Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stačí to dát na starost lidem, co rozumějí hrám. V jedničce to v mnoha ohledech vyšlo, tak proč potom takový propadák? S takovou raději trojku nechat být...
  • čágo lidi.já si myslím že by mafia 3 měla navazovat na m2,volné pokračování.Např.Leo Galante převezme rodinu Vinci poté co dostane frank vinci ionfarkt a eddie převezme zbytek rodiny falcone a vito zachrání joea nebo ho vinciho lidé nezabijou jenom mu zakazou pobyt ve meste kvůli dealovanim drog s vitem.vito prežije jen proto že se s leem zná.Moje verze;).Ale m2 mně sere.podle mého by měla vypadat takto:co se týče misí tak bych tam udělal základní příběhovou linií(kapitola 1,2,3,4,5,6 atd.)poté bych tam smyslel aspon 30 misí jako je v dlc.jd nebo jv jz(jimmyho zrada atd.)poté bych vylepšil svobodu ve městě např.ježdění taxíkem nebo metrem do různých čtvrtí,dále bych tam umístil větší počet zbeaní a taky zbraně na blízko atd.také více aut a třeba i to co bylo v původní hře jako např.reputace,zabitím civilisty se vám sníží a když dáte dolar bezdakovy tak se vám zvýší.Dale bych tam vylepšil město,např.více obchodů a taky by se mi líbilo že bych mohl nakupovat nemovitosti např jako v gta 5 online.Takhle by podle mně měla m2 vypadat ale čas se nedá vrátit ale kdyby tak vypadala m3(podobně;))byl bych rád.
  • Je zábava sledovat, jak chcete delší hru/reálnější poškození aut/propracovanější příběh s hlavou i patou/ a to všechno vydané najednou. Takže se připravte, že příběh bude velikánská znouzenctnost, hra zabere tak deset hodin, vedlejší úkoly budou, ale jaké..., a grafika bude "oprášená" dvojka.
    Né, je to vážně hezký si takhle hned přát a asi máme právo, když teď budou ty Vánoce, ale já se bojím, že Mafii se nevyhne to, co potkává tolik herních sérií - tři díly se něco slibuje a když to konečně splní, šici okolo už to maj a dvakrát. Už to (pokud jste si nevšimli) není záležitost brněnského (nerad bych kecal - opravte) týmu, který udělal kultovní hru, ale vydavatelského molochu, který chce jediné: PRACHY...
    • Amylee.Anderson
      Mafia I byla víceméně dokonalá, tak nevim, co to meleš.
      • Mafie II byl totální propadák když už. A né nemele říká svůj názor. *12*
  • Víte rád bych viděl v mafii 3 zase aby tam byli nějaký dva kámoši aby se vytahovali z problémů atd. a také aby se tam moc nejezdilo na velkou dálku ,ale zase bych tam nechal ty honičky s policajtama a jinýma gengama když už by se tam jezdilo tak na nějakou menší vzdálenost hrál jsem mafii 1 aji 2 a to ježdění mě úplně nejvíc s....
  • mafia 3 by mohle mit ne jednou ale dvakrat delsi pribech bylo by fajn kdyby jsem se dozvedel co se stallo s joem a vitem .mohlo by se to odehravat v 60-70 letech kdy by byl viti uz starsi nekdo by vita zabil a jeho syn by se treba pomstil proste bych chtel mafii 3 zdlouhavou pokud si to prectete vyvojari tak ja jen aby ste nedelali chyby proste chcu aby ta hra mela vice moznosti
    • ja bych rozhodně takovej pribeh jak rikas nechela . hrani za vita jsem si oblibila kdyby zmenili hlavniho hrdinu bylo by to blbý...Mafia II me bavi kvuli dobremu vyberu postav,a rozhodne bych to nezmenila. Ano delší příběh by rozhodně být mohl ale Vito a Joe jsou nejlepší dvojika :).
      • Je fakt ze vitto je dobry hrdina ,ale vemte si že Mafia 1 koncila v Mafii2 (Mise jak ste zabili tommyho Angella [byvala hlavni postava])Myslim že by sme mohli jenom zjistit co se stalo s vittem ale pridáním noveho hrdiny by to neuškodilo *3*
  • Jack1947
    Vzhledem k tomu ze uz uplynuly od clanku 4 roky (!!) tak se tu jen muze placat a placat. Placat se bude, pac tu nic jineho nebude. Mafia3 bude leda tak za par let a jestli ji zkazi tak jako predtim, dekuji nechci.
  • Neviem preco ale mam takeho tušaka ze mafiu 3 oznamia tento rok :) bud na E3 alebo na gamescom-e
  • ja nevim ale už mam mafi 3 doma
    *5*
    • ja nevim ale takoveho pičusaka sem ješte nevidel
    • ty si určitě z budoucnosti dame mulayer ja už ju mam taky doma *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Mafie 3 ? tak to radsi budu chvalit jezise krista, pana naseho... *7*
  • uz se tesim na mafia 4 pro iphone... LOL

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit