-
Mě spíš napadá jiny namět!!
O americké mafii v dnešní době se zaměření na likvidaci konkretne u českých her a vykradání
dobrych napadu i vyvojářu..
Jaký názor nato maté fandové MAFIE .?? -
Možná by mohlo být, že by Saliery nějak utekl z věznice a hledal rodinu od Tommyho Angela a Vito utekl z toho auta a musel by zachranit Joea a Vito a Joe by museli zachranit Tommyho ženu a dceru před pojebanym Salierym. Prosim nekomentujte to. Sice je to kktina ale možné to je. :-)
-
Mafia 3 - Úvodní vyprávění, co bylo před a co všechno se pohnojilo. Následující ukázka, kde Vito besku rychle vytáhne bouchačku a namíří ji na Lea. Se snahou zachování "přátelství" ho nechá žít, ale uprchne zachránit Joea. To znamená, že po nich půjde celé město a nepřežijí už ani den.
Proto oba dva unikají do města Lost Heaven, kde se snaží začít znovu a čistě. Něco se nepovede. Město už dávno ovládají jiné rodiny, kterým se Vito a Joe připletou do cesty a náš další příběh se může rozjet....
Může to znít šíleně, ale tohle bych si od Mafie 3 přál já. Návrat ke kořenům, nostalgické vzpomínky na jednotku v úplně nově vymodelovaném Lost Heaven po X letech :)
Myslím, že pokud by to nepokazili něčím, tak je jasný to kandidát na hru roku. -
-
ty jako is ze by to bylo celkem dobry ? *3*
-
-
Ať raději udělají Hidden and dangerous 3. *3*
-
-
jako moscow? http://www.unseen64.net/2010/09/20/moscow-rhapsody-xbox-360-ps3-cancelled/
to je 2-3 roky u ledu, tezko to budou resuscitovat
-
-
já bych chtěl aby mafie 3 navazovala na mafii2 *14*
-
do mafie 3 by mnelo být výce hlášek a misí
-
Mohlo byse hrát za Vita Skaletu a parťáka mu mohl dělat Joe Barbaro. Jsou totiž nejlepší dvojka.
-
ja doufam ze 3 prijde co nejdriv *13*
hru mafii musi milovat kazdej čech a kdo ne tak je to peknej blb
na tu 3 budem cekat asi fakt jeste dlouho ale musime doufat ze uz to bude za chvili *3*
nezbejva nam nez cekat cekat a cekat *6* -
mafia 3 je planovana na rok 2013 viz. www.abcgames.cz
-
Jak to tady tak čtu, mám pocit, že o pokračování Mafie mají zájem jen samí zabedněnci. Navazovat na druhý díl? WTF? Proč? K čemu? Ze tří rodin zbyla jedna, Číňani, Irové, Falconeho organizace i Clementova sebranka jsou vyvraždění, jediný, kdo zůstal, je zapšklý kmotr Vinci s dědkem Galantem a Vito, který žije pouze díky Galanteho dobré vůli. Není další organizace, kterou by bylo možné zlikvidovat! :D Že Vito zachrání Joea a budou spolu dál podnikat v Empire Bay a občas si odskočí do Las Vegas, na Sicílii nebo do Chicaga? Jo, to určitě. Galante není tak blbej, aby to Vitovi vůbec umožnil a to, co by Vito musel pro záchranu kamaráda obětovat, je život dědka-kámoše z vězení, hlavu čínskejch vrahounů a určitě pár dalších Vinciho chlapů. Jestli může Vito zůstat v Empire Bay, Joe Barbaro zemře, stejně jako zemřel Henry, Falcone, Clemente, Derek, Steve a ostatní. Není důvod nechat děj běžet dál v Empire Bay se stávajícími postavami. Aby se na začátku "trojky" vyhrnulo dvacet dalších nových postav, vznikly úplně nové rodiny, to je taky nesmysl. Jediné, co si dokážu představit, a to ještě s hodně zamhouřenýma očima je, že Vito zlikviduje Galanteho, zachrání Joea a zdrhnou co nejdál, třeba právě na Sicílii. A trojka Mafie by mohla navazovat, protože jim organizace půjde po krku. A šlo by o přežití v sicilském suchu. Jenže to se mi taky nezamlouvá, uhlazenost gangsterů, obleky, klobouky a nablýskaná auta tím mizí a Mafie by tak ztratila na kouzlu.
Můj návrh. Zasadit Mafii III do podobného časového období (rok 195O je vážně stylovka :)) ovšem změnit město a vytvořit nové postavy, neotřelé charaktery, které mají se svými předchůdci klidně i dost společného. Může se ve hře vyskytnout odkaz na předchozí díly, doslova bych to vyžadoval, ale nenavazoval bych na něco, co je v podstatě ukončené. Nedávat, prosím prosím, boj mezi několika rodinami, ať je rodin klidně víc, ale některé ať zůstanou bojem téměř netknuté (je jasné, že v Mafii by válka rodin chybět neměla, ale není nutné kvůli příběhu vyvraždit celé město...), tohle mi dost vadila na scénáři Mafie II, kde jsou během jednoho léta najednou vyvražděny 2 rodiny, které ve městě fungovaly po nějakých +- 5O let. Není fér, aby vás jako postavu vzali do rodiny hned, fajn by bylo první téměř-půlku herní doby strávit jako "póvl" - přes krádeže k výpalnýmu, vydírání, pašování a dělání poskoka (+ při tom všem střílení, samosebou) se pomalu dostat až na prozatímní vrchol - přijetí do jedné z rodin. Z toho samozřejmě plynou výhody, to vše fungovalo už v Mafii II, nápad skvělý, ale vyloženě promrhaný krátkou herní dobou a absencí vedlejších misí, příliš jednoduchým získáváním peněz atd... Ano, v druhé polovině by mohlo dojít k boji mezi rodinami a klidně bych do toho zapojil moc třeba právě Franka Vinciho z Empire Bay, víme přece, jak americká Cosa nostra funguje (nebo jak dřív fungovala, postavení Komise atd atd). Propojení s misemi na Sicílii - výborný nápad, prodírat se tajně sicilskými uličkami povědomými z Kmotra se mi jako představa moc zamlouvá...
Změny oproti Mafii II? Větší svoboda. Delší příběh a hratelnost celé hry. Náročnější průběh. Víc možností - jak tu někdo psal, zapojení sexuálních scén a podobného jen dobře - nemyslím dělat z toho přímo The Sims, ale trošku té "sociální společenské" stránky by hře určitě prospělo - navíc jednotlivými rozhodnutími postavy a jejímu postoji k dalším postavám by se mohl formovat příběh, a to by bylo teprve zajímavé! :)
Funkce jízdního kola, používání baseballových pálek a nožů je samozřejmost, tohle mi v Mafii II chybělo snad nejvíc. Funkce jídla namísto lékárniček ponechat, stejně jako krásnou grafiku (proti té nemám ani to nejmenší). No... tak takhle by se pokračování nejlepší české hry líbilo mně. :) -
-
Mozna, jen mozna proto ze ten konec byl useknuty a nevime co bylo s Joem. Kvuli tomu by ale nemusela samozrejmne vychazet hra (mohlo to byt soucasti DLC) na druhou stranu po tomhle fiasku bxy se meli hoodne snazit, ja stale na reinkranace schopneho nastupce Mafia1 cekam. *3*
-