-
do prčic
ja už chci mafii 3 *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* ja už to asi nevidržím *10* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* -
-
Suhlasim stebov uz to nevidrzim ani ja chcem opet zažit tú atmosferu
-
-
Ze by mohli vzit Dana Vavru zpet i s Petrem Vochozkou nechat jim volne ruce aby to za neco stalo ??? Ale na druhou stranu kdyby nechali mesto ze 2ky, ty same modely postav, aut atd. tak by mohli za 5-6 let vydat konecne hru do ktere by pridali zbrane na blizko, nadzemku, metro atd a mohli by ukazat jak to s Joem dopadne . . .
-
mělo by to navazovat na mafii 2!!! více hlášek!!! mohla by tam být MHD na lístky + vlak na lístky!!! střílet za jízdy!!
-
-
PŘESNĚ TAK!!!!!!!!
-
Taky by tam mohly být domy na klíče i auta, a taky třeba kola, tramvaje, podzemky, nadzemky atd. více dopr. prostředků
-
-
to z toho chceš udělat GTA ???
-
-
-
chci aby mafia 3 navazovala na mafia 2 a aby vitto joa zachránil *4* jinak si tu hru vůbec nekoupiím
-
-
Jsem rád že jsou zde lidi kteří mají stejný názor *1*
-
tak tak. :(( Bylo mi Joa líto :((
-
-
po vydani Mafii II a dlc hnusu nemam zajem dekuji
-
Že by konečně vydali druhou polovinu Mafie II?! *1*
-
Přál bych si ČESKOU náhradu za M2, která byla totálně osekána o ty nejdůležitější věci a ty které zůstaly nebyly zrovna nic moc. Rozhodně bych chtěl, aby na hře intenzivně pracovalo ČESKÉ studio a nestrkali do toho prsty USAci, kteří hru překopali jen na jeden z jejich kvantitních projektů. Jak už tady někdo z vás zmiňoval, tak bych si přál střelbu za jízdy, která mi tam dost chyběla a hlavně ŽÁDNÁ DLC !!! DLC byli třešničkou na dortu, kterou to solidně osolili. Nevím co je za nejasnosti ohledně účasti na projektu M2 s Danem Vávrou, ale přál bych si, aby se nic, opakuji nic z jeho myšlenek neodstraňovalo, je to pro mě osobnost, která nemá (nejen) v českém herním průmyslu obdoby co se týče psaní scénářů. Dale bych si naopak vůbec nepřál MP, což by se nelíbilo uritě více lidem. Hru jsem dohrál celou (2 ×), zatímco DLC ne a skutečně mě nebavilo shanět nové a nové DLC balíčky aby hra držela jakštakš pohromadě a dávala smysl. Kdybych to měl říct zkráceně tak takto: Mafia II byla jako předražené puzzle a fanoušky první hry pouze odradila. Nyní k technickým prvkům: nevím jeslti jsem jediný kdo si myslí, že engine LS3D byl reálnější, já ano koneckonců mi přišla reálnější M1 ve všech směrech , soundtrack se mi také líbil víc od Šimůnka, který tomu dal tu pravou šťávu, v jedničce panovala určitá atmosféra, ve které se hráč citil skutečně ''živý'' a měl rozhodně víc strach o sám sebe, ve dvojce si Vitto tak trochu hraje na supermana. M1 měla sice dost bugů ale jinak je to hra od zlatých českých kvalitních ručiček, která dosud neztratilo své kouzlo. To samé se o M2 říct rozhodně nedá. Pokud by se práce na 3. dílu dostal do rukou autorům bývalého Illusion Softworks v čele s Danem Vávrou, který vytvořil skutečně fantastickou atmosféru a svět, kde si hráč skutečně každou minutu užíval a plně ponořil do 30. let, byl by to můj nejlepší dárek k vánocům :)
Tak pevně doufám v radikální změny a už žádné zklamání :)
Good luck ! -
-
Problém je že na tom pracovalo české studio ,engine byl jejich vlastní a vlastně jeho tvorba tvůrce donutila prodat IS do rukou Take two protože již neměli finance na další vývoj hry..Take Two tvůrcům dala další finance a nechali je pracovat problém byl v tom že tvůrci prostě nevěděli co dělat dřív a soustředili se na blbosti (na Mafii2 je to znát,tvůrci stihli dodělat maličkosti ale to důležité mnohdy chybí) no a tak Take 2 rozhodla že
Mafia 2 se nesmí již odkládat..Vždyť za tu dobu co byla ve vývoji spousta studií dokáže vydat několik pokračování a mnohdy jde o skvělé hry které mají průměrné hodnocení rozhodně vyšší než 8 (mafie 2 dosáhla myslím na 7,8 nebo tak něco)..Sám jsem zvědav co dokáží s M3kou a za jak dlouho tu bude,osobně doufám a věřím že se tvůrci ponaučí ze svých chyb a nebudou tvrdit něco co nemohou splnit..Ale raději bych tedy aby nejdříve utvořili 3 Hidden and Dangerous (tam nevadí absence Dana Vávry) a teprve pak se pustili do M3ky..
-
-
mohl by tam byt nuž motorky kola a nove zbraně ovšem taky lepší grafika ale nejhlavnějši je aby mafia 3 navazovala a konec mafie 2 :)
-
-
Mohe slova :-)
-
-
Co se týče mafii 1 tak byla luxusní , hrál jsem jí asi 20x a pořád jsem se ji nenabažil, mafii 2 jsem projel sice jenom 5x , ale v dnešní době nabídka her je obrovská tehdy mafie neměla konkurenci, ale kdyby měla vyjít nová mafie , mělo by být zmíněno co se stalo po skončení hry ve 2, a navíc bych i přivítal kdyby do hry zavedli aby se člověk mohl rozhodovat v příběhu co chce udělat jak chce pokračovat atd.. například jako bylo v Star Wars:knights of the old republic 1,2.. příběhu by to neuškodilo , a navíc stejně jsme každý díl projeli několikrát tak si ho projet v každé verzi a hlavně podle sebe vždy a mít vve hře nějaké překvapení a přemýšlení a hlavně svobodné rozhodování *4* , jak už bylo zmíněno nějaká veřejná doprava by být měla, nadzemka, taxík , tramvaje , a monost cestovat i třeba na vzdálené mise a urychlit dopravu , a sice takový malý detail ale například v gothfather(kmotr), když byly nějaké Děvk* tak se snima dalo nějak "rozptýlit" a v mafii 2 se snima nedalo ani bavit což mi prříjde škoda *1* , ale samozřejmě jako věrný fanoušek této serie se těším jestli vyjde vůbec 3 díl *4*
-
-
Mafii bych pochopil (10x) , jenze 2jku 5x kdyz byla na jedno zahrani se vsim vsudy az az... 3jka jestli bude stejna tak nato uz muzem rovnou zapomenout, podrazaci.
-
-
Já bych si do Mafie 3 přál, aby nebyla jako Mafie 2 . Nejlíp kdyby to už nedělali Take 2.