Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...a este som zabudol, hlavne nech vyrazia toho idiota Denbyho Gracea z 2K...toto ze bol producent?....sak ten kar nevedel ani misiu dokoncit ked mali live stream z 2K *7*
    • To jsem taky vubec nepochopil. Takovej priblblej floutek...
      Toho tam snad mohli dosadit leda ze stejnyho duvodu, z jakyho se podival Homer Simpson do vesmiru : D
  • AHOJ TE MAFIA 3 BY SE MNĚLA OBJEVÍT NĚKDY KOLEM PŘELOMU LET 2014/2015 NEBO JĚŠTĚ NĚKDY KOLEM ROKU 2017-2018 A TRVAT DO BUDE PODLE MNĚ HODNĚ DLOUHO

23.9.2012
  • Ahojte 2kczech už pracuji na pokráčování mafia , a podle mně ta mafia 3 bude se odehrávát v budoucnosti tak já si myslím datum výdání mafia 3- vánoce 2014
  • Kdy přibližně vyjde Mafia 3 ?
  • posadil bych to do 70-80 let,mapa by mohla byt 2x vetsi (mesto+venkov).kampan byla super u dvojky jen bych hru trochu vic otevrel ve stylu gta,proste aby se tam clovek mohl vyblbnout jak bude chtit
    • Tak to by mohlo být dobré jen bych ten rozsah udělal trochu větší-Ty leta ve kterých by se to odehrávalo to by bylo tak 60-75 možná až 80 a díky tomu by byl vidět pořádný rozmach ..Mapa by měla být větší a hra otevřenější to je pravda,možná bych udělal že by se s dalšími roky trochu rozšířila (město by se rozrostlo)..Taky nějaký ty vedlejší mise a propracovanější možnosti co dělat s penězma.Třeba právě to nakupování těch nemovitostí (s možností vylepšení kvality -třeba u domu by se vylepšil interiér a za nájem by bylo více peněz či v továrně by byly modernější stroje a to by produkovalo lepší produkty takže zase více peněz :) ) ..Nějak bych vyřešil i to že by se měnila denní doba nejak plynule a ne jen misema.. .Každopádně myslím že to jsou jen "vzdušné zámky" a šance že by se tam opravdu něco takového objevilo je minimální..
  • Já už doufám že nebude je to dobra hra ale nic se nemá přehánět a Mafia II končila dramaticky tak at to tak zůstane *3*
  • Deni joe možná umře na stáří vita možná zabijou.
  • Mafia lll bude, to je jisté a psát co jako že by v ní mělo být podle "někoho" tady v diskuzi je jaksi zbytečné. Vše bude úplně jinak :-)
  • Já chci ten příběh s Joem,Vitem,Eddiem,Henrym a těmito lidmy!Chci aby vydali Mafii III která bude neosekaná Mafia II.A už si nemínim kupovat trojku i kdyby sklízela patřičné ovace!Chci to co nám slibovali jak imbecilům osm let!
  • asi bych fakt chtěla aby hlavní postavou byl Vito a aby tam stále byl Joe Barbaro jako Vitův kámoš . Ale dobrý by taky bylo kdyby se ten příběh trojky odehrával stále v Empire Bay,protože než jsem stihla se v tom městě zorientovat byl konec hry ... :D A prosím nevíte někdo datum kdy by trojka měla vyjít ,nebo je zatím neznámé? :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit