Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jaa by som chel aby pokracoval mafia 3 tam kde sokncila a tiez aby sa dalo cestovat na vlaku do miest a mohli by dat do 3 aj napriklad dalsie mestá aby sa to neodohravalo stale v jednom meste potom by tam mohli dat nove zbrane alebo vykradanie bank aj domov atd. potom nove auta potom mozu tamn byt aj autobusi a zastavky a aby sa dalo jazdid v autobuse ako myslim tym ze budu stat ludia a bude po nich chodit autobus ako v realnom zivote potom mozu dat ze sa budu dat kupovat aj auta alebo ked spravite daku kradez normalne bude sut a ak by ho odsudili sli by ste do vezenia ako to iste bolo v mafie 2 potom moze byt aj daky stryptizovy bar tiez v 2 ale ze tam mozete ist hocikedy a mozete si za trtkat s prostitutkov :D alebo by sa mohli dat aj kupovat domy potom by tam mohlo byt ze mozete mat frajeerku a idete s nou na rande a potom snou domov a mozete pozerat co sa odohrava v tom dome snou potom mozu tam este pridat do hry ze budete pracovat ako prerdavac ako myslim zarabat si tak alebo diler vrach atd. alebo konecne mozu dat aj ze plavarne kupaliska tam ako napriklad aj hotely a vynovit to proste a aby sa dalo chodit na karate atd. :)))))))))))))))))))))))
  • tak ,začnu takhle do Mafie3 bych chtěl dát : sadu nových zbraní,nové auta,nové hrdiny,nové města,nové státy :)(nemusí se to odehrávat jen v AMERICE) možná i modernější Století :) a taky bych chtěl vidět jak zabily Joea
  • MAFIA 3 by mala nadvazovat na pribeh z mafie 2 Vitto zachrani Joa a spolu potom zabiju Lea a odidu na Siciliu
    *5* *1* *2* *15* *3* *10* *16*
    • Přesně tak bych si to představoval, akorát Lea bych nezabijel
  • c
  • Jednička byla suprová a pořád je. Nejen na tu dobu, ale i na tuhle. Fascinovala mě jejím příběhem, byla to prostě paráda. Nejvíce se mi líbily mise, jako je třeba ten večírek na tý lodi, kde máte více možností jak zabít starorstu. Konec u 1 mě "chytl" za srdce, bylo mi z toho tak jaksi smutně, když jsem věděl, že hra končí, na druhou stranu jsem ale věděl, že určitě bude
    druhý díl. Těšil jsem se v něm, že se tam bude odehrávat něco, jako je například to, že Salieri utekl nebo rozmezí mezi Tomovým "mládím a střářím", kdy by bylo ukázané, jak Tom žil, pracoval apod. Mafia 2 mě celkem zklamala příběhem, už jsem u něj byl dá se říct poměrně "ztracen". A to, že Mafia 2 souvisí s Mafií 1 jen jedním kolem mě znechutilo. Jakej parádní příběh to mohl být a oni to tak poserou. Na druhou stranu jsem se taky pobavil, takže to nebylo jen o tom, že jsem se nudil ... Chtěl bych, aby Mafie3 navazovala na Mafii 1 :))
    • Děláš si srandu ?
      Mafia 2 je lepší a o dost ten příběh je výborný a pobavítě ta hra tak že je to neskutečné ! takže jako Mafia 1 vůbec ! Mafia 2 nejlepší ze všech zatím !
    • To je blbost, když Tommy po tom procesu s mafií skončil a živil se legálně, nevim co by si tam chtěl ještě řešit. *3*
      • Jo ale nemůžeš přece napáchat tolik vražd a zločinu a doufat že ti to projde , Tom skončil tak jak končí většina mafiánů , i když už s tím přestal.
        Mafia možná skončila poněkud smutně ale pak začal nový příběh , a je aspon dobře že víme kdo Toma zabil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit