Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To mi řekněte kde je problem ? Když to recenzentum na světě funguje a recenzentovy na games ne ? to bude asi problem na straně recenzenta ne ?
  • 3/4 jsem myslel že buď známka 3 nebo 4 z desetu *3* Jo podle pánů recenzetů je asi 6 nová 4, bohužel. *3* Já hru hodnotím podle recenze, k tomu se možná i ty recenze píšou, aby si člověk hru zhodnotil a popřípadě si jí koupil *3*
  • Nemůžes sám hodnotit hru kterou si nehrál a jen podle recenze ...
  • 6 je nová 4, to bys měl vědět a jestli se ti nelíbí, tak si recenzi napiš sám.
  • Paul_cz
    Já hru tedy koupil, s kamarády hrál a dostali jsme se někam do deváté kapitoly zatím, a to vše prakticky bez bugů - jedna chyba byla, když jsme se dostali k jednomu bossovi, a oběma kamarádům hra spadla do win (já zakládal, mě nespadla) - takže jsme ten chapter proběhli ještě jednou. Ale jinak bez problému. A je to sranda.
  • tak 6/10 je menej ako 3/4 tak teraz nevim ci kritizujes alebo davs kompliment... mne sa t hra paci 8/10
  • Uvidíme co bude dál..sic novinkám už nevěřím.Taky to tak vypadá.Víc jak 100,- za to nedám.Až bude hra hotová*dejte*vědět.
  • Tahle hra dostala 6? To je nadprůměr, ale podle toho ,co jsem si přečetl bych dal tak 3/4. Primárně je hra založená na MP a ten nefunguje + velké množství bugů. Tak co to je za hodnocení? *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit