-
Jo souhlas,chtělo by to vše co slibovali že bude v Mafii 2..:) No a já osobně bych bral trochu větší volnost v herním světě,neříkám že to hned musí být jako GTA ale nějaké možnosti se vyblbnout a odreagovat by tam být měly,možná možnost zakoupit nemovitosti a z toho brát prachy,třeba na výpalném či podobně..
Pravda též by mohli ukázat zda se z toho Joe dostal a nebo ho přímo dát tak že by se za něj hrálo..:)
Opravdu by to ale chtělo větší volnost,možná větší mapu a hlavně aby celá hra byla konečně dodělaná a ne jako M2 kdy vám třeba Bruski neustále říká že pro vás zrovna žádnou misi nemá a že máte přijít později..A hlavně,a to je důležité,aby o hře zas neříkali jak bude dokonalá protože to se stalo u M2ky a jak to dopadlo?Nesplnila očekávání...
Osobně myslím že by bylo lepší se pustit na HaD3 u které by nevadilo že tam nebude Dan Vávra.. -
Co se stalo s Joem?
-
-
:(((
-
Skapal! ..... Dufam ze nie ale tak to vädcinov byva :(
-
-
Neskapal :) přežil vitoho ho zachránil vyhostili je oba z ameriky do evropy na sicili a potom v baru nějakém joeho zabili :( měl no čti sám/ama http://www.playzone.cz/blog/pospiii/mafia-ii-pokracovani-konce
-
-
-
Od M3 (po propadáku M2) nečekám nic. Až bude, uvidím, stojí-li za kup. Nebude-li, je mi to jedno. Jsou spousty jiných/dobrých her - a nemusí jít o přehypované AAA tituly. Poslední dobou stejně raději hraju indie věci, které zabaví déle, lépe a za míň peněz.
-
Důležitou roli hrají postavy, u kterých ve dvojce nebyla moc velká historie, když si vzpomenu na koktavýho Ralpha který mi po každý řikal jinou stranu drátku tak se směji dál.... Dabing a příběh bych zlepšil a v případě příběhu hlavně o dost protáhl a vypracoval k záživnějšímu...
-
Mě celkem naštvalo že zrušili možnost legální koupí aut v Diamond Motors (A tím vznikla v m2 uplně zbytečná budova)
-
Mafia 3 by mala obsahovat
1. sex,kasina
2. Joe,Vitto a spol.
3. pokracovanie pribehu z Mafie 2 *3* *1* *16* *5* -
-
vsak jo joe v mafii 2 umrel a ma to pokracovat v pribehu
*12* *12* *12* *12* -
-
Odkud víš že umřel??? *7*
-
-
-
Mafia 3? Si to strčte do prdele ... dvojka nehoráznej propadák. Grafika, hratelnost super ..ale příběh stál za nic..většinou jsem se u misí nudil. Jednička dokázala vtáhnout do děje a dvojka to neumožnila a ještě byl otevřenej konec.
-
mne osobne by stacil dobry pribeh ako v 1 skvely cesky dabing ako v 1 a par prvkov z mafii 2 hlavne to krytie bolo celkom v pohode a aby to bolo cele vydane naraz a ne rozsekane jak mafia 2
-
http://m.zing.cz/novinky/25286/velmi-brzy-ma-dojit-k-oznameni-nove-mafie pozrite si to dufam ze to je pravda :)
-
Já bych celkově uvítal u mafie III Modernejší dobu jako například metro nebo tak něco
Další bych chtěl aby navazovala jenom malinkona Mafii II
A aby byl větší volnost:) *4*