Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda, že nejsem v jejich týmu ...určitě bych napsal lepší scénář než oni. Ten příběh je takovej nezajímavej.
  • sidi
    mne osobne by stacil dobry pribeh ako v 1 skvely cesky dabing ako v 1 a par prvkov z mafii 2 hlavne to krytie bolo celkom v pohode a aby to bolo cele vydane naraz a ne rozsekane jak mafia 2
  • Ja mam jedno male naprosto nerealne prani, aby vydali kompletni hru. A ne jako vpripade dvojky vyskrtat dve tretiny pribehu, misi a vseho mozneho aby nakonec vzniknul nesourody paskvil, ktery byl alespon z casti nasledne doplnen nesmyslnymi placenymi DLC baliky...
  • Aby, byla větší destrukce prostředí, a reálnější poškození aut. A aby se halvní děj odehrával v 2x větším městě než je ve 2. dílu, a 3x větším venkově než je v1. dílu. aby tam byla také ruská čtvrť (Ruská mafia) a protože jsme češi, tak i Česká čtvrť s Pražským hradem. Přidal bych tam zase Joea (pokavať ho nezabili) a Vita, ale jako vedlejší postavy, které by se postupem času do příběhu dodali. Jinak bych udělal 3 kluky, co už jako teenageři dělali nějaký výtržnosti. A HLAVNĚ bych tam přital ty vedlejší mise, co byli slibovány v 2. dílu mafie!!! a hrací dobu alespoň 25h. (s vedlejšími misemi 37h.)
    • Možná zasadit M3 tam kam patří a to na Sicíli a pak teprv přejit do USA
      • né..Itálie 80. léta...alá seriál Chobotnice...
        • nebo Moska 90. léta
          • nebo rovnou mafia wars 3D
    • No tak na zasmání dobrý komentář.
  • no mali by ste si skusit vy vyrobit taku hru, to neni ziadna sranda... myslim si, ze Mafia 2 aj napriek tomu, ze to je okresane a vyvoj bol casovo na konci dost tlaceny je to paradne dielo!!
    • Hele ohánět se tu řečmi typu zkuste si vyrobit hru a pak tu něco kritizujte je dost mimo. My jsme spotřebitelé pro nás jsou hry vyráběny a my je můžeme hodnotit tak jak uznáme za vhodné. Když se někomu ta hra nelíbí má na to právo a může jí za to kritizovat.
  • podle mě by možná nebylo na škodu, když už by byla trojka, vyplnit příběh událostmi, z doby, kdy byl u moci Don Pepone, o kterem byla několikrát zmínka v prvním díle, abychom viděli vzestup Salieriho, a naverbování členů do jeho rodiny, mohlo by to být docela zajímavý :)
  • Mafia 3? Si to strčte do prdele ... dvojka nehoráznej propadák. Grafika, hratelnost super ..ale příběh stál za nic..většinou jsem se u misí nudil. Jednička dokázala vtáhnout do děje a dvojka to neumožnila a ještě byl otevřenej konec.
  • Jozef123
    Minimálne 30 misií.....
  • Co bych si v tom pral? Asi vic hry a mene vyvojarskeho ega. :)
  • Přál bych si návrat ke stylu Mafie 1!!! Dvojka mě velmi zklamala.
    • Styl je ve dvoje stejnej jako v jedničce. Jezdíš pořád dokola po městě, kde se nedá nic dělat. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit