Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chci aby mafia 3 navazovala na mafia 2 *3*
  • Já jsem pro trošku jiné změny...nejradši bych tam dal více příběhů-> více částí hry,
    mně osobně se líbila 30. léta nejvíc, takže bych nejdřív udělal pokračování Vitova a Joeova příběhu, pak něco ve 30. letech a ještě by nebyla na škodu léta sedmdesátá
  • Nedokážete poradit?,já blbec jsem koupil Mafii 2 i s DLC Mafii 2 jsem dohrál,cítíc se poněkud okraden,nu což řekl jsem si a chtěl si zahrát DLC.Ale co se nestane ten blbej Steam mi u instalace DLC napíše,že už je to aktivováno a nemusím aktivovávat znovu.Tak co s tím? Nedokážete někdo poradit prosím?Předem děkuji
    • s cim mas problem ? pokud sis koupil dlc a nemas vypnuty automaticky updaty u hry tak se ti to samo dostahovalo a jenom v menu hry si vyberes dlc a jedes
  • Mafia III by podle mě měla pokračovat tak, že by Joe přežil ale poldové by na něj a Vita přišli a vychostili je z Ameriky a potom by se zbytek příběhu odehrával třeba v Praze..
    • Dost dobrý nápad *4*
  • Já bych u Mafia III chtěl aby hlavní postava byla Vito zase...a aby to bylo pokračovani toho druheho dílu protože konec II dílu mě pěkně nasral :D doufám že to nebude jako v I že hrajete za Tommyho a v druhem díle za Vita ale Vito je lepši než Tommy takže chcu aby ve III díle byla hlavni postava Vito....aby za ní hrači mohli hrat...:)
  • Mohlo by se to odehrávat jak v Empire Bay tak i v Lost Haven a třeba 2.mise by sem muselo do Evropy pro třeba nějakou zásilku právě na Sicílii.A na lodi by je třeba někdo přepadl a tak....zkrátka bylo by ještě víc akce.
  • Blbost. Trojka nebude pokračovat v příběhu z dvojky a ani by to nebylo ono. Asi tam bude pár odkazů na předchozí dva díly (a možná se dozvíme, jak to bylo s Joem), ale to je všechno. Podle toho, co jsem slyšel, děj by se měl odehrávat v současnosti nebo v blízké minulosti (80. - 90. léta) a mělo by to být něco na způsob filmu Mafiáni (1990) s Robertem DeNirem. Ale samozřejmě nevím, jestli je to pravda.

Osobně si ale myslím, že to téma "mafie" už bylo vyčerpáno a doufám, že trojkou to nějak důstojně skončí. Mám strach, aby se z toho pak nestala další nastavovaná kaše typu Call of Duty, kdy to bude mít ještě dalších 20 pokračování, a všechno to bude na jedno brdo.

Dvojka mě trochu zklamala. Ani náhodou jsem sice nečekal, že by se mohla vyrovnat prvnímu dílu, ale i tak jsem od toho čekal mnohem víc. Mrzí mě ten krátký a nedodělaný příběh. Taky jsem čekal, že ve městě bude funkční doprava, kdy se budeme moci svést nějakou nadzemkou, taxíkem nebo aspoň autobusem. Dál mi tam strašně chyběl venkov, který byl v jedničce tak skvěle udělaný. Policie v Empire Bay nebyla tak přísná jako v Lost Heaven, což je taky škoda. Doufám, že trojka bude v tomhle lepší, ale nevím nevím. Dost o tom pochybuju. Upřímně mám z té trojky docela strach a doufám, že už to nebudou dál natahovat.
    • Jack1947
      Tak ta "natahovana kase" to myslim ze nehrozi maximalne ze by se tak povazovalo po nekolika letech vydavani. Jinak asi jo, no mel bych ovsem celkem predstavu jak by to mohlo pokracovat
      coz asi nebude no. Nehlede nato ze uz tenhle clanek vysel nejakej patek tak jestli vubec nekdy nejake pokracovani vubec bude ze.
      • Trojka se opravdu připravuje. Dokonce by prý mohla vyjít v druhém pololetí příštího roku. Otázka je, jestli to tak opravdu bude. Vydání dvojky taky hodně odkládali.
        • Jack1947
          Mas snad nejakej zdroj ? *7* Tomu nverim to nak smrdi tou zkazenou kasi. *3*
  • *16* *16* *16* *16*

V on-line obchodě Sports Direct najdete sportovní, lifestylové značky Nike, Puma, Adidas za málo peněz. Zboží až s 90% slevou. Sports Direct - nejlukrativnější e-shop ve Velké Británii.
    Nakupujte levně a výhodně v Sports Direct v češtině a slovenštině a za koruny http://bit.ly/19F7UlU
  • Teprve teď jsem dohrál M2 a bylo to pro mě velké zklamání, které jsem očekával a schválně ho oddaloval, jak se jen dalo. Co bych chtěl já od M3, pokud bude? To, co jsem chtěl od dvojky. Chtěl bych příběh Ennia Salieriho a Toma Morella. Vládu Dona Pepponeho v Lost Heaven a vzestup Salieriho k moci... Chtěl bych znát jeho motivaci, od původních tvůrců scénáře M1.
  • Cau
    Rad bych se taky vyjadril ohledne mafii 3.
    Zacal bych tim, ze mafia 1 byla a je pro mne tou nejlip udelanou hrou a to myslim po dejove strance a kdyz si vzpomenu na rok 2002 co byly za hry.. zadna hra se nevyrovnala tomu jak byla mafia peclive promakana ( graficky!! ).
    Mafia 2 je pro me docela sklamanim. Strasne kratky dej. grafika nevypada zle ale stejne.. kdyz si vzpomenete na den kdy se vydala mafia 1.. v te dobe zadna hra nebal tak promakana a kdyz se vydala mafia 2 tak se ji vyrovnala kde jaka hra... Kdyz se vratim k pribehu.. no rozhodne sem nebyl tolik vzity do role Vita.. ten dej je takovej predvidavi kdyz sem mafii 2 hral po prve.. chybeli mi tam vedlejsi mise.. byli tam ale ze bych si je tak uzil jak v mafii 1 to se fakt rict neda navic GTA 4 byla vydana vic jak rok pred vydanim mafii 2 a kdyz sem si zahral mf2 zdalo se mi ze je to vcelku to stejne co v gta4. Bylo nato i srovnani a mam dojem ze gta4 byla o neco dokonce lepsi. Po dohrani hry nebyla zadna volna jizda a uz vubec neco jako extremi jizda.. proste cekal jsem od mf2 daleko vic!!!

A co bych uvital v mafii 3.Rozhodne bych to nenavazoval na mf2 a zacal bych v Lost Heaven ( mafia 1 ).. Samozrejme v novejsi dobe ale jen o kapanek. Ani bych to nejak nenavazoval na dej mf1.. ale spis bych navazal nato co se odehrava po smrti Toma.. Treba Salieriho pustijou z vezeni a ne nahoudou.. Bude se rozrustat jeho predesla moc a do toho bych pridal novou rodinu ktera pujde po Salierim. Zacal by tak novi dej a bylo by uz jen na vyvojarich kam by zaradili hranou postavu.. jestli k salierimu nebo do nove rodiny v Lost Heaven. Co me jeste napada tak dej by se mohl opet odehravat v Lost Heaven po smrti Toma.. Byla by tam mafianska rodina ale nikdo by nevedel kdo je jejich vudce. Dal by tam mohl byt mafiansky klan ktery se zatim rozrusta a jsou nezavisli a zadneho vudce nemaji a samozrejme by se tam pripletla hlavni postava mafii 3 ( hrana postava ). Byl by to Tomuv mladsi bratr ktery prijel do Lost Heaven. Tom se nemohl zminit o svem bratrovi protoze by ohrozil sveho bratra. Nova postava by patrala po svem starsim bratrovi ( Tomovi ). Po usilnem patrani se dozvi ze Tom delal pro Salieriho a byl zavrazden Salierim. Zminil sem ze v Lost Heaven by mohla byt mafianska rodina ale zahadou je kdo ji vlastne veli. Byl by to Saliery kteryho pustili z vezeni a ne nahodou a celi mesto by ho meli za mrtveho do te doby kdy vsehcno vyjde na jevo. A tak by mladsi brat Toma dostal prilezitost se pomstit za smrt starsiho bratra ( Toma ) To je jenom k dejove strance..Co bych jeste uvital v mafii 3 tak novej system inteligence.. aby se protivnici rozhodovali sami co udelaji a ne se jenom schovavali za sloupi a zdi.. Pak samozrejme rozsahlejsi mesto ( u mafii 2 to byla katastrofa, zadna priroda a vubec nedalo se tam delat moc veci, snad nakupovat hadry a vyhradat obchody a benzinky.. )V mf3 bych chtel maximalni svobodu tj. jit do obchodu a koupit si noviny, cigara, jidlo, samozrejme obleceni ale to je klasika a dalsi veci, napadne toho spousta, jit do kina atd...Kdyz dete treba po ulici narazi do vas opilej chlap a zacnou nespory,, potkate zlodeje jak vyhrada occhod nebo jak vas chce obrat o prachy.. budou se v Lost Heaven resit zahadne vrazdy atd... proste chtel bych mafii 3 takovou ktera nema hranice.. A graficky hru zpracovat tak.. kdyz ju po prve spustite tak nebudete verit vlatnim ocim jak je krasne do detailu promakana. Jako tomu bylo v roce 2002..
    Jsou to jenom sny ale treba se nekdy splni.
    • Jenom bych chtel dodat NEMŮŽEŠ JEN TAK VZÍ A KURwA SROVNÁVAT MAFII 2 S GTA IV GTA IV BYLO NEJHORŠÍ GTA CO KDY ZROBILI ne v grafice ale v optimalizaci s pc a ostatnima věcma a navíc kdybys aspon hrál mafii 2 s grafikou na pv vsecko na max tak bys viděl jak ma fajnu grafiku a rozhodně lepši než gta 4 :-D
      • Ja jsem mafii 2 hral uplne na max a nerikam ze mafia 2 nebyla hrozna v grafice.. jenom rikam kdyz se vidala mafia 2 tak se graficky dala srovnavat s jinyma hrama.. gta 4 byla s optimalizaci neuspesna az do te doby nez vydali opravy patche ktery hru o neco lepe optimalizovali navic gta 4 me jela na max az na dohlednost tu sem mel na 70 procent..
        a ktomu ze tady pises ze srovnavam mafii 2 s gta 4.. reknu ti to takhle. v gta 4 byli rozsahle moznosti od jinych gta samozrejme a kdyz sem hral mafii 2 tak sem tam potkaval skoro to same takze.. navic v gta 4 si mohl delat prece jenom vic veci nez mafii.. psal sem to v tom clanku.. ale jak rikam mafie 2 neni spatnou hrou jenom sem vic..
      • Jack1947
        Hw taky alespon v desti to stalo za kulove, (bez fyziky). Takze zas tak vedle uplne nejni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit