-
"Ale teď vážně: co byste si do Mafie III přáli vy?" Lepší dabing, který nebude prolezlý trapnými nadávkami, ale bude kvalitní jako v 1. díle...
-
-
ne dabing ani bejt nemusí...jde o sžití se s postavou to v M2 cybělo a chybějící prvky ovládání.To bych rád do M3 vrátil.JInak by to chtělo něco nové ,než dojeď někam 3x vystřel a dojeď zpátky.
-
-
Sžití s postavou bez dabingu je celkem těžký. Zvlášť pro ty kdo neumí anglicky bez dabingu by to byla jen další tuctová hra.
-
-
nj...angličtina...tu se učí děcka od mateřský školky..né..ale chápu....pak ve zvláštní škole....se to už asi neučí......některý děcka..
-
-
no opravdu si myslíš, že jsme se učili v 80 letech 20 stoleti ve škole angličtinu??? To se ještě všude učila ruština. Zatímco my, co jsme dříve narozený např. 70 léta, jsme měli POVINNĚ ruštinu, tak ty jsi byl ještě " NA HOUBÁCH ", chtělo by to trochu přemýšlet než vypustíš s úst nějaký ten totálně-magorní nesmysl.
-
Dle formy tveho zdeleni to vypada, ze tu zvlastni skolu si navstevoval. Jinak by sis mohl uvedomit, ze dnes hry hraji i starsi lidi, kteri o anglictinu ve skole nezavadili..
-
Nedělej ze sebe vola nenapsal jsem nic co by nebal pravda dabing byl jedna z věcí co udělalo z Mafia 1 špičkovou hru. Jenom proto že někdo neumí anglicky neznamená ty troubo že chodil do zvláštní. Tvá reakce o tobě lecos vypovídá a neni to nic hezkýho.
-
-
-
-
-
To nemyslia vážne
"téhle parádní gangsterské akce"
Prosim? Este nebola vydaná hra ktora by tak premrhala svoj potenciál ako Mafia 2, zase ale jednotka... hmm.. to klobuk dole.
A že Take 2 nechce vydať hru behom roka no to je pekné, Mafia 2 trvala viac(viac) než rok a vyšla ztoho pekne pocukrovaná kulisa mesta s gangstrami v hlavnych ulohach s priamočiarym dejom a žiadnymi bočnými ponukami okrem spomínanej dejovej línie.
Ale v poriadku chlapci, skúsime to znova, možno sa to III podarí. -
Asi sem divnej ale chybel mi tam hlas Vašuta prostě !!!!
-
Jj 2k potencial nezabijej a uz vubec nedojej DLCeckama jako jiny firmy....
-
Důležitou roli hrají postavy, u kterých ve dvojce nebyla moc velká historie, když si vzpomenu na koktavýho Ralpha který mi po každý řikal jinou stranu drátku tak se směji dál.... Dabing a příběh bych zlepšil a v případě příběhu hlavně o dost protáhl a vypracoval k záživnějšímu...
-
Pro mě je MAFIA mrtvá.To co předvedli s dvoujkou je děs! *11* Lituju že jsem si jí pořídil! *10*
-
-
Přesně tak ,100% souhals !
-
-
Od M3 (po propadáku M2) nečekám nic. Až bude, uvidím, stojí-li za kup. Nebude-li, je mi to jedno. Jsou spousty jiných/dobrých her - a nemusí jít o přehypované AAA tituly. Poslední dobou stejně raději hraju indie věci, které zabaví déle, lépe a za míň peněz.
-
U me ma MAFIA II negativni reputaci,hratelnost a palec dolu. III si uz nekoupim ... *12*
-
-
SNad počkej na recenze ne??Odsuzovat to zas jen pro špatnou 2ku nemá smysl protže do hry samotné je ještě daleko..Prostě,počkej na výsledek a pak se rozhoduj...
-
-
Jestli bude vývoj 3. dílu stejný, jako u dvojky, tak si to zahrajeme tak za 5-7 let *1*
-
-
-
jj přesně co říká Phillip, a když si vzpomenu na ten guláš kolem lokalizace....
-
plně souhlasim s Phillem !!!