-
podle mě super hra, kdyby fungoval ten multiplayer, kvůli kterému jsem si jí kupoval. nestát dvě stovky už jsem jí dávno reklamoval a nehrál bych to vůbec. takhle to nechám ležet na steamu a zkusím to tak za půl roku spustit, jestli už to k něčemu je.
-
Absolutně nechápu ty nářky nad množstvím bugu, obtížnosti hry, možná trochu nad multiplayerem.
Mám šest průchodu hrou, na dvou různých počítačích, za celou dobu se mi stalo snad třikrát, že jsem narazil na závažný bug, vždy stačilo se zabít a jet od předchozího checkpointu.
To co je na hře geniální je bojový systém, pořád tu někdo brečí, že tu nejsou žádné inovace a když nějaká přijde, tak hru někdo shodí jen kvůli tomu, že má par bugů. To že se hra prodává za 10 euro a vývojáři neustále opravují hru tuhle nevýhodu zcela odstraňuje.
Tahle hra je o několik tříd zábavnější než jinak skvělý alien swarm.
Pokud někdo chce hrát multiplayer, tak není nic snazšího, než se připojit do skupiny na Steamu a domluvit si s někým hru, připojovat se k random lidem, kteří mají špatný ping nebo vás neustále odpalují minami je úplná blbost.
Pro mě osobně je to jedna z mála her co mě za poslední roky hodně chytla a dlouho bavila(baví), každopádně vývojáři si těch mích deset euro rozhodně zaslouží a já je rád podpořím, protože chci, aby tento typ her dělali i dál.. -
-
tu sa neda nic ine len suhlasit, toto je indie hra ktora ma svojim sposobom revolucny koncept kuzlenia. Len ich pekne podporme a o rok dva sa mozno dockame hry s grafikou diabla 3 a koncepotm kuzlenia ala magicka :)...ja sa pri nej neskutocne bavim aj s kamosom.
-
Úplně souhlasím, trochu také souhlasím s recenzentem, že vydat hru, která vypadá jako by byla v beta fázi taky není vůči hráčům fér, ale podívejte se na to z druhé stránky. tato hra má opravdu něco unikátního jak říká Shania, načež vemte si jiné a k tomu známější tituly, které nepřinesli nic unikátního, byli zabugované a jen se pišnili dalším číslem v pořadí (viz Gothic 3).
Tato hra přinesla to co hrači opravdu vyžadují - zábava, experimenty, inovace, jednoduchost, nízká cena.
To, že je hra zabugovaná se dá zcela jistě čekat, ale také se podívejte jak se vývojáři snaží ty záplaty vydávat jak na běžícím páse. Sice některé hru ještě poškodili, ale ta rychlost s kterou patche vydávají, s některé Ačkové tituli mohou jen stydět. (ano budete mi vyčítat že velké a známé firmy mají rozdělaných více titulů, a na patchi se snaží dělat co nejrychlejc můžou, a vývojáři s magickou mají za sebou jen tento titul).. -
JJ, přesně tak, odmyslím li některé "detaily" a mrknu na cenu 10e tak je to zvláště vzhledem k SYSTÉMU MÍCHÁNÍ KOUZEL totální pecka vhodná k inspiraci.. Když si vzpomenu na Diablo II tak mít 3 oblíbené kouzla a ty stále valit za sebou je O NIČEM.... :-)))
-
-
me osobne ta hra taky zklamala, a to hlavne proto ze nemam s kym hrat.. presne jak bylo receno v 5tym chapteru se hra stala nesnesitelne tuhou, a nebyl jsem schopnej to sam dojit... samozrejme ve vice lidech by to byla asi vetsi zabava, ale neni s kym
-
-
JJ přesně vystiženo :-) až na to, že to není o tom že není s kým.. Jen já potřebuju sednout a hoďku před spaním smažit .-) a né půl této doby hledat dobrovolníka stejného )myslu !-)) Konec toho levelu u hradu jak bouchne ten dynamit jsem včera nedal asi ani na po7mé... .-((( asi jsem lůůzaa.. a tento stav pak způsouje STRAŠLIVÝ NASRÁNÍ :-))))) no neva, dnes jim dám naprdel :-) Snad.. Ale stejně asi budu shánět trainer bo jestli se bude obtížnost zvedat i nadále tak bych to asi bez něj brzo nerozdýchal.. a to jsem už kde co spařil... *5*
-
-
spoiler!!
ono stačí odpalit dynamit firebolem (fd)a vlezt dovnit, nahodit si pulkruhovej stit a jet steamlaser (qfasas) do masiny, je hned dole, pak staci kilnout hlavniho locka, na ně je vyborné používat electric icewall qreaaa přes shift na zbran. A když honě umiras, tak dat velkej stit a parkrat lecici miny (we) ho boostnes na max, pak v klidu muzes zabijet bose, když použiješ předchozí kouzlo (skvele funguje na beholdery)
Ruzných strategii je plno, mužej je namocit a zmrazit, pouzivat ice shardy qrqrqrqr na prorazeni jejich stitu, krizit jim paprsky.
nejhorsi potvora ve hre je snad jeti, kdyz nestihas reagovat dost rychle, beholder ve vetsim poctu a a velkej obr s kanonem, pokud se k nemu nemuzes dostat.
na vlastni ochranu pouzivej zdi - AOE hodis kruh, normalnim utokem pulkruh, pres bran primku, prostrednim tl nahodis na sebe.
edddddd je silna zed, jen tak se pres ni neco nedostane a mobaci do ni radi mlatej
eddqf je zed s parou, namoci mobaky a je rezistentni proti arcane laserum
edddr je zpomali, nebo kdyz jsou namoceni, tak rovnou zamrazi
eqrqrqr nasebe dela docasny stit a zranujemobaky, dobre jako posledni obrana pri uplnem obkliceni, napriklad pokud se jeti dostane prilis blizko.
Proti vetsine mobaku funguje arcanesteam aoe qfasas, zabije to na jednu ranu vsechyn slabsi moby, efektivne to nici brneni, dobre se pouziva, pokud jste za hradbou. -
-
Přesně něco takovýho (samozřejmě ne s přesnejma kombinacema), bych čekal od recenze, aby lidi, co to nehráli, pochopili, o čem ta hra je .)
-
-
Na co trainer? Zabit "Machine" je otazka 10 sekund. Nahodit stit proti magum a ASR na stroj :-)
-
-
Hra je bud hodne tezka, pokud se nenaucis spravne kombinace a taktiky na ruzné potvory, nebo neuveritelne jednoducha, vetsina bosu se da zabit do 5s pokud vis jak na to.
Nejvic smrti jsem si vzdy zpusobil sam:)
-
-
Nějak jsem v textu nenašel, na kterém posledním patchi se recenzovalo? Dneska vyšel update 11 :-)
-
-
V textu je uvedeno: "Nejnovější záplata (tedy z 11. února) mající velikost..." Čili poslední záplata před recenzí byla z 11. 2.
-
-
takze se recenzovala verze 1.3.4.0 - jedenáctý update je ve verzi 1.3.4.1
-
-
-
nastesti "particku" mam a je to hodne zabavny hrani. pripojit se behem hry nikdy nebylo potreba, protoze sme vzdy startovali spolecne od zacatku. navic kouzlo pro oziveni je jedno ze startovnich takze oziveni padleho je otazka vteriny. krome kampane je ve hre jeste arena kdy je treba se vyporadat s 20 vlnama nepratel. a to je ve 4 lidech treba v 15 vlne s 20 vyvolanejma elementalama opravdu naramna podivana. ale to jak hra pada je fakt silenost nicmene pri cene 170,- se ledasco dokaze prehlidnout...
-
-
10 euro je 170 korun?
-
-
to vskutku neni. ale taky neni treba ji kupovat za 10 euro... http://www.pcgamestore.com/games/magicka ja ji kupoval za 176,-
-
242 kč (ale pospěš, zítra to může být jinak)
-
-
-
ta recenzia pise len o bugoch...ja to mastim s kamosom...cize vo dvojici a je to strasny nahul...hej par glitchov to malo, ale tolko muziky za 10€...no nekup to....je to prdel....podla mna to za tie prachy stoji, ale ozaj treba zlakat este niekolko kamosov...tusim sa daju zohnat aj na facebooku ludia co hladaju niekoho na coop.....ci na nejakych forach....ked si najdete partiu ste za vodou.....recenzent je asi samotar...chudacisko *5* hra je jednoznacne 8/10 minimalne
-
Tohle vypadá hodne hnusne, izo archaicky pohled, zastarala grafika, primitivní koncept. Ptam se jak to ze to nezvladli udelat kdyz je to slo udelat uz v Diablu 2 pred dvaceti lety. Taky nechapu co je na to zabavneho, nema to atmosferu malem jsem pri youtube usnul. Mozna to rodice kupujou pro svy 3 lety deti proto ta prodejnost
-
-
Tak v tom případě řekni rodičům, ať ti to koupí.
-
Tohle má s diablem společnej asi tak pohled a hory nepřátel,ale tim to končí :D
-
Na Diablo 2 se tenkrat taky cekalo pekne dlouho a jeste se to porad odkladalo...
-
-
6 je pre zabugovanu a nehotovu hru vela, proste ak je nieco nehotove a zabugovane tak by som videl hodnotenie v rozpati 0-3
-
Jo a když to tu čtu, a chtěl bych bejt přísnej: recenze může na začátku uvést, že je hra zabugovaná a spousta věcí nejede. Může to ještě zmínit párkrát v textu. Ale podle mě by to nemělo bejt hlavním tématem recenze. O hře samotné se dalo ještě určitě napsat víc...
-
Friendly fire je právě dobrá věc, samozřejmě je pak hra o mnoho těžší, ale crowd control apod. pak má alespoň smysl. Každopádně bugy, bugy, bugy (a ty integrovaný karty, který už jsem někam psal) a nemožnost se připojit alespoň za checkpoint... Když vám hra spadne na konci kapitoly, je to špatný, ale jinak docela dobrý věci, který nebyli zmíněný, třeba: pohybující se země, tzn. skákání z hroud létajících šutrů na jiný, mezi nepřáteli jsou i Warloci, kteří kouzlí tak jako vy a kouzel je opravdu mnoho, mnoho, mnoho. Na arkádu, až, když, to spraví, super.