-
Amazing ! I just got 3500 RP code for totally FREE ! Come and download code too
-
Podle mě jsou zhruba takový 3 možnosti o čem by Mafia III mohla být:
1) Pokračování děje Mafie II (Vito, Joe, Empire Bay...)
2) Hra popisuje období před Mafií I (Salieri pracuje s Morellem pro Pepponeho, potkává Franka)
3) Úplně nový děj, pravděpodobně nové město (z předchozích dílů asi jenom zmínky) -
Mýslím že mafia 3 je podle gameplaye pojatá více americky tím myslim výbuchy brutalita tím nechci mafii 3 urazit ve finální verzy to může vypadat úplně jinak a v mafii 1,2 to byla taková čistá práce (jenom můj názor)
-
-
To maš pravdu na mě to dělá též dojem že to bude spíš jiný druh GTA.
Dle toho co sem sledoval!! GTA = obyčejní gengstři versus Dolary
Kodex cti,rodina a noblesa = rovná se Mafie
Dle toho co sem sledoval toho tam moc není..?!
Mafia? či jiné GTA? -
-
Podle mě tahla hra nemá nic společnýho s původní Mafií... je to akorát s odpuštěním trapná napodobenina GTA poblitá prvkami Hitmana
-
-
-
Ja vim že vito zemrel a joe taky zemrel.Takze bude novy hrdnina v Mafii 3
-
-
Nikdo nevi jestli Joe zemrel a vita urcite nezabil byl to jeho kamarád ale co se stalo s jouem je ve hvězdách *5*
-
-
myslim ze to letos nebude
-
Mafia není klasická městská akce. Víc než na mimodějový aktivity se zaměřuje právě na děj a jeho vyprávění. Je to hodně vidět v cutscénách a i v ději jako celku (pokud by tomu ve dvojce někdo neusekl některý pasáže a konec). Vedlejší mise alá GTA by rozhodně nebyly to pravý. V jedničce je tak krásně a okázale zamaskovali, aby vypadaly přirozeně a nenarušovaly koncept hry. S Lucasem Bertonem měli tenkrát špičkovej nápad *4*
-
-
To vis, v dnesni dobe je proste moderni nadavat na Mafii II a kdo nenadava, ten tomu nerozumi. Ja nehral Mafii I, ale dvojku sem si koupil a proste me bavila. S tim DLC me to nepotesilo, tak sem si je proste nekoupil. Nejsem zadnej velkej paran, takze i delka zakladni hry mi vyhovovala (nehraju 5 hodin denne).
-
-
Pokud nejsi velkej pařan, tak to nemáš s čím porovnat. Právě tomu nadává hlavně ten, co tomu rozumí a ještě například hrál jedničku. Je dobrý, že ses u toho bavil, ale to je tak všechno.
-
-
Tim chces rict, ze hram nerozumim? Mno nevim jak si na to prisel. Je fakt, ze jednicku sem nehral, tak netrpim porovnavacim syndromem, ale ze sem se u toho bavil je snad v poradku ne? Od toho hry sou. Je fakt, ze me v posledni dobe hry uz tak neberou, ale hraju uz cca 20 let, takze o nich neco malo z hracskeho hlediska vim..
-
-
hraješ 20 let a nehráls Mafii ?? styď se ! :D
-
-
JJ stydim se a du si sednout do kouta na hrasek :-) Proste sem v te tobe na to nemel dostatecne PC, tak sem se do toho aninepoustel..
-
Souhlas mít za sebou 20 let hraní být dokonce čech a nehrát Mafii to by mělo být trestné.
-
-
-
-
No to buď rád, že jsi jedničku nehrál. To bys pak možná na dvojku nadával taky *1* Spousta výtek je oprávněnejch, jenom jsem nechtěl, aby Mafii někdo přirovnával k GTA, který se sice taky odehrává v otevřeným městě, ale jde si svou cestou.
-
-
Do prčic. Přísahal bych, že jsem na to tlačítko reagovat kliknul... *8* Moje chyba, měla to bejt reakce na Mafia = GTA.
-
-
Prosím odepište na tx moje včerejší otázky
-
strašně mě to sere já chci už 3 chybí mi joue a vito chci jí zas hrat 2 mám už 6 dohranou a 1 4 *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Dnes je deň kedy ju oznamili :D
-
-
Už nyní se těším na Mafii 3, sice to bude trvat cca dalších 8 let ale to se nedá nic dělat, jenom čekat. Co se týče DLC do mafie 2, tak už mám dohraný Joeova dobrodružství, Jimmyho zradu,( nyní hraji JIMMYHO POMSTA ), asi jsem jediný který řekne či napíše, že je to super, sice není to nějaké extra střílení jako v hlavní hře ale já jsem spokojen na 100% *5* *5* *5* . Jenom malá výtka - problém bude asi jenom u mne, při misi ( JIMMYHO ZRADA )v pivovaru ( jak jste likvidovali to tlusté prase ) se mi to nesnesitelně sekalo, jenom cesta dolů ze zhora mi trvala cca 5 min po likvidaci všech nepřátel, ještě se mi sekalo v jedné misi v Čínské restauraci ale už nepatrně. Jinak jak základní hra MAFIA 2 tak i JOEOVA dobrodružství se mi vůbec nesekala, vše šlo bez sebemenších problémů. Kdyby byla volná jízda + vstup do nadzemky, tak by to bylo super. Mafii 1 jsem hrál cca 20x , Mafii 2 ( hlavní děj ) 5x, tak podle mne je MAFIA 2 s DLC lepší než MAFIA 1
-
a bude 100 procentě ta mafia 3