Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mafie 2 me nejak neuchvatila.... Grafiku to ma sice moc peknou,ale hra neni preci zalozena jenom na grafice..... Pribeh, postavy, nevyuziti mesta... no nic moc.... M2 na me dela dojem nedodelanosti, splacani cehokoliv na posledni chvili a sup s tim do obchodu.... Pribeh a pointu si dokupte sami a za nehorazny penize... Zato Mafie 1 ma svoje kouzlo, atmosferu, je vyborne nadabovana a hlavne ma poradny pribeh, ktery se neda jenom tak zapomenout.... Myslim si, ze na svoji dobu je to hodne dobra hra.... I ted si ji nekdy zahraju, je tam porad co hrat, neprestane me bavit, i kdyz ji mam dodelanou nekolikrat. A kdyz je dodelany pribeh, je tu volna jizda a extremni jizda.... zato M2 se dohraje.... a co dal?? M2 mohla byt taky dobra, mozna lepsi jak M1, puvodne to urite melo byt uplne jinak, jen kdyby bylo vic casu a penez... takhle je z M2 no......to co z ni je... Tak.. ted konec oslavovani Mafie 1...
    Mafie 3 by mohla byt zajimava, ale jen zadny pokracovani nedodelane M2... jen to ne...
    Snad se nekdy dockame poradne hry.....
    btw: zda se mi to, nebo s lepsi krafikou prichazi hra o sve kouzlo???
  • To nemyslia vážne
    "téhle parádní gangsterské akce"
    Prosim? Este nebola vydaná hra ktora by tak premrhala svoj potenciál ako Mafia 2, zase ale jednotka... hmm.. to klobuk dole.
    A že Take 2 nechce vydať hru behom roka no to je pekné, Mafia 2 trvala viac(viac) než rok a vyšla ztoho pekne pocukrovaná kulisa mesta s gangstrami v hlavnych ulohach s priamočiarym dejom a žiadnymi bočnými ponukami okrem spomínanej dejovej línie.
    Ale v poriadku chlapci, skúsime to znova, možno sa to III podarí.
  • Měl bych tu jednu zajímavou zprávu o Mafii 3 co jsem právě četl na 2K Games stránkách a zjistil jsem že Mafia 3 nebude odhalena na letošní E3 ale pracují na ní ,ale rozhodně se máme na co těšit.
  • Jozef123
    Minimálne 30 misií.....
  • Kdy vyjde mafia III ?
  • Mafii dělají češi,tak bych udělal příběh že by Vito zamířil do ČR a tam by se to odehrávalo.
    • a co mysliš že by tady dělali
  • Já si myslím že mafia 3 by měla alespon částečně navazovat na 2. Město by mohlo být větší a mít více častí. Krajina tak ta by tam neměla určitě chybět, byla obrovská škoda, že nebyla ve 2. Dále co chybělo ve dvojce byla něaká městská doprava.
  • Jestli bude 3 navazovat na 2 tak Joe na 100% prezije. Je to podle me celkem dulezita postava ktera dodava do hry urcitou davku vtipu. A ze ho jenom zavezli za roh podle me nic neznamena ^^. Jinak bych urcite v pokracovani bral naky muscle cars... Otazkou zustava jestli by Vito a spol. nebyli uz moc stary. Btw nevim jak tu muze nekdo resit ze se bude 3 odehravat v soucasnosti... Vzdyt by pak mafia stratila uplne svou krasu a originalitu a na soucasnost tu mame GTA a kdyby byl Vito porad na zivu tak by musel strilel asi pouze s jednirucni zbrani protoze druhou rukou by se opiral o berli nebo o nakou hul ;)
  • JÁ BYCH TO CHTĚL DO 60 A 70 LET :-D *3*
  • ja chcem aby v Mafii 3 boli Vitto,Joe,Leo...a aby pribeh nadvazoval.A ak to tak nebude Mafia 3 ma nebude absolutne zaujimat.Prosim splnte to *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší