-
Mafie by měla pokračovat , to protože na konci měl umřít Joe a já chci vidět jesli zemře nebo ne , chci aby vyšla MAFIA III
prosím *14* -
Aby, byla větší destrukce prostředí, a reálnější poškození aut. A aby se halvní děj odehrával v 2x větším městě než je ve 2. dílu, a 3x větším venkově než je v1. dílu. aby tam byla také ruská čtvrť (Ruská mafia) a protože jsme češi, tak i Česká čtvrť s Pražským hradem. Přidal bych tam zase Joea (pokavať ho nezabili) a Vita, ale jako vedlejší postavy, které by se postupem času do příběhu dodali. Jinak bych udělal 3 kluky, co už jako teenageři dělali nějaký výtržnosti. A HLAVNĚ bych tam přital ty vedlejší mise, co byli slibovány v 2. dílu mafie!!! a hrací dobu alespoň 25h. (s vedlejšími misemi 37h.)
-
-
Možná zasadit M3 tam kam patří a to na Sicíli a pak teprv přejit do USA
-
-
né..Itálie 80. léta...alá seriál Chobotnice...
-
-
nebo Moska 90. léta
-
-
nebo rovnou mafia wars 3D
-
-
-
-
No tak na zasmání dobrý komentář.
-
-
To už by pak nebyla mafie, ale GTA *10* *16*
-
-
sakra viš že je težke udelat hru kde si už vyskušel vše viš jakou jim to dava praci sakra ten story muže trvat tyden to co se stalo joevi na konci kdo bude hlavni postava a hlavne musej udelat totalne nově mesto pokud lidi na ne budou tlačit tak ta hra bude vic ve vivoji va ješte ktomu na mafii potřebuji snad 2 studia musej se trochu pohnat grafika animace to všechnom muže trvat rok jak to bylo stim watch dogem řikali že vyde novy mešic a kecali a rači udelali assasin black flag a na watch dogs odložili na par dnu neni jasne jesli ta hra vubec vijde ale jen do nich tlačte hra bude delši neco pres 2-1 den a za 2015 jsou milinoaři *9*
-
-
K mapě: mapa by mohla zabírat jak město Lost Heaven, kde by se nejen potkal s ''přeživšími'' prvního dílu a mohl tam kdykoli zajet, jak se to tam mění během let, tak město Empire Bay a nové město speciálně pro 3. díl, takže by hra obsahovala 3 města a Lost Heaven by bylo přesně stejné jako v 1. dile
-
HLAVNĚ ŽÁDNÉ DALŠÍ ZJEDNODUŠENÍ!!!!!!!!Aby se v autech dalo řadit, aby fungovala policie jak mám a aby se spíš vrátili k mafii1 než jít cestou, která začínala vypadat jak GTA:EmpairBay!!!!+dokončit příběh+ať 2K změní politiku a vydají hru jako komplet j vedlejšíma misema a ne aby nás zase kojili super videi a pak hovno, hovno zlatá rybko *11*
-
ja bych uvital predevsim jednu vec a to vetsi volnost pri misich napriklad mise kde ste museli zabit derecka museli ste jit po primce pokud jste se ve skladu zakempily za bednama tak vas upalily pokud jste chteli vybehnout do kanclu tak vás rostříleli tomíkama az po nekolikatem pokusu sem se upsesne zakempil kanclu a vse vystrilel pritom tam slo behnnout kanclem rovnou pak i vetsi olnost e mestech mimo mise aby slo chodit jen tak do budov atd
-
čest,podle mne by se mafia 3 mela odehravat v 80.letech.podle mne to taky bude protože to 2k czech oznámilo na jedné konferenci.má to své pro a proti.např už to nebude mít ten retro náboj pokud víte co myslím ale zase jsem pro aby tam byly např auta s 80.let a rock an roll,zase to bude jiné a myslim ze by se to mohlo libyt;) ale chran 2k bůh jestli m3 bude krátká jako m2 *16* *16* *16* *10* *16* *10* *10* *16* libi se mi nazor od torok makto 25,taky bych to tak viděl ale takhle to melo byt v m2,m3 už bych se m2 nezabyval i přesto že desítky tisíc idiotů nepochopilo konec m2 *4* sry pokud sem se nekoho dotknul *9* ale je to tak.taky bych byl pro aby tam zůstaly sbírky wanted plakatu a playboe.človek si nekdy musi odpočnout *1*a pořádně si ho vyh... *1* ani multiplayer nebo dlc bych u m3 uvítal *3* snad hra bude dobrá.jsem moc moc zvědav *4*
-
Mafia II je po technické stránce na vrcholu a příběhově si také vystačí. Ale kdyby jste se o hru zajímali před vydáním, tak by jste zjistili o kolik nás 2K ošulilo. Namátkou: Vito měl mít vlastní pizzerii, ve hře se vůbec neobjevila mise v kostele z uplně prvního traileru, a také to rozmrdání hry na DLC ... několik misí mělo být v puvodním příběhu ... například když jdete zničit nějaké káry v Joes Adventure ... tato mise byla v prvním gameplay na E3 v roce 2009 z ješte trochu jinou grafikou a hlavně VITEM!
-
Joe musí pokračovat dál i v mafii 3... to samozřejmě!! A kdy by teda mafia 3 měla vyjít??? *3*
-
Přeji si jedinou věc...aby Mafie III se vrátila k prvnímu dílu a dle toho byla dělána...cokoliv jiného je zbytečné říkat neboť Mafie I na svojí dobu obsahovala vše. toho mutanta co nám předhodili a ještě na to poslali hnedle pár DLC s lží na rtech že je to proti bazaru se nedá považovat za hru.