Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ze by mohli vzit Dana Vavru zpet i s Petrem Vochozkou nechat jim volne ruce aby to za neco stalo ??? Ale na druhou stranu kdyby nechali mesto ze 2ky, ty same modely postav, aut atd. tak by mohli za 5-6 let vydat konecne hru do ktere by pridali zbrane na blizko, nadzemku, metro atd a mohli by ukazat jak to s Joem dopadne . . .
  • hznk89
    Já bych si přál do Mafie 3 Dana Vávru bez 2K
    • Nechci tady 2K nějak obhajovat, ale bez jejich peněz by nevyšlo nic.
      • hznk89
        To je zase pravda...
  • Preju si vsechno co naslibovali ze bude v Mafii II...
  • Že by konečně vydali druhou polovinu Mafie II?! *1*
  • dám přednost GTA děkuji *12*
  • když to nebude samej zbytečně předraženej DLC a bude to jeden přípěh tak to bude OK ale to co předvedli s mf2 hrůůůza milosti
  • Po tom "uspechu" ktery M2 mela by to meli zvazit.Pokud by M3 vypadala stejne jako M2 ( obsah , moznosti ) tak si nemyslim ze by to byl prodejni trhak.
  • Já jsem si Mafii II koupil v předobjednávce. Přesto po tom zklamání jsem DLC nekoupil a z Mafie III mám docela obavy.
  • přál bych si aby aspoň Mafii 3 dodělali do takové podoby jaká měla být Mafia 2... jen se obávám o příběh a vsadim svoje ponožky, že ve trojce bude bohužel MP. jenže já to stejně nekoupim, protože mě hodně moc naštvali s dvojkou - pro mě to bylo zklamání roku. alespoň ušetřim na něco jinýho. *11*
  • Teď tu říkáte, jak vás hra nezajímá a jevám u prdele. Ale hlavně, že až se objeví na warezu, tak budete mezi prvnímá, co jí stáhnout. *12*
    • Podle sebe soudím tebe?
    • to se mýlýte... dvojku mam s jednickou origo. dlc nechci - je to jen nastavena kaše.. a trojku? diky ale ne! bez vavry - i kdyz ho moc nemusim - to bude jen tuctovka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit