-
Chci se zeptat jestli někdo neví jestli bude v M3 také Vito Scaletta? A neví někdo co se stalo na konci M2 s Joem Barbarou?
-
Mafia 3 rozhodně musí být česky a mít české hlášky podle mě se bude odehrávat za studené nudné války a mohla by přibýt střelba z auta jako je v gta 4
-
-
Já si myslím, že to bude navazovat na příběh jako mafie I na mafii II, a že zabijeme Joa nebo Vita a nebo budeme hrát za Joa z mafie II a pokusíme se utéct.
-
-
My si přejeme aby v Mafia III. pohybovala po prostoru zvěř. Děkujeme.
-
ja bych chtel aby tam byly postavy ze 2
-
zdarec kdy bude mafia 3 uz se na ni tesim fakt nejlepsi hra co sem hral
-
Já jsem si Mafii II koupil v předobjednávce. Přesto po tom zklamání jsem DLC nekoupil a z Mafie III mám docela obavy.
-
když to nebude samej zbytečně předraženej DLC a bude to jeden přípěh tak to bude OK ale to co předvedli s mf2 hrůůůza milosti
-
dám přednost GTA děkuji *12*
-
Ahoj, do mafie 3 by mohly přidat více hlášek. *12*
-
pokud to nebou dělat 2K Czech, kteří u dvojky naprosto selhali, tak by se trojka mohla i povést
-
-
Selhali predevsim kvuli vydavateli ktery jim naridil co vse maji vynechat, proc asi odesel Dan Vavra? Jediny spravny chlap. Vydavatel je stejny takze M3 bude hnuj at to udeja treba rockstar
-
-
naopak díky vydavateli, který se snažil zachránit co se dá, to vůbec vyšlo. 2K Czech si ukousli velký krajíc, přecenili své síly, schopní lidé z týmy byli odejiti a pak už to šlo z kopce. A Dan Vávra není jediný vývojář na světe, který umí dělat hry, Rockstar dnes dělá LA Noire, který bude stokrát lepší než M2, takže pokud bude dělat i M3, bude v dobrých rukou
-
-
Naopak ukousli si krajíc na který měli až do doby než se jejich engine stal pro ně zakázaný. Dan Vávra sice neni jediný ale patří k nejlepším. Rockstar sice umí dělat hry ale neumí zachovat to co vytvořila Mafia 1.
-
-
Vůbec mě fascinuje, jak všichni vědí, že za všechno může 2K, které když koupilo celé studio, mysleli si, že už je Mafia 2 skoro hotová a že to jenom zabalí a pošlou do krámu. Bohužel přišli k naprosto nehotovému produktu. Nejsem zaměstnanec 2K, ale ty z toho vynechte, věřím, že oni sami by hrozně chtěli to co měl nalajnovaný Dan Vávra, bohužel zorganizovat tak velký tým, najít do takového velkého týmu schopné lidi, to není pranic jednoduché.
-
Vydavatel jim to nařídil protože tvůrci si s Mafii2 nevěděli rady,už tak jim to trvalo dlouho..Takže vydavatel za to nemohl ten jim jen řekl ať to raději vydají takto než aby ten vývoj trval kdoví kolik dalších let...
-
-
Pravda, bez Take2 by Mafia 2 nevysla nikdy *12* a abych pravdu rek, tak by me to asi ted ani nevadilo, kdys vidim v jakem je stavu *1*
-
-
Tak tak,každopádně tvůrce z 2k Czech netřeba omlouvat,za onen stav Mafie2 si mohli oni sami a nikdo jiný,hodně tomu pomohlo i to že o hře neustále básnili jak bude dokonalá,prostě hráči díky jejich velkohubým prohlášením čekali něco jiného..A je to jen chyba 2k Czech že to nakonec dopadlo tak jak dopadlo a Take 2 v onom problému figurují jen okrajově jako ti co tvůrce zachránili před jistou ostudou (a podle vyjádření šéfa 2k czech i krachem protože bez odkoupení firmy by celá Bohemia Interactive zkrachovala prtože vývoj enignu a samotné hry stál mnoho peněz a firma již neměla kde brát)¨
Každopádně každá věc má své klady a zápory a přes všechny zápory M2ky mají tvůrci pořád vcelku dobrý engine který lze použit na další tituly a tvůrci to mohou díky Take 2 (která je vlastně zachránila před krachem) zkusit znovu.. -
-
Oprava,napsal jsem Bohemia Interactive ale myslel jsem Illusion Softworks..
-
-
To není pravda, udělali to pro prachy a nechali se zaprodat. Hra by vyšla tak jako tak. A to že studio něco nezvládalo je totální blbost. Vždyť spousta věcí následně vyšla v DLC a další věci jako volná jízda a ruční zbraně jsou ve hře normálně zabudované, jen jsou vyplé. Snad se moderům podaří to zprovoznit pořádně :)
-
-
Ale tak to bohůžel je,studio mělo sice dobrý engine (hra Mafia 2 byla vlastně zkoušena na třech enginech,první uvažovaný engine byl ten z Mafie 1..Druhá volba byl engine zakoupený -myslím že šlo o rendeware od Criterionu jenže ten byl později zakoupen EA a tak muselo dojít k další změně a bylo nutno vytvořit engine zcela nový,to se sice povedlo ale dali do něj moc financí a studio bylo tedy před krachem a odkup od Take2 byla jediná možnost protože hra jako taková dopadala dost špatně a nebylo možno již dále tvořit protože nebyly peníze..Nehledě na to že tvůrci se opravdu soustředili na věci které nebyly tak potřeba (ty nejmenší detaily kterých si hráč mnohdy ani nevšimne) a na to důležitější tak trochu zapomínali takže bylo třeba zakročit a Take2 jim dalo jasný směr protože hra by jinak opravdu hned tak nevyšla a až by vyšla již by byla zastaralá a pro smích..
-
*1* I tak se to da rict, a taky moc fandim moderu *1* a sem i zvedavy na mafia2 multiplayer
-
-
-
-
-