-
plně souhlasim s Phillem !!!
-
jj přesně co říká Phillip, a když si vzpomenu na ten guláš kolem lokalizace....
-
U me ma MAFIA II negativni reputaci,hratelnost a palec dolu. III si uz nekoupim ... *12*
-
-
SNad počkej na recenze ne??Odsuzovat to zas jen pro špatnou 2ku nemá smysl protže do hry samotné je ještě daleko..Prostě,počkej na výsledek a pak se rozhoduj...
-
-
Jestli bude vývoj 3. dílu stejný, jako u dvojky, tak si to zahrajeme tak za 5-7 let *1*
-
-
-
Já bych si do Mafie III prál na začátku abyste ukázali co se stalo s Joem. Kdyby ho zabili tak byste hráli za Vita a zabili dědka. Pak bych si přál třeba,že by tam mohly být baráky k pronajmutí nebo nový způsob boje. Byl bych rad kdyby si to někdo z výrobců přečetl fakt by to bylo dobrý. Celý příběh byste zase hráli za Vita byl bych rád kdyby to tam bylo
*3* -
Zdar já bych to chtěl takhle.Hra se bude odehrávat v roce 2005 Vito a Joe oba v lochu protože podezírají je policajti a fbi že zabili henryho toho informátora.No bylo by to tam hrozný protože by zmlátili joea a vita.Ale jednoho dne by byli poldové nadrogovaný a všechny vězně pustili.A to by byla příležitost jak utéct z města.Vito s joeiem by Las Vegas a tam by šli do kasína a tam by potkaly Ryana scaletu.To byl vita otec.Říkalo se že umřel měl i pohřeb nebyla to pravda.Nechtěl se totiž vracet domů protože měl dluhy tak proto se schovával v Las Vegas.Hra by skončila tím že zabijou joea při přestřelce. TAK ČUS BAMBUS
-
-
Tak to asi nebude to už Vitovi bude 80 let , a mafiáni se většinou tolika nedožívají.
Ale dokonce jestli tam budou Vito a Joe, a bude se to odehrávat v roce 2005 tak ti dva už asi nebudou chodit do casina a zůčastnovat se přestřelek , a Joe nejspíše zemře kvůli selhání jater s toho jak hodně chlastá.
-
-
Jj 2k potencial nezabijej a uz vubec nedojej DLCeckama jako jiny firmy....
-
https://www.youtube.com/watch?v=sSINgDKfcK4 podla tohto traileru Joe nezomre :) mate to nakonci napisane tak dufam ze to tak aj bude :-))) tesim sa na mafiu 3 ! *1*
-
Nechápu , proč by byla na konzolich hra nehratelná (dohrál jsem 2x na xboxu 360 na těžkou v pohodě)??? Hrál jsem oba díly ale i tak se mi víc líbí mafia2 . Ten příběh mě tam jaksi víc vtáhl než v 1 dílu.....
-
"Ale teď vážně: co byste si do Mafie III přáli vy?" Lepší dabing, který nebude prolezlý trapnými nadávkami, ale bude kvalitní jako v 1. díle...
-
-
ne dabing ani bejt nemusí...jde o sžití se s postavou to v M2 cybělo a chybějící prvky ovládání.To bych rád do M3 vrátil.JInak by to chtělo něco nové ,než dojeď někam 3x vystřel a dojeď zpátky.
-
-
Sžití s postavou bez dabingu je celkem těžký. Zvlášť pro ty kdo neumí anglicky bez dabingu by to byla jen další tuctová hra.
-
-
nj...angličtina...tu se učí děcka od mateřský školky..né..ale chápu....pak ve zvláštní škole....se to už asi neučí......některý děcka..
-
-
no opravdu si myslíš, že jsme se učili v 80 letech 20 stoleti ve škole angličtinu??? To se ještě všude učila ruština. Zatímco my, co jsme dříve narozený např. 70 léta, jsme měli POVINNĚ ruštinu, tak ty jsi byl ještě " NA HOUBÁCH ", chtělo by to trochu přemýšlet než vypustíš s úst nějaký ten totálně-magorní nesmysl.
-
Dle formy tveho zdeleni to vypada, ze tu zvlastni skolu si navstevoval. Jinak by sis mohl uvedomit, ze dnes hry hraji i starsi lidi, kteri o anglictinu ve skole nezavadili..
-
Nedělej ze sebe vola nenapsal jsem nic co by nebal pravda dabing byl jedna z věcí co udělalo z Mafia 1 špičkovou hru. Jenom proto že někdo neumí anglicky neznamená ty troubo že chodil do zvláštní. Tvá reakce o tobě lecos vypovídá a neni to nic hezkýho.
-
-
-
-
-
Ahoj lidi myslim ze by se dej nemnel odehravat v 80.letech 20. Století ale že by to mělo být volné pokračování m2 a taky vetsi svoboda např.ojizdeni štětek,zmena vzheludu či ježdění vlakem do lost heaven atd. Proste svoboda hrani jako např.v GTA.tam je to fajn.muzete jezdit taxikem atd.diky za názor na můj komentář:)
-
-
Njn, ale to si rovnou můžeš koupit GTA a nevyrábět kvůli tomuto Mafii 3 ;-).
-