Přejít na výpis diskuzí
Mafia III půjde svou vlastní cestou, říká šéf vývoje Haden Blackman
6.8.2015 | Martin Bach
125 příspěvků
-
Nehledě na to že nebyl fanouškem tak definoval velice dobře hlavní aspekty hry. A je i dobře že nebyl fanouškem alespon nebude ovlivněn a pujde si svou cestou za svou vizí kterou se hrou má
-
Bylo to tím že v prvním dílu to bylo přímo nastavením toho vozu. Řešila se tam trakce pneumatik, váha vozu a určitě i něaké převody.
Ve dvojce je to více akradovější ale také maji vozidla vahu ale divnou gravitaci a ty vybuchy jsou taky tragedie. Ale za to model poškození ve dvojce je výborný a vlastně stále špička.
To jak v Mafia III vybuchují vozidla není skript. Jde si ve videu všimnout zaměřovaciho kříže jak mu střeli do zadnich kol. Ale to co se stane je neadekvatní i to jak vyskočí z toho vozu. Ale jsou to asi věci co podpoří větší akci ikdyz o akci jednička primarně nebyla...
Pokud ale pujdou zabírat čtvrtě a podniky v ní tak je to strategicky prvek pokud by tam byl takový managment dalo by to hře další pohled. Jen se bojím jednoho. A to že ten příběh bude "Hollywood" až moc "Michael Bay" a o povrchnosti mafia nikdy nebyla. Ale potencial je velký...
PS: U druhého dílu bylo taky toho příliš slibovano a velice málo splněno :)
PSS: První díl se stal fenomeném hlavně díky době ve které vyšel. Nic takového nebylo jen ve stejném roce GTA III a to mafia dle mého technicky strká do kapse. Asi stejného efektu chce vyuzit u Kingdom Come. -
Jasny. Hlavne ze vetsina filmu s mafinaskou tematikou, ze kterych se fanousci mohou podelat, je prave z americke produkce *1*
-
Proč by to neměli nazývat Mafia? Práva na to mají. Dokonce na tom dělají i někteří lidé z 2K Czech. Zda to bude hra dobrá/špatná se dozvíme po vydání.
Tu druhou větu jsem tak trochu nepochopil, jsem trochu natvrdlý. Šlo by to nějak vysvětlit? -
Proč by si nemohli prosadit americkej styl života do americký hry, která se v Americe dokonce odehrává?
Předchozí díly hrál, bylo to v článku. Někteří lidé holt zešedivý rychleji... Třeba ze stresu... -
By ma zaujimalo co je zaujimave na jazdnom modele z mafie 2?.V Mafii 1 bol doteraz v ziadnej hre neprekonany jazdny model a to je 13 rokov stara hra.Vozidla v nej mali co mozno najviac podobne jazdne vlastnosti ako ich skutocne predlohy.
-
Ne fakt? Já bych ale chtěl vědět s čím, nebo proč?
-
No a co, že předchozí hry předtím nehrál. Nakonec si vědomosti doplnil a to je hlavní. To o tom, že Mafia 1 byla pro něj moc těžká, je takový blábolení napolo opitého Vency.
Naopak tento rozhovor byl pro mě větším příslibem kvality, než tralier. Snad to vyjde! -
Haden se nijak netají tím, že předtím, než mu přišla nabídka pracovat na Mafii III, sérii prakticky neznal. „Obě hry jsem si zahrál až poté, co mě oslovili a snažil jsem se co nejhlouběji analyzovat jejich přednosti i nedostatky,
Na to se proste neda nic rict *11* a vsadil bych sa, ze na neho byla Mafia 1 dokonce moc tezka a nedodelana. Mafia 1 kdyz vysla, tak predstavila to nej na herni scene(pribeh, grafika, hudba, dabing, atd...) a kdo ji v te dobe hral, tak na ni nikdy neda dopustit. -
S takovými lidmi se nepárej. *15* Dobře, už jsem to trošku přehnal, ale tohle je definitivní konec pro sérii.
-
Lidé s tebou asi nesouhlasí.
-
hm, reaktivni model - to technologicky nepokrocili daleko
-
Kdepak...Vita zabije ta cernoska, coz je Sara, Tommyho dcera, po serii plastickych operaci, ktera sice mela zabit nas, hlavni postavu, ale zamilovala se do nas a tak kuje pykle. Nakonec se ukaze, ze Tommy svou smrt zfalsoval a celou dobu byl Vito, takze Sara zabije sveho tatu...coz nam neodpusti, zabije nas...a pak spacha harakiri...
-
Za co mínus?
-
Já bych mu pro jistotu prohodil koňskou hlavu oknem. Jen tak pro výstrahu...
-
Já bych ho nechal zavřít, aby popřemýšlel o svých rozhodnutích.
-
Takového člověka by měli ZAVŘÍT.
Víte četl jsem si jeho twitter a je to typický Američan. Člověk, který místo mafiánským knihám holduje nějakým komiksům, by neměl dělat na takové hře. Američani by se mohli p0sr4tt kdyby se neprosadili ten svůj styl amerického života. Ta jejich mentalita celou sérii zničí.
S3R3 mě, že ještě do toho zatáhli Vita. Udělají Grand Theft ARCADA a dají tam Vita, který nám záhadně zešedivěl?! v tak relativně mladém věku. Oni ani neví kolik má let, natož aby věděli a vůbec snad hráli předchozí díly. To vše podtrhuje... *16* *16* *16* *16* *16* -
Já doufam, že Vita nebudu muset tím Rambem v rámci příběhu zabít. To by byl pěkně debilní výmysl. Radši bych ho naopak nechal zabít Vitem.
-
Třeba Vito, (...) je frustrovaný z toho, že italská mafie nemá ve městě takový vliv jako dřív a snaží se jej získat zpět. A vy mu v tom můžete nebo nemusíte pomáhat.“
Z doposud známých informací tato volba ale přeci vůbec nedává smysl. Neměla italská mafie povraždit hlavnímu hrdinovi rodinu a on se jí chtít pomstít? -
"Jízdní model je založen na fyzikálním modelu Mafie II" ... ano, muzete se rozjet, brzdit, zatacet...copak v tom nepoznavate Mafii2?
Jinak naopak doufam, ze se zivosti mesta neinspiruji u Mafie2, kdy to zilo v prvnich dvou misich, ale pak to bylo tak mrtve, ze ani nadzemka nefungovala....
Jinak jsem ze hry rozpolcen, pribeh dopredu odsuzovat nebudu, ale doufam, ze nebude tak vyklestenej jako ve dvojce...z hudebni a graficke stranky strach nemam, to bude urcite pecka...otazka je, jak se to bude hrat...a evidentne i tvurci to nevedi, kdyz v jednu chvili se auta pry chovaji normalne a v druhou chvili se chovaji tak, ze GTA je realna simulace