-
chci tam Joe bez něj a jeho hlášek to nebude ono a dal bych tam třeba že by tam bylo něco i z 1 třeba salieri
-
-
Vždyť Joe umřel.
-
-
A na to jsi přišel jak?
-
-
Salieri je přeci ve věyení na doživotí.
-
-
Mohlo by v Mafii III být nové zbraně , např: colt python , remington 870 , winchester 1887 , mosin nagant a dokonce třeba i uzi , bzlo by to dobrý.
-
-
omg všichni z toho dělaj GTA *16* *10* *12* když Mafia 3 bude ve stylu GTA tak ta hra se stane hnusnou a v podstatě i nehratelnou ... já bych tam dal zbraně z mafie 2 a příběh by navazoval na Mafii 2 Mafia 2 se vydařila hodně dobře tak proč v tom nepokračovat :-) . P.S myslím si a doufám že Mafia 3 bude nejdřív tak v roce 2014 nebo koncem 2015 v srpnu :-) srpen jak je vidět má 2K Czech v lásce :-D
-
-
-
-
nejlepší by bylo kdyby tm joe s vitem zustaly a ten příběh by byl na tobě,vždycky by si měl na vyběr víc odpovědí a tk to mužeš hrat několikrat a vždycky jinak :) tkhle by to bylo super :)
-
-
to zatim neni jistý
-
-
co bude s joem ????? *11* *8*
-
mafia 3 by se mohla odehrávat na sicílii v palermu ale musela by samozřejmě navazovat na mafii 2.
-
už se tak netěším *9*
-
Mohlo by tam být že občas řidi někdo jiný než hrač aby hrač mohl taky strilet z okinka po pronasledovatelých ....a hlavne aby tam byl joe vito a ostatni.. ;)
-
Jestli to budou vytvářet zas 10 let Mafia 3 , tak to už budu v důchodu :-(
-
no mě by se zase líbilo třeba, že by trojka navazovala na dvojku samozřejmě, ale trošku jinak. Joe by asi chyběl, ale hlavní je přeci vito. Líbilo by se mi, kdyby v trojce byl vitův postup. třeba nejdřív jako klasika pak třeba by mohl mít nějakou svojí partu lidí, se kterou bude dělat všechny tyhle mafiánský věci, pak by mohl třeba postoupit na poradce nejvyššího a pak by se sám stal největším vůdcem mafiánů :D .. samozřejmě ty věci kolem, jako víc zpřístupněných míst, víc oblečení a aut atd. víc možností si ovlivnit hru a přizpůsobit si jí ke svému stylu. časem by se třeba joe mohl objevit a začal by vitovy vyprávět jak se z toho dostal a co dělal a to bychom hráli zase za joea :) ... a potom co to dovypráví a my dohrajeme by mohla pokračovat hra něčím, jako že se spojí a budou spolu velet celému městu plnému mafiánů :) .. celkem by to šlo, na konec samozřejmě každej svojí rodinu a ukázka jak zestárnou a jejich děti vyrostou... a trošku ironii že by se z jejich dětí nebo aspoň z jednoho z nich stal policista :D .. to by se líbilo třeba mě :)
-
doufam ze u 3 bude moc dobry pribeh a jak uz tady plno lidi psalo bude vic otevrena mohla by byt vazne v evrope italie ideal :) a super by bylo moznost ovlivneni pribehu svema cinama .... no muzeme jen doufat ... mylism ze kdyby na ni delali lidi co delali na jednicce tak to bude trhak ... pokud to neuspechaji a neusijou horkou jehlou hani iluzema penez ... jinak MP bych se nebranil ... kdyz ho udelaji peken muze to byt jen velke plus :c)
-
Kdybych měl ohodnotit Mafii 2 tak bych řekl dobrá grafika i příběh by ušel kdyby byl jednou tak delší <-- nechápu když to dělali tak dlouho že si tam nemohli dat víc mnohem víc misí protože když už jsem si myslel že mě hra začala bavit a že je to dobrý tak najednou tam vyjdou titulky sorry ale ten konec jsem trochu nepochopil.No snad Mafie 3 bude mnohem lepší a hlavně at neřeší tak moc grafiku sice se mi líbila ale i tak je důležitější příběh a podobně.Nemůžu to ani srovnávat s Mafii 1 a to z prostého a jednoduchého důvodu a to protože sem to nehrál .
Když to tak shrnu jediný co mi vadilo a to je příběh