Přejít na výpis diskuzí
Mamutí patch pro Skyrim přidá novou obtížnost a opraví bugy
5.3.2013 | Aleš Smutný
70 příspěvků
-
Hehe...otevřeně se mluví o tom, jak je Skyrim zfušovanej, chystá se Witcher a Dragon Age a Bethesda...že by se začínala potit? *2*
Jsem zvědavej, jestli se Witcher a DA povedou, co budou dělat ty recenzenti, který dávali Skyrimu 90+(a to dávali všichni *15*).. -
mě tohle na PC fungovalo na jedničku, nikdy žadnej problem
-
Uz od dob Morrowindu jsem se na TES koukal spise jako na engine a editor pro hrace vytvorit si vlastni hru. Je ale hezke, ze stale pridavaji neco noveho i vyvojari, ackoli to neni treba o rozsahu SkyRe ani Hunting Guild atp.
-
Level scaling?
-
Skyrim? Who Cares?
-
Ja sem bohuzel narazil na bugu velmi mnoho - ani ne snad takovych, ktery by znemoznovaly hrat, jako spis takovych, ktery to hrani naprosto znechutej. Hned prvni byl totalne nepouzitelnej inventar. Klidne prohlasim, ze horsi paskvil jeste nikdo nikdy nestvoril.
Mno a dalsi muzu zminit trebas kamzika kteryho mi dali misto kone, pocitam ze ani Rakoncaj by si netrouf tam, kde toho zvire uplno vpohode vybehlo ...
Variantne naprosto nechutna ragdoll fyzika ... kdyz se mrvola stokilovycho chlapa chova jako papirovej panak ... a kolik tak by asi vazil drak ... tuny ... a staci se projit kolem kostry ...
Ve hre, kde je o atmosferu jen v prvni rade se proste takovyhle veci nedaj jen tak prejit. Pravda, jeste by tom mohli dat gnomy, parni stroje, pandy, ... ;D -
Přesně tak Bethesda nemá s TESO nic společného ... na TESO pracuje ZeniMax online, který patří pod stejnou společnost.
Já doporučuju postahovat mody, které opravují i dost chyb ve hře. Přidávají všechno co člověk od hry chce a celkově hru vylepšují. -
Vzdycky je to o provedeni, je HC a HC ... proste to musi byt provedeno tak, aby to nebyl jen otravnej vopruz, abys nemusel kazdych 10 minut jist/pit, ale aby se ti postava chovala rozumne realisticky (!= realne). Dovedu si trebas predstavi unavu - kratkodobou = staci ti si dat par minut voraz po boji + dloubodobou = potrebujes se vyspat (rekneme v hernich podminkach jednou za par hodin).
Me osobne na aktualnich gameskach trebas dost irituje, ze predmet kterej najdes nema vubec zadnou hodnotu .... za 5 minut najdes lepsi. Osobne bych radsi, kdyby lepsi kus byla vzacnost, klidne budu chodit par hodin se stejnym mecem ... ale aspon se clovek pak zaraduje, kdyz ziska jinej. Radsi mam cestu vylepsovani - mec si nabrousis, do jilce vlozis kamen, das na nej runy ... -
Nevýhoda konzolí. Mě stačí mrknout na Steam a mám k dispozici X desítek módů:) Naše nevýhoda zase byla ta, že Skyrim se u nás nedal koupit na Steamu:)
-
Spíš bych řekl, že se dělá na Falloutu 4.
-
Pokud vím, tak na TES Online dělá uplně jiný tým. Spíš bych řekl, že se tvrdě maká na dalším TES pro novou generaci konzolí. Teda doufám v to :-)
-
Protože herní pc nechci. Stačí odpověď? *3*
-
proč si nekoupiš herní pc *7*
-
No nebudu-li pocitat opravy bugu, ktere mimochodem mely byt opraveny jiz davno, tak je tento megapatch naprosto k nicemu. Ale co, neni cas, musi preci makat na TES Online ...
-
Hardcore mod v F:NV byl bez debat zajímavej nápad, ale zpracování strašný... Zpočátku to tak člověku nepřijde, ale postupem času to začne být frustrující. Potřeba vody byl jeden z největších vopruzů v herních dějinách - pořád dokola běhat kolečka po provařenejch obchodnících a nakupovat lahvičky s vodou ubívající nepříjemnou rychlostí, nebyla žádná výzva. Byla to nuda, k ničemu to nevedlo, nekladlo to žádné nároky na hráče, prostě a jednoduše tě to nutilo každou chvíli prokecat pár Lojzů, kteří ti za pakatel zredukovali místo v inventáři...
Permanentní smrt parťáků je taky celkem dobrej nápad, ovšem ne ve hře, kde je AI naprosto katastrofální.
Spousta věcí v něm byla super (nutnost doktorských kufříků pro léčbu zlomenim, postupné doplňování HP po použití stimpacku, potřeba spánku...), ale voda a parťáci to naprosto přebili, a tudíž zazdili... -
tak to nevim, Lydie vzala vzdycky vsechno lepsi co jsem ji dal, vcetne luku a sipu
-
tak to jo :)
-
Když já bych potřeboval oficiální => PS3 :)
-
vzdit na to je milion modu staci se podivat na http://skyrim.nexusmods.com/ ja si nedovedu predstavit tu hru hrat bez modu
-
Náhodně se jim to resetovalo na defaultní výzbroj (která nejde odstranit jinak než přes mody) a luky nepřehazovaly na lepší skoro nikdy... Inventář parťáků byl prostě guláš.