-
recenze promarněné hy ,nema tam bejt HRY
*4* -
-
Velmi, velmi trapna chyba...kombinace unavy a pomale wi-fi je smrtici, sorry za to :(
-
-
Na pomalou wifi se nevymlouvej. I kdyby jsi měl nějaký předpotopní dial-up, tak bez problému zvládne přenos textu za pár vteřin. *1*
-
-
Nebyla to vymluva, ale omluva, v tom je podstatny rozdil. A kdyz 10x do minuty spadne, tak nestihnes nic :)
-
-
Dobře, výmluvu přijímám, můžu být rád za nějaký článek vůbec *2*
-
-
-
-
-
mam rad zmrzku
-
pěkne chybky třeba při vidnai byli ve hre chiby nebo recenze promarnene hy... ale no tak....
-
To mi řekněte kde je problem ? Když to recenzentum na světě funguje a recenzentovy na games ne ? to bude asi problem na straně recenzenta ne ?
-
-
Huh? Problém nadměrnýho množství bugů zmiňujou recenze všude po světě, např. PC Gamer, Gamespot, IGN..
-
těžko říct, já testoval jen demo a problémy jsem žádné neměl, šlapalo perfektně. ale nevím jak multiplayer samozřejmě.
no prsty mě svrběly ke koupi hodně, ale jelikož toho mám teď dost rozehraného, klidně si ještě počkám, aspoň to doladí, autoři se činí. věřím, že to do 14 dnů dotáhnou o velký kus dál... (navíc cena je opravdu směšná), mimochodem na steamu si to drželo snad 5 dní po sobě první místo v prodejnosti. vlastně i dnes by tomu tak bylo, nebýt portalu 2 a nové akce :) -
-
Když si u dema, tak při prvních dvou spuštěních se mi nenačetlo ani menu *2*
-
Jedná se o nejprodávanější hru na steamu hned po vydání. Tohle to jen dokazuje. Hra za takovou cenu se takhle normálně neprodává.
Za prvních 17 dnů na trhu si tuhle fantasy šílenost pořídilo přes 200 tisíc zájemců, což je vzhledem k okolnostem vynikající číslo.
-
-
-
Já hru tedy koupil, s kamarády hrál a dostali jsme se někam do deváté kapitoly zatím, a to vše prakticky bez bugů - jedna chyba byla, když jsme se dostali k jednomu bossovi, a oběma kamarádům hra spadla do win (já zakládal, mě nespadla) - takže jsme ten chapter proběhli ještě jednou. Ale jinak bez problému. A je to sranda.
-
-
I toto je muj pripad. Hra je naprosto uzasna a srandovni!
-
Naprostý souhlas. Hra je to bomba, že by mě nudila nemůžu říct ani omylem a spadla mi jen jednou v 11 chapteru u bosse. Od t doby jsem ji přošel sám i s kamarády několikrát a bez problémů. Jestli ona nebude chyba mezi židlí a klávesnicí. Jo a už vůbec mě nepřekvapuje hodnocení zde na Tiscali ... Všude jinde se hra líbí, ale tady ne ...
-
-
6 je slušné hodnocení, a vše není jen o číslech. a faktem je, že hra nějaké ty mouchy má. i když dle diskuzí má každý problém s něčím jiným...
-
-
Já takové problémy nemám ...
-
-
ty mas asi problem chapat pisany text recenzie, chyba bude asi v tvojej hlave
-
-
nemluvě o tom, že naprosto mimo mísu o tom, o čem se tu bavíme ...
-
Neumíš vymyslet nic víc ?
-
-
Evidentně je problém s různým hardware, tak to vysvětlují i sami vývojáři a můžu potvrdit, že na jedný sestavě to jede bez problému, na jiný to padá apod.
-
-
Souhlasím. Neměl by se tím řídit i recenzent ?
-
-
-
-
-
-
Uvidíme co bude dál..sic novinkám už nevěřím.Taky to tak vypadá.Víc jak 100,- za to nedám.Až bude hra hotová*dejte*vědět.
-
Tahle hra dostala 6? To je nadprůměr, ale podle toho ,co jsem si přečetl bych dal tak 3/4. Primárně je hra založená na MP a ten nefunguje + velké množství bugů. Tak co to je za hodnocení? *6*
-
-
Skus si aspon DEMO a potom hodnot.
-
3/4 jsem myslel že buď známka 3 nebo 4 z desetu *3* Jo podle pánů recenzetů je asi 6 nová 4, bohužel. *3* Já hru hodnotím podle recenze, k tomu se možná i ty recenze píšou, aby si člověk hru zhodnotil a popřípadě si jí koupil *3*
-
-
Tak jistě že se recenze pišou aby si člověk udělal jasno asi si ju koupit nebo ne .Tiscary si ju zahrál a myslí že si zaslouží 6 . Ale nemůžeš si jen tak měnit čísla hodnocení , pokud se ti zdá že si podle tebe zaslouží 4 . Tak by sis měl tu hru koupit a záhrát .
-
-
Nemůžes sám hodnotit hru kterou si nehrál a jen podle recenze ...
-
6 je nová 4, to bys měl vědět a jestli se ti nelíbí, tak si recenzi napiš sám.
-
tak 6/10 je menej ako 3/4 tak teraz nevim ci kritizujes alebo davs kompliment... mne sa t hra paci 8/10
-