Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Smegma

A co má tvůj ukradenej Resident Evil 6 společnýho s Magickou?

• solidní video recenze: http://www.youtube.com/watch?v=iVc6q02GoaY
  • Mam problem s resident evil 6 a to ten ,ze se mi neuklada,musim hrat pokazdy odzacatku.Nevite co s tim?
  • co je tohle : http://apps.facebook.com/heroofwar/?ftype=flyfish&uid=100000867968280
  • parada, na LANu jsme to puvodne nerozjeli, nedavno sem si na to vzpomel a ted sem to dohral (singl), asi se stestim (nebo snad zalezi komp od kompu?), ze zadny bug me moc zasadne za celou hru neovlivnil (jen par mensich nahodnych bugu, zadny crash nebo nutnost opakovat lvl), ale kamosovi stejna verze padla hned po vylezu z tutorialu a pak este zatim naposled par map pozdej stejna chyba s "defeat" jako v recenzi
  • cau lidi chtel bych vas pozadat o pomoc koupil jsem si hru Magicka v obchode a nejedemy zacnu ji instalovat a vse je ok az do doby kdy mam zadat aktivacni klic ten sice zadam ale nasledovne me vyjede ( omlouvame se ale nasledujici polozky neni mozne v teto zem zakoupit pls pomozte dekuji
  • particku nemam
  • Nemít žádné kamarády, tomu já říkám neštěstí!

Aneb hra je hlavně pro normální lidi, co se chtěj společně bavit a méně pak pro nonstop osiřelá COD umaštěná děcka, co žádnou z narážek Magicky nepochopí :D

A friendlyfire je jedním ze základních plusů hry!!! Není nad to likvidovat spoluhráče a hádat se navzájem o tu M60tku, pak se léčit, tu a tam se odprásknout omylem...

I přes nějaké ty mouchy, nedokonalou optimalizaci, tahle hra hýří nápadem a zábavou a ve smyslu společenské zábavy může směle soupeřit s deskovejma hrama a karaoke :D Navíc je to jedna z mála her pro více hráčů na jednom PC. Ještě aby autoři dotáhli ovládání na jiných ovladačích než je klávesnice a myš a můžem magicku společně s Trina vyhlásit králem a královnou poctivé zábavy pro více lidí na PC :)
  • sleepless
    Uvedomujeme si to a uz se na tom pilne pracuje
  • Redaktori, zmente prosim ten hrozny zpusob prohlizeni obrazku! Proc to neni jako driv, ze kdyz jsem se chtel podivat na obrazky u recenze tak se proste prizoomovali a pak jsem listoval ? Tohle je zdlouhave, nepohodlne, neprakticke a vetsinou i pomale... :(
  • recenze časopisu Level 8/10??
  • tu sa neda nic ine len suhlasit, toto je indie hra ktora ma svojim sposobom revolucny koncept kuzlenia. Len ich pekne podporme a o rok dva sa mozno dockame hry s grafikou diabla 3 a koncepotm kuzlenia ala magicka :)...ja sa pri nej neskutocne bavim aj s kamosom.
  • Dobře, výmluvu přijímám, můžu být rád za nějaký článek vůbec *2*
  • Tak v tom případě řekni rodičům, ať ti to koupí.
  • Naprosto souhlasím s recenzentem. Jsem ten člověk, co nemá tu partičku co by se mnou šla do hry a tak jsem očekával public. Bohužel. Od vydání jsem hru pravidelně každý druhý den zkoušel a snažil se k někomu připojit, párkrát se to i povedlo, ale když to zpětně shrnu, tak za zhruba 2 hodiny hledání serverů, snahy o připojení a podobně bylo odměněno 5ti opakuji pěti minutami hraní samotné hry, z toho 1-2minuty byla tutorialová mapa. Po načtení první bojové mapy to spadlo. Situace se nezměnila ani včera, kdy jsem hru zkoušel...nejspíš naposled.
  • xixixao
    Přesně něco takovýho (samozřejmě ne s přesnejma kombinacema), bych čekal od recenze, aby lidi, co to nehráli, pochopili, o čem ta hra je .)
  • Úplně souhlasím, trochu také souhlasím s recenzentem, že vydat hru, která vypadá jako by byla v beta fázi taky není vůči hráčům fér, ale podívejte se na to z druhé stránky. tato hra má opravdu něco unikátního jak říká Shania, načež vemte si jiné a k tomu známější tituly, které nepřinesli nic unikátního, byli zabugované a jen se pišnili dalším číslem v pořadí (viz Gothic 3).

Tato hra přinesla to co hrači opravdu vyžadují - zábava, experimenty, inovace, jednoduchost, nízká cena.

To, že je hra zabugovaná se dá zcela jistě čekat, ale také se podívejte jak se vývojáři snaží ty záplaty vydávat jak na běžícím páse. Sice některé hru ještě poškodili, ale ta rychlost s kterou patche vydávají, s některé Ačkové tituli mohou jen stydět. (ano budete mi vyčítat že velké a známé firmy mají rozdělaných více titulů, a na patchi se snaží dělat co nejrychlejc můžou, a vývojáři s magickou mají za sebou jen tento titul)..
  • spoiler!!
    ono stačí odpalit dynamit firebolem (fd)a vlezt dovnit, nahodit si pulkruhovej stit a jet steamlaser (qfasas) do masiny, je hned dole, pak staci kilnout hlavniho locka, na ně je vyborné používat electric icewall qreaaa přes shift na zbran. A když honě umiras, tak dat velkej stit a parkrat lecici miny (we) ho boostnes na max, pak v klidu muzes zabijet bose, když použiješ předchozí kouzlo (skvele funguje na beholdery)
    Ruzných strategii je plno, mužej je namocit a zmrazit, pouzivat ice shardy qrqrqrqr na prorazeni jejich stitu, krizit jim paprsky.
    nejhorsi potvora ve hre je snad jeti, kdyz nestihas reagovat dost rychle, beholder ve vetsim poctu a a velkej obr s kanonem, pokud se k nemu nemuzes dostat.
    na vlastni ochranu pouzivej zdi - AOE hodis kruh, normalnim utokem pulkruh, pres bran primku, prostrednim tl nahodis na sebe.
    edddddd je silna zed, jen tak se pres ni neco nedostane a mobaci do ni radi mlatej
    eddqf je zed s parou, namoci mobaky a je rezistentni proti arcane laserum
    edddr je zpomali, nebo kdyz jsou namoceni, tak rovnou zamrazi
    eqrqrqr nasebe dela docasny stit a zranujemobaky, dobre jako posledni obrana pri uplnem obkliceni, napriklad pokud se jeti dostane prilis blizko.
    Proti vetsine mobaku funguje arcanesteam aoe qfasas, zabije to na jednu ranu vsechyn slabsi moby, efektivne to nici brneni, dobre se pouziva, pokud jste za hradbou.
  • podle mě super hra, kdyby fungoval ten multiplayer, kvůli kterému jsem si jí kupoval. nestát dvě stovky už jsem jí dávno reklamoval a nehrál bych to vůbec. takhle to nechám ležet na steamu a zkusím to tak za půl roku spustit, jestli už to k něčemu je.
  • Raptor
    Na co trainer? Zabit "Machine" je otazka 10 sekund. Nahodit stit proti magum a ASR na stroj :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit