Přejít na výpis diskuzí
Mamutí patch pro Skyrim přidá novou obtížnost a opraví bugy
5.3.2013 | Aleš Smutný
70 příspěvků
-
Horší ovšem je že spousta bugů zůstává i po týhle verzi a je to bez mála dva roky od vydání hry. Něc itakovýho bych čekal od vývojářů Vampire the Masquerade (ti tuším krachli) a ne od fungující spolčnosti.
-
No na Witchera 3 sem zvědavej. Je fakt že na tu obtížnost co přidaly u 2ky (tuším Dark či jak se to jmenovalo) se člověk už musel začít snažit takže doufám že něco podobného potkám i u dalšího dílu.
-
taky sem tak dopad, Dragonborn main quest sem začal dělat až po 100 levelu a mapa vypadala víceméněj ak u tebe.
-
Nemůžu si pomoci ale tohle daleko lépe řeší Comunity Uncapper či jak se to jmenuje. Jen si to cche trochu pohrát s nastavením nebo někoho požádat o hotovou tabulku. Žádný resety apod. Co je ale horší že když to člověk nijak neoseká brzo narazí na úrověň která je tak trochu gamebreaking (ste tak dobrej že de všcko kudlou na instant kill, ale je to holt o tom jak si to kdo nastaví)
-
ad Witcher 3; 50 hodin má trvat hlavní příběh a dalších 50 hodin vedlejší questy, alespoň podle jejich vyjádření. Nikde nic nepsali o herní době, ta by však měla být výrazně přes 100 hodin, když to jsou jen pouhé questy bez prozkoumávání, studování potvor a tak :)
-
2Viktor: Nevim co ti prijde "casual" na gamesce, kde muzes travit stovky a tisice hodin, kazdopadne deticky na to reknou ze "je to hnusny", protoze tam neni khuul grafika ...
A vyvojari tech tzv AAA titulu pak brecej, jak si to nikdo nekupuje, jak se vyvoj nezaplati ... a duvod je jednoduchej - protoze ta hra je blba => vydelavajici ji hrat nebudou. -
Asi tak. Moc takových lidí asi není, ale hraju to podobně. Takhle má vypadat mapa, když začínáte přemýšlet o Sovengardu.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=88617322 -
Spíš Skyrim 2.0 . Pro ty kteří ti dali mínuska a nepochopili.
-
Mnoo samotnýho mě to překvapilo, ale Skyrim už se na STEAMU koupit dá i u nás. Snad to nedělá jen mě, ale prostě ho už normálně vydím v nabídce. Třeba da "exkluzivita" byla časově omezená.
-
Hmm je teda pravda že s tímhle jsem se taky nesetkal. Možná že se špatně vyjadrnili. Páč pokud jsem jí vyrobil brnění řekněme z plátové ocely, celý ho za pomocí očarovanýho vybavení na kovářství a se štamprdletem kovářské medicíny vylepšil a pak ho ještě drobně očaroval a celou jí do toho zakoval, tak si při nejblyžší příležitosti stejně vzala orkský nebo ebenitový (prostě v základu lepší) brnění.
-
Jen taková reakce na to neustálé srovnávání a útočení na Skyrim. Já osobně si rád zahraju všechny série TES, Witchera i Dragon Age, všechny jsem prošel tam i zpátky a vím jedno. Jsou to naprosto nesrovnatelné hry, každá je uplně o něčem jiném, každá bere RPG systém uplně za jiný konec. A ještě vyslovím takovou mou obavu o Witcherovi 3.... jestliže hlásají, že ten svět má být min. stejně velký jako Skyrim a zároveň slibují 40-50 hodin hrací doby, tak se opravdu bojím jak to vlastně dopadne, protože já hraju jednu postavu ve Skyrimu (než si řeknu že už jsem udělal vše, protože jinak ta hra nemůže skončit) přes 100 hodin!!!
-
*15*
-
Pravda, dupou mu gládama po hlavě.
-
Chapes to uplne spatne.
V prve rade kazda skupina potvor ve Skyrimu ma level cap. Takze s tvym levelem se zvedne skupina o odpovídající tier.
Kdyz vezmu nemrtve Draugry.
Draugr level 1 / 50HP / Bez kouzel
Restless Draugr level 6 / 175HP / kouzlo FrostBite
az po nejvyssi level
Draugr Deathlord level 40 / 1300HP / kouzla Frost Cloak, Disarm, Unrelenting Force
Pokud budes mit level 40 - 100 budes potkavat Deathlordy, ale se stale stejnymi statistikami.
Jinak jsi nepotreboval hru ani cheatovat (ani kupovat), pokud jsi chtel videt, jaka je zaverecna scena Skyrimu, stacilo si ji pustit po 2 dnech od vydani na youtube. Tohle je (zdarma) update pro lidi, co se do Skyrimu obcas vrati na relax a nebo perfekcionisty, co proste chteji mit vsechny achievementy a sveho vymazleneho hrdinu mit se vsim na MAX. Ja hlavne vitam upravu bugu protoze mam u sve treti postavy 3 seknute questy, kde se se mnou NPC nebavi i kdyz by se bavit mely a nedokatu diky tomu napriklad dohrat ani linii Companions. -
Ja ted hraju Morrowind Overhaul a je to božííí a grafikou lepší jak celej oblivion *14* *14*
-
Lol ani jedna z těhle "her" nesahá skyrimu ani po palce u nohou....
-
Taky jsem si SkyUI hned stáhl :)... jen nechápu, jak může bethesda vydat takovejhle mišmaš
-
Proc se ptas na neco na co mas svou odpoved,kterou ti nikdo nevyvrati?;-)
-
Jsem asi výjimka ale mě základní inventář vyhovoval, ten SkyUI jsem zkusil a ten mi v tom teprve udělal bordel :D.
-
"minecraft rozhodne neni mainstream gameska" - Minecraft je hodně specifická záležitost. Minimálně se ale domnívám, že se jedná o totálně přístupný a nenáročný produkt. To je "casual" hra jak vyšitá, přestože má specifikou cílovku.