Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli to budou vytvářet zas 10 let Mafia 3 , tak to už budu v důchodu :-(
  • Já chci ten příběh s Joem,Vitem,Eddiem,Henrym a těmito lidmy!Chci aby vydali Mafii III která bude neosekaná Mafia II.A už si nemínim kupovat trojku i kdyby sklízela patřičné ovace!Chci to co nám slibovali jak imbecilům osm let!
  • Přál bych si ČESKOU náhradu za M2, která byla totálně osekána o ty nejdůležitější věci a ty které zůstaly nebyly zrovna nic moc. Rozhodně bych chtěl, aby na hře intenzivně pracovalo ČESKÉ studio a nestrkali do toho prsty USAci, kteří hru překopali jen na jeden z jejich kvantitních projektů. Jak už tady někdo z vás zmiňoval, tak bych si přál střelbu za jízdy, která mi tam dost chyběla a hlavně ŽÁDNÁ DLC !!! DLC byli třešničkou na dortu, kterou to solidně osolili. Nevím co je za nejasnosti ohledně účasti na projektu M2 s Danem Vávrou, ale přál bych si, aby se nic, opakuji nic z jeho myšlenek neodstraňovalo, je to pro mě osobnost, která nemá (nejen) v českém herním průmyslu obdoby co se týče psaní scénářů. Dale bych si naopak vůbec nepřál MP, což by se nelíbilo uritě více lidem. Hru jsem dohrál celou (2 ×), zatímco DLC ne a skutečně mě nebavilo shanět nové a nové DLC balíčky aby hra držela jakštakš pohromadě a dávala smysl. Kdybych to měl říct zkráceně tak takto: Mafia II byla jako předražené puzzle a fanoušky první hry pouze odradila. Nyní k technickým prvkům: nevím jeslti jsem jediný kdo si myslí, že engine LS3D byl reálnější, já ano koneckonců mi přišla reálnější M1 ve všech směrech , soundtrack se mi také líbil víc od Šimůnka, který tomu dal tu pravou šťávu, v jedničce panovala určitá atmosféra, ve které se hráč citil skutečně ''živý'' a měl rozhodně víc strach o sám sebe, ve dvojce si Vitto tak trochu hraje na supermana. M1 měla sice dost bugů ale jinak je to hra od zlatých českých kvalitních ručiček, která dosud neztratilo své kouzlo. To samé se o M2 říct rozhodně nedá. Pokud by se práce na 3. dílu dostal do rukou autorům bývalého Illusion Softworks v čele s Danem Vávrou, který vytvořil skutečně fantastickou atmosféru a svět, kde si hráč skutečně každou minutu užíval a plně ponořil do 30. let, byl by to můj nejlepší dárek k vánocům :)

Tak pevně doufám v radikální změny a už žádné zklamání :)

Good luck !
    • Problém je že na tom pracovalo české studio ,engine byl jejich vlastní a vlastně jeho tvorba tvůrce donutila prodat IS do rukou Take two protože již neměli finance na další vývoj hry..Take Two tvůrcům dala další finance a nechali je pracovat problém byl v tom že tvůrci prostě nevěděli co dělat dřív a soustředili se na blbosti (na Mafii2 je to znát,tvůrci stihli dodělat maličkosti ale to důležité mnohdy chybí) no a tak Take 2 rozhodla že
      Mafia 2 se nesmí již odkládat..Vždyť za tu dobu co byla ve vývoji spousta studií dokáže vydat několik pokračování a mnohdy jde o skvělé hry které mají průměrné hodnocení rozhodně vyšší než 8 (mafie 2 dosáhla myslím na 7,8 nebo tak něco)..Sám jsem zvědav co dokáží s M3kou a za jak dlouho tu bude,osobně doufám a věřím že se tvůrci ponaučí ze svých chyb a nebudou tvrdit něco co nemohou splnit..Ale raději bych tedy aby nejdříve utvořili 3 Hidden and Dangerous (tam nevadí absence Dana Vávry) a teprve pak se pustili do M3ky..
  • Já bych chtěl, aby se 3 odehrávala někde v Evropě. Spojených států už su přežranej *7* ..
