-
Kdy vyjde mafia 2?
-
-
3 ne? ale také nwm..
-
-
Mafie II byla super alespoň pro mě . Začínáte jako nula a néé super zabiják ve stylu Jamese Bonda :D jenom bych chtěl střelbu z auta alespoň z jednoručních zbraní :)
-
prosím ať to má příbjech a obrovské město starší doba pomsta za joa nastavení počasí spřístupnění všech budov víc aut jak osobních tak i nákladních hlavně se prosím zaměřte na vánoce by bylo město vyzdobený a aby se s toho jou dostal děkuju *3* *4* *14* *14* *14* *14*
-
Teď tu říkáte, jak vás hra nezajímá a jevám u prdele. Ale hlavně, že až se objeví na warezu, tak budete mezi prvnímá, co jí stáhnout. *12*
-
-
Podle sebe soudím tebe?
-
to se mýlýte... dvojku mam s jednickou origo. dlc nechci - je to jen nastavena kaše.. a trojku? diky ale ne! bez vavry - i kdyz ho moc nemusim - to bude jen tuctovka.
-
-
Jednička byla skvělá, dvojka ještě docela dobrá, trojka bude nejspíš katastrofa. Podle mě s příběhem dvojky nebude mít nic společného, což by bylo dobře. Někde jsem slyšel, že se bude odehrávat v současnosti.
-
-
Možná jo ,ale bude tam ten postup času z 70 let do skoro dneška
-
-
prej aby to byla modernejsi doba....prave ze to je dany zrovna do ty nejlepsi doby...kdyby se to odehravalo v roce 2000 tak si to ani nahodou nestahnu.
-
-
oni tak stojí o to aby sis to stáhnul :-D
-
-
No, koupil ne stahnul koupil a pak stahnul asi ne *3* .
-
-
-
Nic nebude zmrdi *14* *14* *14*
-
-
Jestli nic nebude? Možná se nedočkáš MAFIE 3, ale dočkáš se toho, ty mamrde jeden pojeblikovaný, že za tebou naklusám ty čůráku, a vlastnoručně ti vyrvu všechny vlasy, smíchám je s tvoji krví, uvařim to, a pak to hodim psům.
-
-
mafia 2 je dobra, ale nevim co se stalo na konci s joem poradite mi ?? jestli ho zabili a pak bude mafia 3 a tam bude zit tak to je poradna plbost *13*
-
-
zabijou ho protože třeti mafii je bude hlavni postava luka takže luka zabije joe a vitta a pak zabijou všechny gangy vinci a tak dal
-
-
to by tak mohlo byt no
-
-
-
3. Díl bude stejně ale bez scénáře Dana Vávry, takže 100% odpad ... *10*
-
-
No jasně, scénář udělá celou hru sám a tým se také řídí sám. Kvalitní scénář ti dnes napíše kde kdo, ale dát dohromady kvalitní tým a všechno poladit tak, aby vývoj šel bez problémů, je těžké. 2K Czech se to klidně může povést.
-
-
Podle mě bude Mafia 3 v roce 2012/13 a možná zabijou Joa možná si to bude myslet jenom Vito.Takže léta 1951-1965! *1* *1* *1* *5* VITO SCALETTA JOE BARBARO