-
Podstatné je že Vavra si dal jistě mnoho prace aby tyto spisy pečlivě nastudoval
potom podle toho sestavyl scenaře a chybějící časti doplnil !!
Zaměrně píši scenáře protože pokud bychom neměly Vavru mame nejspíš jen M1 !!
Protože když Vavra odchazel nechal jim tam scenař M2 tak na to že to ze scenáře
převedly v realitu mužem byt radi že to "tak dopadlo"!! -
Zdravím ve spolek nadšence pro Mafii.
Nechť je vyjádřen můj osobní názor,mám přece svobodnou vůli ho vyjádřit,tak to také učíním.
Jelikož moji předci pochází ze Států zejména z klasického období tehdejších zlatých let jenž jsou typické tehdejším americkým Jazz stylem který rozezníval v mysli každého američana tu pravou "americkou idylku" protkanou chutí prohibice a dále pokračujíc přes 40's -(čtyřicátých až padesátých let) 50's tak mám uzký a velice osobní vzah k USA a myslím mezi lety 1930 - 1958,poněvadž v druhé polovině padesátých let už pomalu začíná upadat ta pravá americká idylka s příchutí gangstareského amrického jazzového stylu v klobouku,vestičce a psích dečkách perforovaných bot do zapomění.
Byl bych potěšen a rád,kdyby vývojáří alespoň snažili zachovat tu chuť tehdejších zlatých amerických let.S pokorou bych byl velice vděčný jestli že by vývojaři vzali v potaz pokračování a plynulé navazování ze začátku 50's a příběh by navazoval přesně jak má.Rozhodně ne,pokud by se příběh objevil hned např.na začátku 70's (sedmdesátých let) a s úplně novou postavou,jak to tak bývá u některých jiných her,to bych absolutně nepřijal !!!Jenom na to slušně upozorňuji.Příběh musí plynule navazovat na začátech padesátých let a pokud možno odehrávat se v New Yorku jako Mafia II,neškodilo by kdyby Joe a Vito expandovali a měli pár misí např.v Nevadě Las Vegas kde by byli nějaké obchodní záležitosti ohledně mafiánských rodin něco podobného jako ve filmu God Father-(kmotr II),který právě začíný na začátku padesátých let a pomalu se přesouvá až do jejich konce.Za zmínku by stálo i vymodelovat město chicago jako ikonu kde prakticky vznikly mafiánské rodiny za prohibice v roce 1929 a mezi těmito městy by bylo možné se pohybovat plynule.Mohli byste vymodelovat i plynulou krajinu mezi východním pobřežím New York a západním Los Angeles kde Holywoodských filmových studiích by se Vito seznámil s nějakou celebritou ženou z tehdejších let a zavítal by i do show busines.Takže by krajina na okrajích velkých měst dostávala realný ráz venkovkých červeno-bílích amerických stodol typu Virginia, Kansas, Mississippi,Missouri,Illinois jako jste mohli vidět v Mafii I a postupně přes střední čast USA až na západ Colorado,Nevada,Arizona,California.Krajina by mohla být klidně 5x větší než v GTA V a i klidně s grafikou MAFIE II,to by bylo dostačující.Pokud byste toto stvořili,tak byste položili Rock Star a byli byste králové.Mohli by tam být auta podle skutečných názvů a modelů.Zejména Cadillac fleetwood Brougham 1948-55,Lincoln Continental Mark IV,V 1958,Chevrolet fleetwood 1943-48,Dodge Cornet 1958,Pontiac Chieftain 1953 jako je v mafii II a dnes už neexistují značky kterí zanikly právě na konci 50 let jako "De soto" nebo Edsel Citation 1958,dále třeba Buick roadmaster 1957-58 a Buick Century 1959,samozřejmě,aby tam zůstali všechny vozidla jako byli v Mafii II samozřejmě i ty ze 30's třicátých let.Nyní ke hře samotné.Mělo by být možno možno mít svůj byt a kdy-koli se tam zajít vyspat se,umýt se,dojít si na záchod a mít klasiké fyzické potřeby,reálně jíst u stolu,zacvičit si.Možno si zapnout americkou TV,rádio.Chodit po restauracích buď sám a nebo i Joem a jejich ženami.A aby se tam vrátili postavy třeba z Mafie I,Ralph,Lucas Bertone,Žlutej Pete a ty kteří nebyli zabásnutí na doživotí,jenom tak jako postraní lidé na dohození postranních Jobs které jste jako hráč dostával.Nebylo by od věci se seznámit i s manželkou Thomase Angela.Mělo by to mít reálný čas a i počasí.A nebylo by os věci i možnost se vyspat s dívkou či ženou Vita v posteli,nebo si já tam u sebe i ubytovat a mít i možnost reálného SEXU s ní myslím,že by to nevadilo,když můžou američani skoro ve všech filmech vystrkovat ženká prsa,tak nevím co by bylo za problém s cenzurou vidět tam celou nahou ženu.A další a poslední věc,na sicílii by mohlo proběhnout pár misíí,jak se zmínilo pár lidí už.Pokud nic z toho nebudete akceptovat,tak budu docela smutný na rovinu a Mafie jako hra u mě skončí u Mafie II a dále u mne zůstanou jenom vzpomínky.
Děkuji za přetrpení mého příspěvku a s úctou a pokorou vás žádám jako redakci abyste vyrozuměli,alespoň mým příspěvkem vývojové studio s přímluvou za všechny ostatní hráče aby alespoň můj příspěvek vzali trochu na zřetel.
A někdy na viděnou v Mafii III. -
-
představy a nápady to jsou pěkné, ale bohužel nevěřím že mafie III bude vypadat tak jak zde popisujete
-
-
Pánové a případné dámy... Když tak kopete a plivete na českou hru (ehm, že by typická česká povaha? *5* ), znáte vůbec fakta okolo jejího vzniku? Všichni nadáváte na 8 let trvající vývoj, ale nevíte o něm zhola nic (přerod mezi 2. a 3. generací konzolí, v půlce vývoje nutnost vyrobit nový vlastní engine... ), protože jinak by jste tušili, že nebýt 2K, něco jako Mafia II, by se k nám vůbec nedostalo... Já vím, že spolu s 2K přišly změny, na které teď všichni plivete a nadáváte, ale napadlo vás někdy, že za těch 8 let čekání na pokračování se Mafia II stala jakousi modlou českých hráčů, vycházely fakeové preview, fan arty, které všem tvrdily, jak se stane Mafia II nejlepší hrou všech dob. Hype byl natolik velký, že jste tomu všichni uvěřili a teď se nehodláte spokojit s nadprůměrnou hrou (grafika, Danův scénář, detailnost prostředí, herní doba) a radši všichni slintáte u Black Ops nebo Modern Warfare s poloviční hrací dobou a scénářem... Jak jsem řekl na začátku, typická česká povaha. Howgh *12*
-
-
To je hezké jak nás tu všechny poučuješ. Nás jako spotřebitele nezajímá co měli nebo neměli za problémy. To je jejich věc my pouze chtěli kvalitní hru která by se aspoň vyrovnala prvnímu dílu a to se nestalo. Vydali podprůměrnou hru a ještě se opovážili z nás dělat blbce v podobě DLC. Tak se nediv že tu všichni plivou když mají důvod. Když už tu chceš mít narážky na českou povahu tak by jsi měl vědět že si chráníme to co je naše a proto nedáme na první díl dopustit. Mafia 1 pokud to nevíš se stala pro čechy skvělou hrou která na svou dobu byla revoluční. A tak se nediv že se nám nelíbí když někdo tuhle značku zničil a zkazil jí pověst.
-
Přechod mezi konzolemi ani nutnost vývoje vlastního enginu není problém spotřebitelů, ale vývojářů. Nám jako koncovým uživatelům to může být putna, chňápem? Nadprůměrná hra by neměla mít mezery v ději, neměla by trvat tak krátkou dobu bez poskytnutí znovuhratelnosti, multiplayeru či nějakých dalších aktivit nebo nějaký jiný "omluvy", proč je tak krátká. Call of Duty je multiplayerová hra, kde je SP něco jako rozcvička k pochopení mechanismů. Piráti to samozřejmě nechápou, ti se totiž musí! spokojit jen! se SP částí. Mafia II nebyla nijak špatná hra, spousta momentů byla velice povedená (vězení např.), to nic ale nemění na faktu, že herní doba byla trestně krátká, DLC jsou velmi ubohéý a o nadprůměr se rozhodně nejedná. Světácky napsáno, ale rozhled nijak slavnej. To narážím na pasáž, kde vychvaluješ herní dobu *2* To jsi přeci nemohl myslet vážně *3* *7*
-
-
Poněkud ironicky, ale v době kdy akční "top ten tituly" dohraješ za 6 hodin mi příjde 12 hodin s Mafií II na hard jako silný nadprůměr... *5*
-
-
Říkám, většina z nich ale obsahuje multiplayer či nějakou jinnou činnost, která má hráče zabavit po dohrání dějový části. Mafia II nikoliv. A těch 12 hodin je poněkud nadsazeno. Nechci se hádat, na disku ji už nemám, ale tuším, že jsem se vešel pod 10. Na hard, a to jsem nejednou umřel. Pravda, nelítal jsem po levelech jak mátoha a nehledal fotky ženskejch, ale stejně.
-
-
Kdyby aspoň v základu byla nějaká extrémní jízda nebo tak něco ale ani to ne.
-
-
Tohle je ale městská akce a ne tunelovka takže 12 hodin je dost málo.
-
-
Tohle není městská akce, ale akční hra. Městská akce je třeba GTA. Ty jeho střílečky sice dohraješ za 6 hodin, ale potom tam máš i MP, který někdo může hrát stovky hodin.
-
-
Městská akce je pro mě to co se odehrává v otevřeném světě a to je jak GTA tak i Mafia.
-
Právě zase tak otevřený není, protože je to hlavně akční hra s příběhem. GTA je samozřejmě také akční, ale M2 neměla být další GTA, stejně jako M1 nebyla GTA. Těžko říct, jestli je moc krátká, ale pro Čechy je rozhodně dost drahá při porovnání cena/výkon.
-
Je to snad hra v otevřeném světě ne?????? Tady MP neni takže by ta hra měla vydržet dýl než 12 hodin. Prostě je příliž krátká na to o jaký typ hry jde. Jen si to někteří nechtěji přiznat.
-
Pak je tu ještě 30+ hodinové GTA 4 se skvělým MP...
-
-
-
-
-
Ta hra je špatná proti konkurenci. Na konzolích prakticky nehratelná a tam jsou největší peníze. Proč R* může mít studia, která dělají v porovnávní jednu pecku za druhou a přitom jsou pod stejným vydavatelem? Když ta hra není hotová, tak ji nevydávám, to je snad základ, ne?
-
-
Ja byt tebou, tak moc nedavam na odiv, ze neumis Mafii hrat na konzoli :) Me se naopak hrala znacne dobre.
-
Proč pořád srovnáváme GTA a RDD s Mafií, když jsou to v konceptech odlišné hry (linearita a důraz na příběh / nelinearita)? Navíc srovnávat Rockstar a 2K Czech je úplně mimo, co se velikosti vývojářských týmů a financování týče... BtW: nevydal náhodou R* za poslední 2 roky "jenom" 2 tituly? *3*
-
-
Někdo tady psal, jak je Take 2 strašně zlý, proto R*. Myslel jsem propracovanost hry a celkový dojem. Mafia byla dobrá značka a do marketingu se nacpalo plno peněz, takže finance asi nechyběly. Pokud víš, že ano, tak bylo výhodnější to nevydat. Ta hra měla obrovský potenciál a pak se vydá takový nedodělek. Takže není chybou českých fanoušků, že čekali kvalitní hru, ale vývojářů, že ji nedodali. Pokud víš, proč ji nedodali, tak to napiš, jinak je to úplně jedno.
-
-
-
-
Počujte Mohla by byť Mafi 3 už urobená tak že ste v tom aute ( koniec Mafie 2 ) a zabijete Lea aj toho Pepeho vodiča sa otočite a pojdtete sledovať kam chceli zobrať Joea a keď ho budu chcieť zabiť tak ho Vito zachráni mohlo by to být velmi dobré
-
-
http://games.tiscali.cz/tema/spekulace-mafia-iii-se-mozna-bude-odehravat-v-louisiane-65621
Nemohla asi nejspis... Bude to usekle nadobro. *7*
-
-
Bylo by dobrý aby se ve trojce dalo jezdit tramvají nebo nadzemkou, což ve dvojce nebylo možný popřípadě i taxikem nebo vlakem, navodila by se tak lepší atmosféra města. Myslím že je možné, že se trojka bude odehrávat nejen v Empire Bay ale i v Lost Haven nebo na Sicílii o které proběhly spekulace. :) Mám dojem že by se vývojáři po jiné dějové lajně nevydali, a je tudíž zřejme že trojka bude navazovat na dvojku protože o tom napovídal konec. Joea určitě nezabili, jen ho myslím někam uklidili..
-
-
no hele kluci já bych chtěl aby tam byl joe a vitto a aby navazovalo k M2.. a prosím kdy že vyjde M3?? *7* *7*
-
taky si to myslím ;-) Joa prostě někam uklidili prostě pokračování příště :-)
-
-
přál bych si aby aspoň Mafii 3 dodělali do takové podoby jaká měla být Mafia 2... jen se obávám o příběh a vsadim svoje ponožky, že ve trojce bude bohužel MP. jenže já to stejně nekoupim, protože mě hodně moc naštvali s dvojkou - pro mě to bylo zklamání roku. alespoň ušetřim na něco jinýho. *11*
-
Po tom "uspechu" ktery M2 mela by to meli zvazit.Pokud by M3 vypadala stejne jako M2 ( obsah , moznosti ) tak si nemyslim ze by to byl prodejni trhak.
-
Ahoj, do mafie 3 by mohly přidat více hlášek. *12*
-
Zdravím, myslím že nejlepší věc, jakou by mohli vývojáři udělat, je zasadit alespoŇ malou část příběhu do už mnohem lépe zpracovaného a detailnějšího Lost Heavenu. Představte si tu nostalgii *14* Salieriho bar, Bertoneho autoservis a tak dále, samozřejmě jelikož by to bylo o několik desítek let po událostech v jedničce, tak by zde byli úplně jiní lidé. No a po pár misích v tomto městě by se hlavní hrdina sbalil a odletěl ze starého známého letiště Lost Heaven, kde jste sestřelili Morella někam do jiného města. A zde by začínal respektive pokračoval příběh. Myslím, že tento prvek by měl tak obrovský úspěch mezi fanoušky a hráči, že by si to kupovali i jen kvůli návratu do milovaného Lost Heaven *4*
-
Já bych chtěl, aby se 3 odehrávala někde v Evropě. Spojených států už su přežranej *7* ..