  • posadil bych to do 70-80 let,mapa by mohla byt 2x vetsi (mesto+venkov).kampan byla super u dvojky jen bych hru trochu vic otevrel ve stylu gta,proste aby se tam clovek mohl vyblbnout jak bude chtit
    • Tak to by mohlo být dobré jen bych ten rozsah udělal trochu větší-Ty leta ve kterých by se to odehrávalo to by bylo tak 60-75 možná až 80 a díky tomu by byl vidět pořádný rozmach ..Mapa by měla být větší a hra otevřenější to je pravda,možná bych udělal že by se s dalšími roky trochu rozšířila (město by se rozrostlo)..Taky nějaký ty vedlejší mise a propracovanější možnosti co dělat s penězma.Třeba právě to nakupování těch nemovitostí (s možností vylepšení kvality -třeba u domu by se vylepšil interiér a za nájem by bylo více peněz či v továrně by byly modernější stroje a to by produkovalo lepší produkty takže zase více peněz :) ) ..Nějak bych vyřešil i to že by se měnila denní doba nejak plynule a ne jen misema.. .Každopádně myslím že to jsou jen "vzdušné zámky" a šance že by se tam opravdu něco takového objevilo je minimální..
  • ...a este som zabudol, hlavne nech vyrazia toho idiota Denbyho Gracea z 2K...toto ze bol producent?....sak ten kar nevedel ani misiu dokoncit ked mali live stream z 2K *7*
    • To jsem taky vubec nepochopil. Takovej priblblej floutek...
      Toho tam snad mohli dosadit leda ze stejnyho duvodu, z jakyho se podival Homer Simpson do vesmiru : D
  • Jo souhlas,chtělo by to vše co slibovali že bude v Mafii 2..:) No a já osobně bych bral trochu větší volnost v herním světě,neříkám že to hned musí být jako GTA ale nějaké možnosti se vyblbnout a odreagovat by tam být měly,možná možnost zakoupit nemovitosti a z toho brát prachy,třeba na výpalném či podobně..
    Pravda též by mohli ukázat zda se z toho Joe dostal a nebo ho přímo dát tak že by se za něj hrálo..:)
    Opravdu by to ale chtělo větší volnost,možná větší mapu a hlavně aby celá hra byla konečně dodělaná a ne jako M2 kdy vám třeba Bruski neustále říká že pro vás zrovna žádnou misi nemá a že máte přijít později..A hlavně,a to je důležité,aby o hře zas neříkali jak bude dokonalá protože to se stalo u M2ky a jak to dopadlo?Nesplnila očekávání...
    Osobně myslím že by bylo lepší se pustit na HaD3 u které by nevadilo že tam nebude Dan Vávra..
  • Mafia II je pro me zklamanim roku, takze nejaka trojka me nechava naprosto chladnym.
  • preco DAna Vavru ?? sak on pracoval aj na M2 a jak to dopadlo ....??? na M3 sa vobec netesim a asi ju ani nekupim *8*
    • Dan Vavra na Mafii2 pracoval, jenze odesel z neznamich duvodu! Ted uz asi vsichni vime proc!!
      • Zajímalo by mě kdo psal ty texty v M2ce..Jako pravda,příběh byl v celku dobrý ale všudy přítomné nadávky (téměř v každé větě a mnohdy se nesmyslně opakujcí) se tam prostě nehodily..To ale nejspíše psal taky Dan Vávra když psal příběh tak počítám že psal i dialogy,nebo ne?
        • Nadávek hodně, ale neřekl bych že se to tam nehodí :D Navíc jsem někde četl, že hra má rekord v nejvyšším počtu použitých sprostých slov ve videohře *1*
          • To má (ten rekord) ale to neznamená že to je dobře..Ono přeci není normální aby nějaký mafián říkal že cíl je jeden TLUSTÝ zm*d (už jen pro tu dementní spisovnost která s tou nadávkou dost kontrastuje) Nebo někdo řekne větu zakončí jí slovem -zk*rvený a následně na to začne větu druhá postava a znovu použije stejnou nadávku..To prostě není normální a zní to horzně.. *4* Jako myslím že poloviční počet nadávek ve hře by vůbec nevadil a atmosféře by to spíše pomohlo,takto si totiž člověk neustále říkal že to tvůrci snad nemyslí vážně a nedaří se prostě sžít s postavami...
