-
více aut a oblečení bych prosil dík
-
Není officiálně dodělaná Gameplay sloužil jen na ukázku čili utržek! Ve finálé hra bude vypadat jinak!
-
Myslím, že odvolávať sa tu na českú povahu a sypať si popol na hlavu je hlúposť. Ten popol
by si mal sypať na hlavu ten ktorý dovolil aby mu poctivé knedlo- vepřo zmršil americký hamburger. Kúpil som si mafiu 2 a kúpil som si aj vydanie DLC pre ňu na DVD, ale v ústach
som mal trpkú príchuť. Iste niekto môže povedať, že som kupovať nemusel, ale v konečnom
dôsledku, ak niekto chce moje peniaze mal by hrať poctivo. Pokiaľ nebude nejaká norma
na ochranu spotrebiteľa(čo je bohužiaľ fikcia) ktorá striktne určí, čo má plná hra obsahovať,
budem mať stále pocit, že pod značku DLC je možné schovať čokoľvek, čo mala pôvodne
obsahovať plná hra. -
Prosím vás, vy všetci, ktorí tu píšete, že si želáte aby 3 nadväzovala na 2 a aby Vito zachránil Joea, spamätajte sa! Koľko máte rokov? Veď si uvedomte, že scenár k Mafii nie je scenár k Troškovej rozprávke. 2 skončila tak, ako mala a myslím, že každý pochopil čo sa stalo s Joeom. Ak bude 3, rozhodne by mala byť v novom meste, s novými postavami a s novým príbehom. Samozrejme okrajovo by mohlo byť spomenuté niečo súvisiace s postavami z 2, resp. 1. Treba to nechať na autorov, nech to spravia tak, aby sme si to mohli skvele vychutnať ako 1 a 2 a zároveň, aby mala hŕstka mudrlantov čo kritizovať a na čo nadávať.
-
-
jj twl to věčný jezdění mně sere taky a kdyš třeba v M 1 řídils a te druhej mněl střílet z vokýnka tak to stejnak jenom kurvyl že např: myse smetánka jsem autem 10 km "" od Morela tak ti ****** střílej ale jsem od něj skoro 2m a oni ani nevystřelej atd
*3* pardón za pravopis *14* *3* *1* -
Dejme tomu, jenze ta hra byla nedodelana uz sama o sobe. Konec byl takovy pomyslni hrebicek do rakve ... ktery jen zamrzel.
-
-
Já si koupil originálku Mafie II a teď toho lituju. Je to obyčejnej ojeb. Je to jako byste si koupili a zaplatili šáteček s marmeládou, ale po prvním kousnutí zjistili, že marmeládu si musíte dokoupit zvlášť (ty zasraný DLC), ačkoli jste zaplatili plnou cenu? Kde to jsme? Tohle by mělo bejt trestný! Proč před prodejem neupozornili na to, že časem vyjdou placený DLC, který z toho hru, jakou jsem očekával, a jaká by za plnou cenu měla být, teprve udělají? Protože by si to nikdo nekoupil!!!!!!!!!
-
-
myslíš že dlc dodělaly hru tak jako měla vyjít ? *8*
dlc sice odemkli to co mělo být puvodně ve hře ale ani jediné dlc nestojí za nic
chcete doboru mafii ? vraťte vávru zničte 2k , a samozřejmě to chce nějaký peněžní přijem -
-
Nic ve zlym. Ale Vavra neni zase takovej buh. Vzdyt ten clovek je profesne vystavenej, kterej neumi nic jineho, nez nadavat. Na M2 samozrejme delal. Z casti je to take jeho zasluha, ze IS dosli penize. Distancovat od vyvoje se umi kazdy...
A delat M3 je blbost. 2kczech na to dle meho nema zkusenosti ani lidi, aby udrzeli krok s dobou. Staci vedet, jak to u nich chodi... -
-
Ten člověk sice neni žádný bůh ale je to člověk který má obrovskou zásluhu na vytvoření Mafia 1 která byla na svou dobu špičková a podle mého názoru neni dosud překonaná. Že se to u druhého dílu nepovedlo na tom možná nějakou zásluhu má ale to nic nemění na tom co má za sebou. Vzhledem k tomu v jaké fázi vývoje hry odešel tak se toho hodně změnilo a z jeho nápadů tam toho moc nezůstalo. Pokud vim tak většina týmu také odešla a to lecos vypovídá o tom co se u nich asi dělo při odkupu.
-
-
-
-
Pořád mě nejde do hlavy proč spousta z vás nechápe nebo by chtěla vyjasnit příběh.
Myslím že to tvůrci dali dosti najevo ne? Joea prostě zabili ukázali jak to chodí ve skutečnosti jak by to prezentoval kde jaký Film.Mafia 1 byl dobrá ovšem co se týče příběhu trochu velká pohádka dvojka je více reálná a poukazuje na to jak Mafie funguje. -
Podle me tak Mafie 3 nebude navazovat na Mafii 2. bude to pry ze 70. let minuleho stoleti *9*
-
-
promin že jsem taky Mafian ja sem nevěděl že se tak menuješ
-
Podla mna to bude takto :
Mafia1 skoncila v roku 1938 zacala 1930 cize 8 rokov hrania
Mafia 2 zacala v roku 1943 a skoncila v 1951 tiez 8 rokov
Skok medzi mafiov 1 a mafiov 2 je
5 rokov (1938 m1 1943 m2)
Takze m2 skoncila 51 tak mafia 3 asi bude v 1956 (5 rokov skok)a koncit by mala v 1964 (8 rokov hrania)
Co sa tíka pribehu podla mna su 4 moznosti: 1.mafia bude pokracovat pribehom dvojki alebo 2.sa vratime do lost heaven (cca 50 rokoch +-) nové rodiny zmienka po salierim a spol.3.vratime sa v case ked salieri a morelo pracoval pre peponeho.alebo taka menej pravdepodobna moznost ale sanca tam je 4. Pribeh bude zasadeni este ked bola vojna medzi vinčim a morettim.Alebo nove mesto novi ludia par spomienok na minule diely
-
-
Mne je jedno co bude v Mafii III hlavne chci vedet co se stalo s Vitem, Joem a ze starým Leoušem!!!!! *1* *14*
-
Preju si vsechno co naslibovali ze bude v Mafii II...
-
Chtěl bych dvě věci (nemusí být najednou): Chtěl bych to buď na Sicílii nebo někde v Americe. Navazovalo by to třeba na příběh Henryho Thomasina. Byl by synem šéfa Sicilské mafie a dělal různé kšefty, poté by po policejním zátahu emigroval do spojených států, kde by začal dělat pro Vinciho rodinu, po několika misích by jel s tou bandou a Leem Galantem do Observatoře, a tam by čekaly na Joe a Vita, Joe by nasedl do jeho auta a tam by mu Joe vysvětlil celý příběh, pak by oba zachránily Vita a spolupracovaly pro nějakou jinou rodinu popř. by si založili svojí. Tak asi nějak tak bych si to předtavoval :D, vím že to tak nebude, ale chtšl bych to tak :D, každopádně by tam mohlo být nové město a Joe s Vitem :D, a nějaké fajn jména hlavních postav, aby to neznělo jako teplé :D