského amrického jazzového stylu v klobouku,vestičce a psích dečkách perforovaných bot do zapomění.
Byl bych potěšen a rád,kdyby vývojáří alespoň snažili zachovat tu chuť tehdejších zlatých amerických let.S pokorou bych byl velice vděčný jestli že by vývojaři vzali v potaz pokračování a plynulé navazování ze začátku 50's a příběh by navazoval přesně jak má.Rozhodně ne,pokud by se příběh objevil hned např.na začátku 70's (sedmdesátých let) a s úplně novou postavou,jak to tak bývá u některých jiných her,to bych absolutně nepřijal !!!Jenom na to slušně upozorňuji.Příběh musí plynule navazovat na začátech padesátých let a pokud možno odehrávat se v New Yorku jako Mafia II,neškodilo by kdyby Joe a Vito expandovali a měli pár misí např.v Nevadě Las Vegas kde by byli nějaké obchodní záležitosti ohledně mafiánských rodin něco podobného jako ve filmu God Father-(kmotr II),který právě začíný na začátku padesátých let a pomalu se přesouvá až do jejich konce.Za zmínku by stálo i vymodelovat město chicago jako ikonu kde prakticky vznikly mafiánské rodiny za prohibice v roce 1929 a mezi těmito městy by bylo možné se pohybovat plynule.Mohli byste vymodelovat i plynulou krajinu mezi východním pobřežím New York a západním Los Angeles kde Holywoodských filmových studiích by se Vito seznámil s nějakou celebritou ženou z tehdejších let a zavítal by i do show busines.Takže by krajina na okrajích velkých měst dostávala realný ráz venkovkých červeno-bílích amerických stodol typu Virginia, Kansas, Mississippi,Missouri,Illinois jako jste mohli vidět v Mafii I a postupně přes střední čast USA až na západ Colorado,Nevada,Arizona,California.Krajina by mohla být klidně 5x větší než v GTA V a i klidně s grafikou MAFIE II,to by bylo dostačující.Pokud byste toto stvořili,tak byste položili Rock Star a byli byste králové.Mohli by tam být auta podle skutečných názvů a modelů.Zejména Cadillac fleetwood Brougham 1948-55,Lincoln Continental Mark IV,V 1958,Chevrolet fleetwood 1943-48,Dodge Cornet 1958,Pontiac Chieftain 1953 jako je v mafii II a dnes už neexistují značky kterí zanikly právě na konci 50 let jako "De soto" nebo Edsel Citation 1958,dále třeba Buick roadmaster 1957-58 a Buick Century 1959,samozřejmě,aby tam zůstali všechny vozidla jako byli v Mafii II samozřejmě i ty ze 30's třicátých let.Nyní ke hře samotné.Mělo by být možno možno mít svůj byt a kdy-koli se tam zajít vyspat se,umýt se,dojít si na záchod a mít klasiké fyzické potřeby,reálně jíst u stolu,zacvičit si.Možno si zapnout americkou TV,rádio.Chodit po restauracích buď sám a nebo i Joem a jejich ženami.A aby se tam vrátili postavy třeba z Mafie I,Ralph,Lucas Bertone,Žlutej Pete a ty kteří nebyli zabásnutí na doživotí,jenom tak jako postraní lidé na dohození postranních Jobs které jste jako hráč dostával.Nebylo by od věci se seznámit i s manželkou Thomase Angela.Mělo by to mít reálný čas a i počasí.A nebylo by os věci i možnost se vyspat s dívkou či ženou Vita v posteli,nebo si já tam u sebe i ubytovat a mít i možnost reálného SEXU s ní myslím,že by to nevadilo,když můžou američani skoro ve všech filmech vystrkovat ženká prsa,tak nevím co by bylo za problém s cenzurou vidět tam celou nahou ženu.A další a poslední věc,na sicílii by mohlo proběhnout pár misíí,jak se zmínilo pár lidí už.Pokud nic z toho nebudete akceptovat,tak budu docela smutný na rovinu a Mafie jako hra u mě skončí u Mafie II a dále u mne zůstanou jenom vzpomínky.
Děkuji za přetrpení mého příspěvku a s úctou a pokorou vás žádám jako redakci abyste vyrozuměli,alespoň mým příspěvkem vývojové studio s přímluvou za všechny ostatní hráče aby alespoň můj příspěvek vzali trochu na zřetel.
A někdy na viděnou v Mafii III. -
MAFIA 3 by mala nadvazovat na pribeh z mafie 2 Vitto zachrani Joa a spolu potom zabiju Lea a odidu na Siciliu
*5* *1* *2* *15* *3* *10* *16* -
ja chcem aby v Mafii 3 boli Vitto,Joe,Leo...a aby pribeh nadvazoval.A ak to tak nebude Mafia 3 ma nebude absolutne zaujimat.Prosim splnte to *3*
-
to z toho chceš udělat GTA ???
-
*16* *16* *16* *16*
V on-line obchodě Sports Direct najdete sportovní, lifestylové značky Nike, Puma, Adidas za málo peněz. Zboží až s 90% slevou. Sports Direct - nejlukrativnější e-shop ve Velké Británii.
Nakupujte levně a výhodně v Sports Direct v češtině a slovenštině a za koruny http://bit.ly/19F7UlU -
A na to jsi přišel jak?
-
Mafii dělají češi,tak bych udělal příběh že by Vito zamířil do ČR a tam by se to odehrávalo.
-
Taky by tam mohly být domy na klíče i auta, a taky třeba kola, tramvaje, podzemky, nadzemky atd. více dopr. prostředků
-
mělo by to navazovat na mafii 2!!! více hlášek!!! mohla by tam být MHD na lístky + vlak na lístky!!! střílet za jízdy!!
-
Souhlasím s níže uvedeným textem, chtělo by to něco takového, třeba i do stylu jedničky. Klidně se mnou nesouhlaste ale Mafia 2 nebyla nevydařená jak to tvrdí ostatní, real příběh, mise. Na Mafii 1 my chyběla důležitá fakta. Nejhorší bylo, jak sem musel pořád chodit k Vincenzovy, Paulie nebo Sam dostávaly Thompsony a já vždy jen Colt 1911. Taky mě nebavilo dostávat auta od koktavého Ralpha, bylo to tam omezený, nemohl jsem do svého bytu, nemohl jsem se najíst. V Mafii 3 bych ocenil, kdyby se tyto nedostatky zacelili. Třeba by tam mohlo být dostupné najímání pomoci. Do nějaké mise si třeba najmout nebo přímo by to bylo v detailích té mise třeba doprovod. Taky by tam mohlo být dostupné povýšení. Řešit obchodní záležitosti atd.
-
Chtěl bych dvě věci (nemusí být najednou): Chtěl bych to buď na Sicílii nebo někde v Americe. Navazovalo by to třeba na příběh Henryho Thomasina. Byl by synem šéfa Sicilské mafie a dělal různé kšefty, poté by po policejním zátahu emigroval do spojených států, kde by začal dělat pro Vinciho rodinu, po několika misích by jel s tou bandou a Leem Galantem do Observatoře, a tam by čekaly na Joe a Vita, Joe by nasedl do jeho auta a tam by mu Joe vysvětlil celý příběh, pak by oba zachránily Vita a spolupracovaly pro nějakou jinou rodinu popř. by si založili svojí. Tak asi nějak tak bych si to předtavoval :D, vím že to tak nebude, ale chtšl bych to tak :D, každopádně by tam mohlo být nové město a Joe s Vitem :D, a nějaké fajn jména hlavních postav, aby to neznělo jako teplé :D
-
Podle mě jsou zhruba takový 3 možnosti o čem by Mafia III mohla být:
1) Pokračování děje Mafie II (Vito, Joe, Empire Bay...)
2) Hra popisuje období před Mafií I (Salieri pracuje s Morellem pro Pepponeho, potkává Franka)
3) Úplně nový děj, pravděpodobně nové město (z předchozích dílů asi jenom zmínky) -
Vždyť Joe umřel.
-
Tak to asi nebude to už Vitovi bude 80 let , a mafiáni se většinou tolika nedožívají.
Ale dokonce jestli tam budou Vito a Joe, a bude se to odehrávat v roce 2005 tak ti dva už asi nebudou chodit do casina a zůčastnovat se přestřelek , a Joe nejspíše zemře kvůli selhání jater s toho jak hodně chlastá. -
Jo ale nemůžeš přece napáchat tolik vražd a zločinu a doufat že ti to projde , Tom skončil tak jak končí většina mafiánů , i když už s tím přestal.
Mafia možná skončila poněkud smutně ale pak začal nový příběh , a je aspon dobře že víme kdo Toma zabil. -
Mohlo by v Mafii III být nové zbraně , např: colt python , remington 870 , winchester 1887 , mosin nagant a dokonce třeba i uzi , bzlo by to dobrý.
-
Salieri je přeci ve věyení na doživotí.
-
Mohlo by se to odehrávat jak v Empire Bay tak i v Lost Haven a třeba 2.mise by sem muselo do Evropy pro třeba nějakou zásilku právě na Sicílii.A na lodi by je třeba někdo přepadl a tak....zkrátka bylo by ještě víc akce.