        • Scenar psal Dan Vavra, jenze pochybuju ze v takovem stavu jak hra vysla! Bych rek ze ve hre je z neho tak tretina *11*
  • pokud to nebou dělat 2K Czech, kteří u dvojky naprosto selhali, tak by se trojka mohla i povést
    • Selhali predevsim kvuli vydavateli ktery jim naridil co vse maji vynechat, proc asi odesel Dan Vavra? Jediny spravny chlap. Vydavatel je stejny takze M3 bude hnuj at to udeja treba rockstar
      • naopak díky vydavateli, který se snažil zachránit co se dá, to vůbec vyšlo. 2K Czech si ukousli velký krajíc, přecenili své síly, schopní lidé z týmy byli odejiti a pak už to šlo z kopce. A Dan Vávra není jediný vývojář na světe, který umí dělat hry, Rockstar dnes dělá LA Noire, který bude stokrát lepší než M2, takže pokud bude dělat i M3, bude v dobrých rukou
        • Naopak ukousli si krajíc na který měli až do doby než se jejich engine stal pro ně zakázaný. Dan Vávra sice neni jediný ale patří k nejlepším. Rockstar sice umí dělat hry ale neumí zachovat to co vytvořila Mafia 1.
      • Vůbec mě fascinuje, jak všichni vědí, že za všechno může 2K, které když koupilo celé studio, mysleli si, že už je Mafia 2 skoro hotová a že to jenom zabalí a pošlou do krámu. Bohužel přišli k naprosto nehotovému produktu. Nejsem zaměstnanec 2K, ale ty z toho vynechte, věřím, že oni sami by hrozně chtěli to co měl nalajnovaný Dan Vávra, bohužel zorganizovat tak velký tým, najít do takového velkého týmu schopné lidi, to není pranic jednoduché.
      • Vydavatel jim to nařídil protože tvůrci si s Mafii2 nevěděli rady,už tak jim to trvalo dlouho..Takže vydavatel za to nemohl ten jim jen řekl ať to raději vydají takto než aby ten vývoj trval kdoví kolik dalších let...
        • Pravda, bez Take2 by Mafia 2 nevysla nikdy *12* a abych pravdu rek, tak by me to asi ted ani nevadilo, kdys vidim v jakem je stavu *1*
          • Tak tak,každopádně tvůrce z 2k Czech netřeba omlouvat,za onen stav Mafie2 si mohli oni sami a nikdo jiný,hodně tomu pomohlo i to že o hře neustále básnili jak bude dokonalá,prostě hráči díky jejich velkohubým prohlášením čekali něco jiného..A je to jen chyba 2k Czech že to nakonec dopadlo tak jak dopadlo a Take 2 v onom problému figurují jen okrajově jako ti co tvůrce zachránili před jistou ostudou (a podle vyjádření šéfa 2k czech i krachem protože bez odkoupení firmy by celá Bohemia Interactive zkrachovala prtože vývoj enignu a samotné hry stál mnoho peněz a firma již neměla kde brát)¨
            Každopádně každá věc má své klady a zápory a přes všechny zápory M2ky mají tvůrci pořád vcelku dobrý engine který lze použit na další tituly a tvůrci to mohou díky Take 2 (která je vlastně zachránila před krachem) zkusit znovu..
            • Oprava,napsal jsem Bohemia Interactive ale myslel jsem Illusion Softworks..
          • To není pravda, udělali to pro prachy a nechali se zaprodat. Hra by vyšla tak jako tak. A to že studio něco nezvládalo je totální blbost. Vždyť spousta věcí následně vyšla v DLC a další věci jako volná jízda a ruční zbraně jsou ve hře normálně zabudované, jen jsou vyplé. Snad se moderům podaří to zprovoznit pořádně :)
            • Ale tak to bohůžel je,studio mělo sice dobrý engine (hra Mafia 2 byla vlastně zkoušena na třech enginech,první uvažovaný engine byl ten z Mafie 1..Druhá volba byl engine zakoupený -myslím že šlo o rendeware od Criterionu jenže ten byl později zakoupen EA a tak muselo dojít k další změně a bylo nutno vytvořit engine zcela nový,to se sice povedlo ale dali do něj moc financí a studio bylo tedy před krachem a odkup od Take2 byla jediná možnost protože hra jako taková dopadala dost špatně a nebylo možno již dále tvořit protože nebyly peníze..Nehledě na to že tvůrci se opravdu soustředili na věci které nebyly tak potřeba (ty nejmenší detaily kterých si hráč mnohdy ani nevšimne) a na to důležitější tak trochu zapomínali takže bylo třeba zakročit a Take2 jim dalo jasný směr protože hra by jinak opravdu hned tak nevyšla a až by vyšla již by byla zastaralá a pro smích..
            • *1* I tak se to da rict, a taky moc fandim moderu *1* a sem i zvedavy na mafia2 multiplayer

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit