Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle mého názoru jak v kapitole 15, kde Joa odvezli někam za roh mělo znamenat rozdělaný příběh, který zakončí nějak Mafie III. Rád bych byl, kdyby byla III a vše vyjasnila, neboť mě II velice zklamala co se týče příběhu.
    • Mě si zase zklamal ty tím svým komentářem
  • Dnes mafia II na steamu (http://store.steampowered.com/app/50130/) za 9.99€ :-)
  • sidi
    mna napadla este jedna vec nemyslite ze ak mafia 3 bude vychadzat tak o par rokov neskor nebudu v "mode" DLC ale nieco ine a priklonia sa k tomu ? V dobe kevysla jedntka tak neboli rozsirenia az tak caste ako teraz.... mafia 2 vysla len v nespravnej dobe podla mna a teda dufam ze obdobie kedy vyde mafia tri tak nebude ovplivnena podobnymi modnymi vystrelkami ako dlc alebo este horsie ze si budeme platit za kazdu kapitolu osobitne :D
    • Taky tak doufám. Mě ta mafie II přišla prostě jako osekaná verze něčeho, co získá plnej obraz a význam až po tom, co si k tomu za šílený peníze dokoupíš ty debilní DLC. Je to prostě ojeb směrem k zákazníkovi. Každej dobrej vývojář ví, jaký nároky dnes kladou hráči a co by dnes měla kvalitní hra za plnou cenu obsahovat...nemusí to být vlastně chyba vývojáře, ale spíš někoho, kdo tam tlačí na prodejní pilu...chyba, zákazníci nejsou blbý (ačkoli vlastně nevim, jestli prodejnost mafie II naplnila očekávání...)
  • preco DAna Vavru ?? sak on pracoval aj na M2 a jak to dopadlo ....??? na M3 sa vobec netesim a asi ju ani nekupim *8*
    • Dan Vavra na Mafii2 pracoval, jenze odesel z neznamich duvodu! Ted uz asi vsichni vime proc!!
      • Zajímalo by mě kdo psal ty texty v M2ce..Jako pravda,příběh byl v celku dobrý ale všudy přítomné nadávky (téměř v každé větě a mnohdy se nesmyslně opakujcí) se tam prostě nehodily..To ale nejspíše psal taky Dan Vávra když psal příběh tak počítám že psal i dialogy,nebo ne?
        • Nadávek hodně, ale neřekl bych že se to tam nehodí :D Navíc jsem někde četl, že hra má rekord v nejvyšším počtu použitých sprostých slov ve videohře *1*
          • To má (ten rekord) ale to neznamená že to je dobře..Ono přeci není normální aby nějaký mafián říkal že cíl je jeden TLUSTÝ zm*d (už jen pro tu dementní spisovnost která s tou nadávkou dost kontrastuje) Nebo někdo řekne větu zakončí jí slovem -zk*rvený a následně na to začne větu druhá postava a znovu použije stejnou nadávku..To prostě není normální a zní to horzně.. *4* Jako myslím že poloviční počet nadávek ve hře by vůbec nevadil a atmosféře by to spíše pomohlo,takto si totiž člověk neustále říkal že to tvůrci snad nemyslí vážně a nedaří se prostě sžít s postavami...
        • Scenar psal Dan Vavra, jenze pochybuju ze v takovem stavu jak hra vysla! Bych rek ze ve hre je z neho tak tretina *11*
  • já bych chtěl , aby joe a vito přežili. pak by se mi libylo ,aby se spřístupnili více budov. taky by se mnělo umožnit vykradat domy a třeba aby se historie opakovala třeba by vito šel do korei
    tam by se z někim seznámil v korei a představil joovi pak by se dalo cestovat mezi městy. pak by se zjistilo že kamos je zradce a snazil se dostat knim a zabit je,ale joe a vito by ho dostali a pomstili by se.
    • Pane bože Joea Trefí do hlavy a řekne :D Ten buzeran: mě trefil já ho zabiju :D Joe je nesmrtelný určitě je tam pozabíjí :D a nebo Vito vyskočí z auta a pozabíjí je :D
  • Chudaci psi :-D
    • Sorry to sem tu napsat nechtel :-D
  • Souhlasím s níže uvedeným textem, chtělo by to něco takového, třeba i do stylu jedničky. Klidně se mnou nesouhlaste ale Mafia 2 nebyla nevydařená jak to tvrdí ostatní, real příběh, mise. Na Mafii 1 my chyběla důležitá fakta. Nejhorší bylo, jak sem musel pořád chodit k Vincenzovy, Paulie nebo Sam dostávaly Thompsony a já vždy jen Colt 1911. Taky mě nebavilo dostávat auta od koktavého Ralpha, bylo to tam omezený, nemohl jsem do svého bytu, nemohl jsem se najíst. V Mafii 3 bych ocenil, kdyby se tyto nedostatky zacelili. Třeba by tam mohlo být dostupné najímání pomoci. Do nějaké mise si třeba najmout nebo přímo by to bylo v detailích té mise třeba doprovod. Taky by tam mohlo být dostupné povýšení. Řešit obchodní záležitosti atd.
  • Já bych chtěl ,aby se Mafia 3 odehrávala v letech kdy už byla pořádná auta jako je třeba chevrolet camaro , ford mustang nebo dodge charger. A ještě bych chtěl ,aby šlo hrát multiplayer třeba aspoň nějaký kooperační mise .
  • MAFIA 2 byla velice dobrá ale přesto měla nedostatky např.chování policajtů,moc dlouho te zatíkají pokuty no prostě to bylo špatné ale doufám že se MAFIA 3 poučí mohla by taky trochu odebrat z každého dílu ale kdo vý možna to bude vypadat líp než moje psaní tady tet a možná to bude vypadat užasně já bych ale ocenil uložení hry v jaké koli pozici . a ocenil bych že když střelíš do člověka tak se nebude klozat půl kilometru a že např. v GTA 5,4 mužeš vylést na budovy což v MAFIA 2 nejde nemůžeš třeba seskočit do moře plavat utopit se . to přece v GTA 5,4 de ne? takže to schrnu GTA 5,4 mají jako vzor. já hodnotím MAFIA 1 -3- *7* MAFIA 2 -4plus- a MAFIA 3 -MÍNUS5- CELKEM HISTORIE MAFIA *14* *14* *3*
  • JA SI MYSLÍM ŽE MAFIA 3 VÝJDE AŽ ZA TAKOVÝCH 15- 20 LET A CO SE DÁ DĚLAT NA VÝVOJ MAFIA 2 JSME SI MUSELI POČKAT 7 LET TAK NA TROJKU 7-9 LET TEDY V ROCE 2019 NEBO 2020 TO UŽ BUDE MAFIA 3 NEXT GEN PRO NOVÉ NEXT GEN KONZOLE

31.12.2011
    • Ty si řádný dement, Mafie 2 vyšla kolem roku 2008, tj. 2015 datum vydání Mafie 3 plusmínus, tedy žádný 2020+. Osobně si myslím, že Mafie 3 bude svým způsobem katastrofa, ale i zajímavá hra zároveň. Každopádně, kdo si počká, ten se dočká. Ale hlavní příběh by měl být na jihu Ameriky a tři hlavní postavy. Nějací dva italové, a míšenec. Ještě přidat volné prostranství a možnost plavat ve vodě a byl by to styl GTA 5.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit